BYE 2013, HELLO 2014!

14/01/02 - 11:11 - In: Outfits

Day3

Before we put 2013 behind us, here are some of my favourite outfits from this past year. Just click for more below!

Outfit150913

 

Outfitnovember1

 

London

 

Outfit11december

 

Outfit22sep

 

TUESDAY

14juni2

 

Outfit-3-juli

 

Outfit16juni

 

Outfit-19-juli

Outfit28nov

 

 

Dinnertime

 

Outfit-10-augusti1

 

 

Praiano1

 

Outfit1sep

 

Outift-7-juni copy

 

Suit1

 

 

 

Emma- 9 January, 2014 at 06:32
Fantastisk inspiration du är! Måste fråga var du hittat de svarta lackade pumpsen? De är perfektion
  columbine
  columbine- 9 January, 2014 at 02:36
  Christian Louboutin!
Lisa- 8 January, 2014 at 01:53
Jag måste bara säga att det är helt underbart att du svarar på nästa alla kommentarer. Det visar att du bryr dig om oss (precis som vi bryr oss om dig), vi får någonting tillbaka, vi blir sedda. Det betyder otroligt mycket för många. Där går du om MÅNGA av de stora bloggerskorna! Du har inte bara stil, du har en varm personlighet också! Du behöver inte svara på detta för det tar säkert jättemycket tid också men ville bara förmedla det! Kram
Basik Attire- 4 January, 2014 at 08:58
Impecable style! Happy New Year!
Lisa Ollén- 3 January, 2014 at 09:11
Columbine jag måste fråga dig. Du har ju otroligt många klackar som du går i ofta. HUR orkar dina fötter? Mina är förstörda efter 30 min... är det bara vanlig hederlig övning eller..? Du är i alla fall som vanligt och som ALLTID min absolut största stilikon! Många kramar Lisa
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Stort tack för så fin komplimang! Hm, jag tror att det handlar om att öva, precis som du säger! Dock måste jag säga att det senaste halvåret har jag varit betydligt mer bekväm av mig och gått i platta skor (vilket går att se om du kikar tillbaka lite i arkivet), det beror lite på vad jag ska göra. Eftersom jag ganska så ofta har stylistuppdrag nu för tiden får bekvämlighet gå först, där handlar det om att göra sitt absolut bästa för att nå ett fint resultat och inte alls om hur jag själv ser ut. Men jag har ju, som du säger, en HEL del klackar och vill gärna passa på att få valuta för pengarna så visst försöker jag bära dem när arbetsdagen tillåter:)
Gingerstyle- 2 January, 2014 at 11:07
Klart snyggast stil och avundsvärda yttre i modebloggssverige! Keep it up, cool girl!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Åh, tack!
OLIVER DROZDOWSKI- 2 January, 2014 at 11:00
Vill fortforande ha den grymma Whyred pälsen! såg att den kom in i svart också! xx
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:10
  Ja, den är megafin:)
Afialho- 2 January, 2014 at 10:59
Happy 2014 https://www.gmailbox.org
Eva- 2 January, 2014 at 10:10
Every single look is incredible. I'm not even going to choose. Have an awesome 2014! xx www.creativityandchocolate.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you and right back at ya! Xx C
Marjolein
Marjolein- 2 January, 2014 at 09:22
So many amazing outfits. Great overview! And all the very best for the New Year! :) x
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you! You too! Xx C
Karina- 2 January, 2014 at 09:12
Love your blog :) So amazing :)
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  Thank you, Karina!
Michelle- 2 January, 2014 at 06:49
By far, you are the best fashion blogger EVER! Your outfits are always so stylish and sophisticated. I also like how you keep your hair simple and natural and your makeup as well. It definitely adds to the effortless looks you wear. Happy New Year!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:11
  That's very sweet of you, thank you and happy new year!
laura- 2 January, 2014 at 05:09
U are gorgeus!!!!!! love the red beanie pic! xxxx
Danijela- 2 January, 2014 at 04:49
You are gorgeous. Love the Stelle heels. Happy New Year!!!
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  Thank you and the same to you!
azrakun- 2 January, 2014 at 04:49
gorgeous outfits! www.azrakunworld.com
jos- 2 January, 2014 at 04:13
SÅ otroligt snygg, alltid! Tack för massvis av inspiration! http://josefindysenius.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  Tack för att du kikar in och gott nytt!
emma- 2 January, 2014 at 02:43
that acne suit!
smille- 2 January, 2014 at 02:27
the Marni dress - where can I find it ?? http://smillegoeasy.blogspot.dk/
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:12
  I found it at The Outnet but I think it might be sold out by now:(
smille- 2 January, 2014 at 02:27
may i ask how tall you are ? http://smillegoeasy.blogspot.dk/
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:13
  168 cm.
Clara Carlberg- 2 January, 2014 at 01:38
Du har en underbar stil, minimalistisk med mönster och färg på intressanta ställen, jättekul att se! Jag måste sno ett råd, VARIFRÅN är kostymbyxorna??
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:13
  Åh, tack!! Om du menar de som är lite kortare (som jag har på en svartvit bild) så kommer de från By Malene Birger och borde fortfarande finnas i butik, de jag har på mig på flera bilder är ett par favoriter från Acne Studios.
Laura- 2 January, 2014 at 12:48
You're always so elegant and stylish!Happy new year! www.laurablogmode.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:14
  Thank you, Laura and right back at ya!
Q- 2 January, 2014 at 12:34
Lovely!!! http://www.myclayexperience.com/
STYLONYM- 2 January, 2014 at 12:11
Gorgeous outfits! Happy New Year! X STYLONYM www.stylonym.blogspot.com
  columbine
  columbine- 7 January, 2014 at 12:14
  Thank you and happy new year! Xx C
fashmongers- 2 January, 2014 at 11:48
Lots of beautiful looks..happy new year http://fashmongers.wordpress.com
anne- 2 January, 2014 at 11:25
Yes! I was waiting for this post actually haha. Happy new year, you rock! x
monkeyshines- 2 January, 2014 at 11:15
fantastic looks! monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

Alessando Michele‘s take on Gucci is a far cry from the Gucci we’re used to see – super glam glossy images and big-name models close ups (not to mention from the reign of Tom Ford that was later on inherited by Frida Giannini). (Click on the slideshow above to see more images) The transition from […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Acne Studios masters to blur out the borders and balance masculinity, femininity and minimalism to perfection. Show some cleavage in a tasteful yet dramatic way and create balance in your look with a pair of flared or menswear inspired pants. The Acne Studios Spring collection consists of updated wardrobe classics for any occasion. The more masculine pieces such […]

Beauty 2 weeks ago Fanny Nord

I’d like to celebrate the arrival of the spring by presenting this breathtaking scent from Diptyque. “Do Son” is Spring in a bottle. “Divinely mysterious tuberose unveils its powers of seduction on a bed of berries and flowers.” And not to speak about the design of the bottles. I could decorate my whole apartment with […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

Spring is coming! What better way to welcome spring than with a glowing face and sun kissed body? With the price worthy products I am telling you about here you easily achieve just that. There is also a product that has all you need for your eyes and brows, a real space saver for your […]

Wellness 3 weeks ago Fanny Nord

The remains of Christmas and Easter holidays won’t leave you just because it’s officially over. It’s time to get sweaty and to stop with the “I’ll start on Monday“. Everyone can find a way to work out and to help you out, we have been stalking the supermodel Kelly Gale and here is what she is doing to […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

I have so many talented and creative colleagues! I thought that I should interview some of them for Beauty Department and find out about their favorite products and some of their tips and tricks. First out is Teresa Grundin. Since 1999 she has been working as a make up artist for model agency Mikas. In […]

Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

You might know Emma Elwin from the editorials and campaigns credited as the stylist putting together the thought-through looks, or maybe as the blogger introducing the half tucked-in denim shirt-skinny jeans combination into your wardrobe? From Freshnet (yeah!), via Swedish Elle she has now landed on her own website focusing on sustainable fashion. It comes […]

Wellness 3 weeks ago Sofia Chowdhury

It’s the beginning of April, how is that fitness resolution going? Just a friendly reminder. Hitting the gym is not only for those who have a short-term goal to get in shape in time for summer or for those who seem to have it as a life goal to gain as much muscles as possible. It’s simply […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

I love easter! It is one of my favorite holidays actually, it means spring is coming and I get to see my family and friends, eat a lot of delicious food, drink some wine and just chillax. And then, of course, there are the easter eggs. This year instead of an egg full of candy […]