Columbine header
08:35 - 09/07/2014

RED SILK

Alexan Chung 10467930_262149943985674_2007970454_n

Except from that lovely Prada scarf (which I know Elin have had her eye on as well and look gorgeous in) I’m in love with this dress. I actually think it’s one of the most beautiful pieces from Prada’s fw14 collection and Alexa Chung sure does look stunning in it, no?

 

Pic: Alexa Chung’s instagram.

Leave a comment

Current ye@r *

Laura- 10 July, 2014 at 12:15
She's amazing! X www.lauralexo.com
Sara- 10 July, 2014 at 08:35
Jättevacker klänning men Alexa ser tyvärr anorektisk ut! En del människor är naturligt smala och Alexa är säkerligen en av de, men det gör mig GALEN när all fashion, från bloggar till magasin hyllar ett underviktigt ideal! Visst finns det fina, trådsmala modeller att inspireras av men det finns faktiskt andra, rundare figurer som kan vara minst lika fina! Vart är balansen i moderapportetingen? Själv är jag åt det smala hållet men passar hela tiden på vad jag äter, hur jag tränar och har som de flesta tjejer säkert ägnat osunt mycket tid åt att tänka kalorier och vikt. Nu har jag en dotter som inte är mer än ett år men jag tänker förstås redan på hennes uppväxt och framtid: kommer hon som 5-åring fråga mig om hon är tjock? Kommer hon som 7-åring börja banta? Det är ett SJUKA ideal kring all high fashion nu för tiden och få i branschen verkar ens se det som ett problem. Helt ärligt Columbine, om du tänker efter: är det just klänningen som gjorde att du valde den bilden? Om samma klänning suttit på Kate Upton tex hade du, handen på hjärtat, visat den även då? Klänningen i sig må vara fin i båda fallen men är det inte just det underviktiga idealet som du promotar i det här fallet?
    columbine
    columbine- 10 July, 2014 at 11:01
    Hej Sara, jag förstår och håller med dig i mycket av det du säger. Nu tycker jag faktiskt att själva klänningen är helt magisk, jag är inget större fan av Alexa Chung som stilikon om jag ska vara helt ärlig men jag kan hålla med dig om att hon ser väldigt smal ut. Ett dåligt val av bild kanske. Jag tycker dock att jag då och då lägger upp bilder i inspirationssyfte som föreställer kvinnor med ett sundare ideal, tex postade jag en bild på Bianca Jagger här om dagen (jag är medveten om att även hon är smal men långt ifrån det catwalksmala idealet som råder) och för en kort tid sedan även Georgia O'Keeffe, innan det Rihanna. MEN med det sagt, jag håller med, jag är dålig på det och det är mitt ansvar att tänka på att bli bättre på den punkten.
STYLONYM- 10 July, 2014 at 01:17
Yes - beautiful! X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com
jackery giant plush giraffe- 10 July, 2014 at 12:31
So, one must have realized by noow that this charger is a great thing to have. They did, however, have 4 D holders, and twoo of those could be connectted inn series for the requisite 12 volts. Note that data speeds will be reducced and the phone will no longer support simultaneous voice and data while 3G is disabled.
Kate Wilson- 9 July, 2014 at 10:54
I love Alexa! x http://my--socalledlife.blogspot.com.es/
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE