Columbine header
06:47 - 29/07/2013

ONE PIECE IN TWO WAYS (OR MORE)

Positanolastday

 

Lastday2

Yepp, even though I’m back home I still have a couple of pictures left from the vacation in Italy to share but I guess that’s ok, right!? I always bring this semi transparent robe/cardi on vacation. It’s such a versatile piece that you can wear in so many ways really. Either you wear it just like it is, over your bikini or swimsuit on the beach or just as a coat on top of a dress, you can put a belt on it and wear it as a wrapped dress OR, my personal favorite, tie it in any way you want. If I want it to be a loose fit I just do it on one side and if I’d like it to be more of a tighter dress I tie it with both sides on the back. Bought it at the vintage department at Weekday years ago, if you’re looking for something similar I would definitely give vintage shops a go!

Jodå, även fast jag är tillbaka hemma igen finns det fortfarande bilder från semestern i Italien! Tar nästan alltid med mig denna semitransparenta jacka, mest därför att det går att bära detta plagg på så oerhört många olika sätt. Antingen bär man den precis som den är, öppen, över en bikini på stranden eller över en långklänning om man trippar omkring på stan, man kan sätta ett bälte i midjan och den ser ut som en omlottklänning eller, kanske allra bäst, knyta den precis på vilket sätt man vill. Jag kan bära den som en kortare, tightare klänning genom att knyta den med båda sidor baktill eller bara knyta på en sida om jag vill att den ska vara lite mer relaxad. Hittade den på Weekdays vintageavdelning för ett par år sedan och det är verkligen en semesterfavorit, är du ute efter något liknande är mitt tips att leta second hand!

Leave a comment

Current ye@r *

Vanessa- 31 July, 2013 at 12:36
You have the best holiday wardrobe! www.twofortheshowblog.com
Cristina Monti- 30 July, 2013 at 06:45
Awesome, love versatile dresses, Check out: www.thebohoflow.com / www.facebook.com/thebohoflow / Instagram: @cristinamonti / Tweet me: @thebohoflow With Love, C
Mafalda- 30 July, 2013 at 09:57
Versatile pieces, it's lovely! Mafalda ❤ http://mafaldadotzero.blogspot.fr/
Thankfifi- 30 July, 2013 at 02:27
perfect - love pieces that can be worn so many way and such an incredible vista Thankfifi
Ronja- 29 July, 2013 at 10:40
I´m in love with this Outfit! bacardichaser.blogspot.com
monkeyshines- 29 July, 2013 at 09:56
beautiful! monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE