Columbine header
02:05 - 26/09/2013

GIRLS IN GANT RUGGER

girlsingantrugger

So ladies (and gents!), say hello to a recent collaboration of mine, between me and GANT Rugger! I’m very pleased to be a part of this as I’ve always been a fan of the brand and it suits my personal style. I’ve chosen some of my favorite pieces for fall (like this beautiful blazer) and styled them with pieces from my own wardrobe, above is one of the pictures from the campaign.

This is what Christopher Bastin, GANT’s Creative Director has to say (thank you for your very sweet words!):

Columbine Smille is one of those girls that has it all. She possesses such a natural beauty and has a great personality. Her finely tuned sense of style and the way she does things her own way has proven to be quite the recipe for becoming an entrepreneur, which makes her even cooler. It was obvious Columbine would be the first we reached out to for the #girlsingantrugger story. She loves the stuff, and we love her. The way she put together Gant Rugger with her personal wardrobe pieces turned out exactly the way we expected it – absolutely brilliant.”

I början av sommaren fick jag förfrågan om att vara delaktig i ett samarbete tillsammans med GANT Rugger och så här ser resultatet ut! Eftersom jag är ett fan av GANT Rugger sedan tidigare var det inte speciellt svårt att välja ut favoriter från höstens kollektion. I en bildserie tagen av Tobias Lundqvist visar jag hur jag helst bär upp dem, tillsammans med plagg från min egna garderob. Ovan ser ni en utav bilderna! Älskar den där rutiga kavajen.

Så här säger Christopher Bastin, GANTs Creative Director om samarbetet (STORT tack för så fina ord!):

Columbine Smille är för mig en stilikon som har allt. Hon besitter en naturlig skönhet och har en stor personlighet. Hennes skarpa sinne för mode, hennes känsla för stil och hennes sätt att gå sin egen väg har visat sig vara ett starkt recept för att bli företagare och nå framgång, vilket gör henne ännu coolare. Det var självklart för mig att samarbeta med Columbine i kampanjen #Girlsingantrugger. Hon älskar redan våra plagg, och vi älskar henne. Hur hon lyckats kombinera Gant Rugger med plagg ur sin personliga garderob blev precis som vi förväntade oss, fullkomligt lysande.”

GIGR

To the left: coat from GANT Rugger fw13. To the right: me and Creative Director, Christopher Bastin (and that’s how you make a dress out of shirts, ladies! Dress made by me, using shirts from GANT and GANT Rugger).

Leave a comment

Current ye@r *

Girls in GANT Rugger | Classiq- 14 October, 2013 at 09:34
[...] Tobias Lundqvist, via Columbine and [...]
Joella- 5 October, 2013 at 04:07
Gorgeous styles - love it Joella - www.joellas-day.de
Gingerstyle- 29 September, 2013 at 06:33
You surely know how to make simple look stunning!
Maria- 28 September, 2013 at 06:17
Veldig bra. Du er virkelig en artist innen mote. Det er utrolig gøy å følge deg i din allerede fantastiske karriere. Og girl!
Cristina Monti- 28 September, 2013 at 08:42
BABE on a bike, congrats on the collaboration! Check out: http://thebohoflow.blogspot.ca/2013/09/corn-field-mystery.html#more www.facebook.com/thebohoflow www.instagram.com/cristinamonti www.twitter.com/thebohoflow With Love, C
Annewil- 27 September, 2013 at 03:53
Wauw those pictures are really cool! X Annewil www.lovetolittlethings.com
Cecilia - Träning, foto & vardag- 27 September, 2013 at 09:07
VÄÄÄLDIGT fint.
Yasmine M- 26 September, 2013 at 10:18
that was just TRULY AMAZING, the first photo with the bike is like WOW love it! You are a true inspiration :) Grymt!
Molly- 26 September, 2013 at 06:17
Love it! Nä men fy så fint!! mollyeeb.blogspot.com
monkeyshines- 26 September, 2013 at 05:52
inspiring! monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
Fashion Snag- 26 September, 2013 at 05:51
Love these shots! www.FashionSnag.com
Rougeuse- 26 September, 2013 at 05:29
Such a great picture with the bike! Love the simplicity of it. x rougeuse.blogspot.com
    mikaela- 27 September, 2013 at 01:08
    Min favorit också!
Jeanett- 26 September, 2013 at 03:28
Veldig fint <3 Hvor er buksene du har på på bildet til venstre?
Q- 26 September, 2013 at 03:22
Very nice!!!!... love both pics.... the long length pants in pic 1 is gorgeous!x http://www.myclayexperience.com/
Mafalda- 26 September, 2013 at 02:42
You look so lovely! Mafalda ❤ www.mafaldadotzero.blogspot.fr
Anna- 26 September, 2013 at 02:39
Hej! Ser verkligen superfint ut! Kan man se resten av kampanjen någonstans?
Lovisa- 26 September, 2013 at 02:28
så snygg kampanj!
NEW POST: Columbine - WEDGES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE