BYE 2013, HELLO 2014!

14/01/02 - 11:11 - In: Outfits

Day3

Before we put 2013 behind us, here are some of my favourite outfits from this past year. Just click for more below!

Outfit150913

 

Outfitnovember1

 

London

 

Outfit11december

 

Outfit22sep

 

TUESDAY

14juni2

 

Outfit-3-juli

 

Outfit16juni

 

Outfit-19-juli

Outfit28nov

 

 

Dinnertime

 

Outfit-10-augusti1

 

 

Praiano1

 

Outfit1sep

 

Outift-7-juni copy

 

Suit1

 

 

 

Emma- 9 January, 2014 at 06:32
Fantastisk inspiration du är! Måste fråga var du hittat de svarta lackade pumpsen? De är perfektion
  columbine
  columbine- 9 January, 2014 at 02:36
  Christian Louboutin!
Lisa- 8 January, 2014 at 01:53
Jag måste bara säga att det är helt underbart att du svarar på nästa alla kommentarer. Det visar att du bryr dig om oss (precis som vi bryr oss om dig), vi får någonting tillbaka, vi blir sedda. Det betyder otroligt mycket för många. Där går du om MÅNGA av de stora bloggerskorna! Du har inte bara stil, du har en varm personlighet också! Du behöver inte svara på detta för det tar säkert jättemycket tid också men ville bara förmedla det! Kram
Basik Attire- 4 January, 2014 at 08:58
Impecable style! Happy New Year!
Lisa Ollén- 3 January, 2014 at 09:11
Columbine jag måste fråga dig. Du har ju otroligt många klackar som du går i ofta. HUR orkar dina fötter? Mina är förstörda efter 30 min... är det bara vanlig hederlig övning eller..? Du är i alla fall som vanligt och som ALLTID min absolut största stilikon! Många kramar Lisa
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Stort tack för så fin komplimang! Hm, jag tror att det handlar om att öva, precis som du säger! Dock måste jag säga att det senaste halvåret har jag varit betydligt mer bekväm av mig och gått i platta skor (vilket går att se om du kikar tillbaka lite i arkivet), det beror lite på vad jag ska göra. Eftersom jag ganska så ofta har stylistuppdrag nu för tiden får bekvämlighet gå först, där handlar det om att göra sitt absolut bästa för att nå ett fint resultat och inte alls om hur jag själv ser ut. Men jag har ju, som du säger, en HEL del klackar och vill gärna passa på att få valuta för pengarna så visst försöker jag bära dem när arbetsdagen tillåter:)
Gingerstyle- 2 January, 2014 at 11:07
Klart snyggast stil och avundsvärda yttre i modebloggssverige! Keep it up, cool girl!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Åh, tack!
OLIVER DROZDOWSKI- 2 January, 2014 at 11:00
Vill fortforande ha den grymma Whyred pälsen! såg att den kom in i svart också! xx
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Ja, den är megafin:)
Afialho- 2 January, 2014 at 10:59
Happy 2014 https://www.gmailbox.org
Eva- 2 January, 2014 at 10:10
Every single look is incredible. I'm not even going to choose. Have an awesome 2014! xx www.creativityandchocolate.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you and right back at ya! Xx C
Marjolein
Marjolein- 2 January, 2014 at 09:22
So many amazing outfits. Great overview! And all the very best for the New Year! :) x
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you! You too! Xx C
Karina- 2 January, 2014 at 09:12
Love your blog :) So amazing :)
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you, Karina!
Michelle- 2 January, 2014 at 06:49
By far, you are the best fashion blogger EVER! Your outfits are always so stylish and sophisticated. I also like how you keep your hair simple and natural and your makeup as well. It definitely adds to the effortless looks you wear. Happy New Year!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  That's very sweet of you, thank you and happy new year!
laura- 2 January, 2014 at 05:09
U are gorgeus!!!!!! love the red beanie pic! xxxx
Danijela- 2 January, 2014 at 04:49
You are gorgeous. Love the Stelle heels. Happy New Year!!!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  Thank you and the same to you!
azrakun- 2 January, 2014 at 04:49
gorgeous outfits! www.azrakunworld.com
jos- 2 January, 2014 at 04:13
SÅ otroligt snygg, alltid! Tack för massvis av inspiration! http://josefindysenius.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  Tack för att du kikar in och gott nytt!
emma- 2 January, 2014 at 02:43
that acne suit!
smille- 2 January, 2014 at 02:27
the Marni dress - where can I find it ?? http://smillegoeasy.blogspot.dk/
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  I found it at The Outnet but I think it might be sold out by now:(
smille- 2 January, 2014 at 02:27
may i ask how tall you are ? http://smillegoeasy.blogspot.dk/
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:13
  168 cm.
Clara Carlberg- 2 January, 2014 at 01:38
Du har en underbar stil, minimalistisk med mönster och färg på intressanta ställen, jättekul att se! Jag måste sno ett råd, VARIFRÅN är kostymbyxorna??
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:13
  Åh, tack!! Om du menar de som är lite kortare (som jag har på en svartvit bild) så kommer de från By Malene Birger och borde fortfarande finnas i butik, de jag har på mig på flera bilder är ett par favoriter från Acne Studios.
Laura- 2 January, 2014 at 12:48
You're always so elegant and stylish!Happy new year! www.laurablogmode.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:14
  Thank you, Laura and right back at ya!
Q- 2 January, 2014 at 12:34
Lovely!!! http://www.myclayexperience.com/
STYLONYM- 2 January, 2014 at 12:11
Gorgeous outfits! Happy New Year! X STYLONYM www.stylonym.blogspot.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:14
  Thank you and happy new year! Xx C
fashmongers- 2 January, 2014 at 11:48
Lots of beautiful looks..happy new year http://fashmongers.wordpress.com
anne- 2 January, 2014 at 11:25
Yes! I was waiting for this post actually haha. Happy new year, you rock! x
monkeyshines- 2 January, 2014 at 11:15
fantastic looks! monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
Beauty 4 days ago Alexandra Aronsson

Everyone loves a bargain and when you find something that is both price worthy and good for your skin you really hit the jackpot. Like REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover, €14- a 3-1 product that works as a cleanser, make-up remover and facial toner in one. A milky formula that feels soothing and smooth on […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

EDITION X is the name of the New Era x Foot Locker collaboration releasing a series of limited edition snapbacks starting Feb. 26. The first collection Xclusive NE 001 dropping today consists of four handmade 59FIFTY and 9FIFTY caps in a monochromatic palette with the team logos of the NY Yankees, LA Dodgers and Brooklyn Nets. Available at […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Whyred A film by Caroline Andersson & Nathalie Hallman “We are Caroline Andersson and Nathalie Hallman, graduates at the Visual Communication programme at Beckmans College of Design. Our roles in the making of the short film Scarlet Vice have been art directors, writers, producers, investorsand overall visionaries. Scarlet Vice is our last big […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

When seeing the make-up for Marc Jacobs Fall 2015 there is no doubt that this Fall will be all about the nineties. The pale matte skin, bushy eyebrows and bold matte lips -it is like travelling 20 years back in time. To get the right matte effect, intesity of colour and contour of the lips […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Adidas are celebrating Adidas Superstars 40th celebration and to celebrate, the Sneakersnstuff x adidas Superstar made a “Shades of White” collection. “The most common tone of white in Stockholm houses and apartments has a little but of a mix between eggshell and grey in it.” The Sneakersnstuff x adidas Stan Smith “Shades of White” features […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

In celebration of their shared passion for music, motorbikes and the art of making, the two British designers epitomize daring craftsmanship through innovative fashion design. The design ended up as a strictly limited edition leather biker boot, made from the finest quilted Italian calf leather with solid metal and rubber detailing. Unisex! “Since the day we opened the doors to the […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

JustFab, formerly JustFabulous, is an online subscription fashion retailer that carries selections of shoes, handbags, jewelry, and denim. It offers a personalised shopping experience based on members’ indicated fashion preferences. We spoke to Gerrit Müller, the President of JustFab Europe and asked him about the JustFab concept. How did it all start? – We saw […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]