WIN WIN WIN

13/05/16 - 09:17 - In: Tävling

Whyred1

 

Whyred2

Ok, so I have this competition for you guys! The Swedish brand Whyred have done this limited edition for Telenor including laptop case, iPad case and smart phone case. I really think the leather in these accessories is beautiful, it’s that kind of leather that only gets more and more beautiful with time. So, to the fun part: I have a set to give away!

How to compete: leave a comment including a short motivation and which one of these three you’d like to win. Also, don’t forget to write your email adress! Go go go!

Ok, hörrni, har en nice tävling för er här nu! Whyred har designat det här laptopfodralet, iPadfodralet och mobiltelefonfodralet i limiterad upplaga för Telenor. Måste säga att lädret som dessa produkter är gjorda utav är superfint, det är verkligen sådant där typ av läder som bara kommer att bli finare med tiden. Och bästa av allt nu då är att jag har ett set att ge bort!

Så här tävlar du: Skriv en kort motivering samt vilken produkt du skulle vilja vinna i kommentarsfältet här nedan. Glöm inte att lämna mailadress! Go go go!

Sofia- 11 June, 2013 at 01:55
Did anyone actually win?!
Pamela- 8 June, 2013 at 01:37
It's extremely hard to pick from all three, they are all such beautiful pieces. But if my life depended on it I would go with the laptop case. Because it can be very versatile. I mean I could use it to carry my laptop, personal use as a clutch of some sort, or even let my boyfriend have it only because I truly are about his laptops well being. It would make an amazing gift, or I could just be a bit selfish and keep it for myself.
Sofia- 6 June, 2013 at 07:45
Mobilfodralet! Wow säger jag bara, tänk att min iphone äntligen skulle få leva i lite flärd och klass och passa utmärkt till höstens skolstart, 10 år sen sist så lite nervös är jag allt. Hoppas på ett nytt fodral som kan pigga upp :) Kram
Cindy- 2 June, 2013 at 07:15
Jag ville ha fodralen för smartphone. Jag skulle skänka den till min pojkvän som förlovningspresent.
Anette Edlund- 27 May, 2013 at 07:22
Om jag vann skulle jag vilja ha iPadfodralet. Och anledningen till att jag skulle vilja vinna det är självklart för att det är så fantastiskt snyggt. Men också för att jag bara har ett vikbart fodral som man kan ställa upp plattan med, jag har inget snyggt fodral för då man reser bort eller har med sig den någonstans! Kram
Carin- 26 May, 2013 at 11:07
Är det för sent att tävla? Jag scrollar och scrollar, tough competition med andra ord. Varför jag vill vinna? Fodralen var ju bara så grymt snygga båda två! Jag har också precis införskaffat en iPad, min nya stora kärlek. Visst är det härligt att man har ett riktigt liv utanför det virtuella ;) Skulle jag vinna faller valet på iPadfodralet.
kellie- 26 May, 2013 at 09:23
Hej ! Jag har läst din blogg sen du började blogga i princip, och har sett dig och din stil förändras för var dag, och att öppna din blogg förgyller min dag varje gång! Denna sommaren har jag fått praktik plats på ralph lauren i Panama, och skulle älska laptopfodralet båda till min 10 timmars flyg, och så jag kan passa in bättre när jag jobbar i den väldigt fina kontoret! Skulle vara jätte kul att vinna!!
Lizette- 26 May, 2013 at 08:46
För att mitt liv helt enkelt skulle bli så jävla mycket mer värt att leva... Hehe, nej men för att jag skulle bli väldigt, väldigt glad med tanke på att jag inte skulle ha pengar att köpa sådant själv. Ha det gott!
johanna- 26 May, 2013 at 08:26
men så fina! Om jag skulle vinna en av dessa produkter så skulle jag gärna vilja vinna mobilfodralet. Varför? Jag tappar min telefon var och varannan dag och ett sånt fodral är precis vad som skulle kunna skydda den från att gå sönder helt! :)
Melina- 26 May, 2013 at 07:52
Skulle så gärna vilja ha datorfodralet. Håller på att spara ihop pengar till en laptop, då de jag har nu är alldeles för gammal. Skulle vara kul att få det svinsnygga fodralet, då jag förmodligen inte kommer ha råd med det.
  Melina- 26 May, 2013 at 07:53
  mstenso@live.se
Maria Ha- 26 May, 2013 at 07:39
Jag skulle valt laptopfodralet! Jag bär runt min laptop överallt använder den allt från vardagen till skolarbeten. Själv så har jag inget laptopsfodral och de skulle va mindre till skada för min laptop :) och självklart själva fodralet är sjukt snyggt, färgglad nu til sommarn när man kommer vara ute på stranden och vara på en massa roadtrip!
Nicole Zaborowska- 26 May, 2013 at 07:10
Datorfodralet skulle vara en dröm för min dator. Min kära Mac skulle slänga sitt långa hår, kolla djupt in i en kamera och säga "Because I´m worth it".
Li- 26 May, 2013 at 02:45
Datorfodralet, anytime! Då skulle jag nämligen kunna vinka av mitt stackars, och uråldriga, claes ohlsson fodral för 49:- som hängt med lite för länge.
Emma- 26 May, 2013 at 02:33
MOBILFODRALET! Jag är en slarvig jänta som tyvärr haft upprepade möten mellan iphone och golv. Med detta skydd skulle jag och min iphone få ett längre och lyckligare liv tillsammans. Puss
Nina- 26 May, 2013 at 11:10
Tjena! Jag skulle behöva det där laptop-fodralet till min dator. Den är ju så bra tillverkad i aluminium som nästan aldrig blir repigt men ibland råkar man ju lägga den på något skrovligt och kantigt eller ställer något vasst på den som gör en liten repa. Repor är inte roligt. Därför behöver den ett fodral som kan skydda den. Ett fodral som kommer skydda i vått och torrt och som håller stilen och ställningarna i alla lägen. Skulle vara så fint och bra att kunna slå in datorn i ett mjukt läderpaket och inte behöva oroa sig lika mycket för repor. Tack för mig, hej.
Simona- 26 May, 2013 at 10:01
Hej! Jag skulle vilja vinna laptop fodralet! Mitt problem är att jag har sådan beslutsångest. Jag har säkert tittat på över 50 laptop fodral för att sedan gå hem och inte köpa något. Men sedan såg jag detta och kände att men, det är ju precis det jag letat efter! Hoppas att jag har en chans! XO, Simona
  Simona- 26 May, 2013 at 10:11
  Glömde skriva min mail, simonasstreet@gmail.com.
Emma- 26 May, 2013 at 09:13
Jag skulle vilja vinna mobilfodralet för att jag älskar att fylla ut min 149 kr-väska med lyxiga detaljer då jag inte riktigt har ekonomin att investera i en riktig goding. Så därför blir juciy tube läppglans, body shop handkräm, ordning&reda filofax och kanske ett whyred mobilfodral det som håller mig från att känna mig lite tråkig :)
hannah- 26 May, 2013 at 06:14
Beautiful color!!! I love three of them, but the most eye catching is the ipad case. Even though i dont have ipad. but i can use it as a clutch,since fashion has no boarder XD! PIck me! I wanna take it out with my overall!! Xuamigo@gmail.com XX
lina- 25 May, 2013 at 10:34
Hej Columbine! Jag skulle vilja vinna laptopfodralet för att jag nu har pluggat klart och ska ut och jobba som säljare och som du vet har en säljare alltid med sig sin laptop till kunderna och jag har ett fodral från biltema just nu, därför skulle jag vilja att det fina fodralet pryder just min laptop!
mood- 25 May, 2013 at 09:06
Jag skulle jättegärna vilja dra mina fingrar över det fina mobilfodralet och sniffa in den mysiga doften av äkta läder. Varför skulle just jag vinna detta fodral? Jo, så här är det. Jag är en fattiglapp med smak för lite dyrare saker och jag skulle mer än gärna vilja ha den i min ägo, inte på ett sånt där materalistiskt sätt, utan mer på ett mor-dotter relation sätt. Tack för mig!
Bella- 25 May, 2013 at 08:33
Blomsterdagar och studenttider det är, ungdomar höga på livet men på mig det tär. Med ett år kvar för mig, jag ser till dem med avund, men letandet efter den ideala presenten gör mig än mer psykiskt osund. Bestick, skålar, vinglas och andra ting jag vet hon får, jag vill dock göra ett intryck, inte vara den som kommer och sedan går. Jag har letat och letat, låtit kreativiteten flöda efter något specifikt, det där som på studentmottagningen anses som något unikt. Plötsligt jag kom ihåg att hennes Mac den var vit, och en sådan dyrgrip vill man inte plåga med allt för mycket slit. Tävlingen om ting tryckta Whyred bringade mig hopp, den optimala presenten blev faktum och lycka sprudlade i hela min kropp. Ett laptopfodral av läder fick mig att inse det perfekta, det skulle även för henna innebära lycka, hundra procent äkta. Men tummarna hållna jag hoppas att få vinna, min glädje skulle bli total och mina begär helt försvinna.
Ruth- 25 May, 2013 at 07:25
Wow, tänk att få slå in sin älskade iPad i det mest stylish fodralet som finns... Det vore lycka!
LISA- 25 May, 2013 at 04:22
Älskar dig och din stil! Älskar Whyred! Som student är det dock nästintill omöjligt att få till stilen som du, men detta laptop-fodral skulle definitivt hjälpa en liten, liten bit på vägen! Jag har två år kvar att leva på CSN och min dator skulle uppskatta att få ligga i det fantastiska fodralet under den tiden. Puss
karin- 25 May, 2013 at 04:01
Tja, leider muss ich in deutscher Sprache schreiben, Ich würde mich für das laptop case entscheiden. Ich habe ein laptop aber kein case. Es wäre toll, wenn es für mein laptop ein tolles outfit geben würde.
Elisabeth- 25 May, 2013 at 11:00
Jag skriver på mitt examensarbete och släpar min stackars laptop fram och tillbaka mellan hemmet och biblioteket. Just nu inlindad i en handduk, inkilad i ett kollegieblock, klämd mellan böcker och papper i en tote bag. Det är så sorgligt. Men csn ger inte möjlighet till några facionabla utsvävningar. Ett nytt fodral skulle e motivation att skriva klart uppsatsen och göra mig till chickaste studenten på hela biblioteket!
Elin- 25 May, 2013 at 09:55
Min stackars dator är med i ur och skur men har på senare tid bilvit lite ful. Ett fodral i skinn kan för evigt göra den fin. För en slitande student som snart är klar, skulle denna present vara underbar. För inte bara är det ett skydd men den är även otroligt snygg. Whyred är det självklara valet, jag vill så gärna ha ett!
Linda- 25 May, 2013 at 09:34
Min mobil har redan krossad skärm och iPad har jag ingen. Jag har dock en laptop som är mitt allt. Nu när jag äntligen börjar bli klar med min uppsats i kulturpolitik och är redo att förändra världen på riktigt, vore det trevligt att byta ut min rosa laptopfodral till ett lite mer sofistikerat. Alla vet ju att outfiten är det viktigaste ;) Kram
Jan- 25 May, 2013 at 07:03
Jag har en ny mobil som känner sig naken! Den skulle må bättre av att kläs på ett sådant vackert läderhantverk från Whyred!
Elin- 24 May, 2013 at 09:12
Jag skulle verkligen älska laptopfodralet till min älskling, perfekt såhär i studietider också, nu när motivationen inför det sista gymnasieåret tryter! Att låta datorn ligga i säkert förvar i laptopfodralet skulle förgylla hela året!
Calle- 24 May, 2013 at 06:35
Datorfodralet skulle vara perfekt för mig och min nyligen inköpta Mac, jag börjar universitetet till hösten och vad skulle inte vara bättre än att glida in med ett riktigt snyggt läderfodral lagom till starten! Få allas blickar på fodralet, perfekt reklam för er och snyggt fodral till mig! c.tangfelt@hotmail.com
Evelina- 24 May, 2013 at 05:01
Min dator blev stulen i mitt hem för några månader sedan på grund av min lathet att inte ta med den någonstans av den enkla anledningen att jag inte hade något datorfodral att bära den i. Så fick jag en ny dator i julklapp och har ännu inte införskaffat något, så gick jag in här på din blogg och här var tävlingen och här är nu mitt bidrag! Jag vill då, såklart, tävla om Whyreds laptop-fodral.
Martina- 24 May, 2013 at 05:00
Jag börjar gymnasiet till hösten och kommer då att använda dator väldigt mycket, kommer även att pendla turoretur till stan varje dag. När man börjar gymnasiet så vill man självklart göra ett bra intryck och vad passar bättre än med ett snyggt laptopfodral som samtidigt skyddar?
Ingvild Rasmussen- 24 May, 2013 at 03:38
I would love to win the iPad case because the one I have is really ugly, and I can't a afford a new one! Great competition xx ingvild_rasm@hotmail.com
Metka- 24 May, 2013 at 03:25
I love the laptop case. Perfect for my new Mac, still naked ;-)) Bye, Metka
Ida- 24 May, 2013 at 12:59
Ett perfekt fodral från Whyred till min bästa vän, ipaden är den ultimata nystarten inför denna sommar och mitt nya designjobb!
Sofia- 24 May, 2013 at 11:21
Kom just hem från min praktik i Kina och försöker nu nå mina drömmar om att en dag jobba med grafisk design och ha världen som arbetsplats. Att då kunna få representera Sverige och svensk design skulle göra mig riktigt stolt! Laptop-fodralet skulle bli min bästa vän! Ha det fint!
Kajsa- 24 May, 2013 at 09:58
Åh, jag skulle vilja ha laptop-fodralet då det skulle vara perfekt att ge till min mamma i morsdags-/födelsedagspresent då det i år infaller samma dag och det hade varit kul att ge något extra fint. Som student och halvt csn den 25 maj har jag inte riktigt råd med något fint att ge bort.
Moa- 24 May, 2013 at 09:03
Hejsan! Jag är absolut med. Skulle bli överlycklig om jag vann mobilfodralet eftersom det skulle vara den perfekt morsdags-presenten till min fina mamma! :) (min mail: moawesterberg@hotmail.com
Lisa- 24 May, 2013 at 08:29
Ipad fodralet var verkligen jättesnyggt! Går på en skola där alla har ipads med ett tillhörande skolfodral, skulle jättegärna vilja ha ett av whyreds fodral för att få ipaden mer personlig och även kunna använda den som en snygg accessoar!
Emmelie- 24 May, 2013 at 07:46
hej! jag skulle verkligen behöva mobil skyddet till min sprillans nya samsung galaxy s4. Jag är en klumpeduns och jag tappar min mobil jämt så ett snyggt och praktiskt skydd skulle jag absolut behöva ! =)
Emilia- 23 May, 2013 at 07:01
Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha iphonefodralet! Det var ju hur fint som helst. Har letat länge efter ett snyggt fodral men inte hittat något. Går alltid med mobilen i handen för jag vågar inte lägga den i väskan ifall den repas... Så skulle veeeeerkligen uppskatta att få det fina Whyred/Telenor fodralet. Emilia
Hedda- 23 May, 2013 at 03:02
Jag köpte en ny iphone nyligen och kan inte använda mitt förra fina fodral utan gav bort det till min pojkvän. Nu har han ett fint fodral och jag har inte något? Livet är orättvist, men jag skulle ändå hemskt gärna ha ett läderfodral från Whyred,
sofia- 23 May, 2013 at 01:59
Senast jag var på resande fot hittade jag inte mitt Ipad-fodral vilket resulterade i flertalet repor, det skulle vara en dröm att vinna ett så fint fodral som det från Whyred, på så sett skulle jag kunna undvika något liknande igen. Att det även matchar min väska är ju perfekt ;)
oscar- 23 May, 2013 at 12:41
att skriva en motivering som vinner är svårt, att skriva något originellt går knappt, att skriva att jag har femhundraelvatusen sprickor i mobilen är ju en anledning, men den är ju redan så sönder så ett fodral till min dator skulle vara trevligt, att sitta i parken, på bussen, i parken, i köket, i sängen med ett fint laptopfodral, det hade varit fint.
Maja- 23 May, 2013 at 09:38
Jag skulle så hemskt gärna vilja ge bort iPhone-fodralet till min pojkvän, eftersom han alltid har tappat bort/förstört skalen han har fått av mig tidigare. Jag tror verkligen att han skulle hålla reda på mobilen bättre i det här snygga!
Victoria- 23 May, 2013 at 08:54
Om jag skulle vinna skulle jag välja laptopfodralet. Jag studerar design i New York och vaje gång jag säger att jag är ifrån Sverige så börjar folk berätta om sin respekt för svensk design. Det händer nästan hela tiden! Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara kul att få visa upp denna otroligt vackra skinnfodralet av Whyred och få representera grym svensk design!
Linnea- 23 May, 2013 at 08:23
Min pojkvän kostade på sig en ny dator när han började plugga men har fortfarande inget datafodral, vilken han verkligen skulle behöva! Det här skulle passa honom perfekt! Hoppas jag får möjlighet het att ge honom det då jag tycket han förtjänar det :)
anna- 22 May, 2013 at 07:32
Mobilfodralet är helt Amazing, färgen perfekt! Behöver man säga nått mer än att min vita iphone hade älskat att bli omsluten av detta färgstarka, vackra Whyredfodral!
jessica- 22 May, 2013 at 06:24
Jag gav ett laptop fodral till min bror i födelsedagspresent. Vi har inte setts på ett halvår och nu kommer han snart hem, och ska då självklart få sin utlovade present. Jag vet att Whyred's laptopfodral skulle överträffa hans förväntningar big time om vad jag skulle kunnat skrapa ihop till honom. Vore så fantastiskt kul att vinna och kunna ge honom något fint!
Catharina- 22 May, 2013 at 05:47
Jag har precis köpt en ny, fin dator och vill därför inte repa den! Jag skulle vilja vinna det mycket fina laptopfodralet alltså:)
Linnea- 22 May, 2013 at 02:28
Jag skulle verkligen vilja ha laptopfodralet. Jag har letat och letat efter ett i EXAKT den färgen och att det är från WHYRED gör ju inte saken sämre! Så otroligt snyggt och jag skulle verkligen slita det med hälsan då jag bär med mig min dator varje dag. Överallt.
Mari Tuhus Lunde- 22 May, 2013 at 12:57
Dette året har jeg gått på folkehøgskole, og jeg har reist rundt om i verden sammen med klassen min. Det er derfor ganske tomt i pengeboken min akkurat nå, og det passer veldig dårlig. Jeg skal nemlig flytte til Bergen by, og begynne å studere til høsten! For å gjøre studietiden min litt lettere og mer praktisk hadde det vært perfekt med en tablet sleeve fra Whyred!
Ida- 22 May, 2013 at 10:52
Om jag vann laptopfodralet skulle min dator bli väldigt lycklig och få en smärtfri resa genom min resväska mellan olika delar av världen. Och det är ett megaplus att han också blir snyggare med tiden genom att klä sig i en läder-paj!
Alexandra- 22 May, 2013 at 08:53
Jag skulle svimma rent utav om jag vann laptopfodralet. Som en liten fashionista så skulle jag inte använda fodralet enbart till att förvara datorn i utan den skulle bli perfekt som en big size clutch och perfekt att förvara viktiga papper i när jag åker runt på möten. Åhh den är bara typ finast i världen! Kram Alexxa ( alexandralidberg@ymail.com )
Sylvia- 22 May, 2013 at 01:32
Hej! Det knackade på dörren och jag öppnade.En dam med en liten flicka bad om att få vatten till sin bil som "kokade". Hur ska ni ta det, frågade jag?Har du en flaska, sa de. Jag har i källaren.Hämtade en 1 liters flaska och fyllde med varmt vatten, som de fick med sig.När de gått var min iPad borta med fodralet.Klart jag vill vinna ett ännu bättre fodral än det jag blev av med. En ny iPad är på ingående.Är detta sant eller hittar jag bara på?Det kan man inte veta bland alla dessa historier och fantasier!Jag följer CNN och tornadon i Oklahoma och tror inte jag vinner vad jag än skriver.Det är oviktigt i perspektiv på de tragedier som händer just nu i världen.
Therese Andersson- 21 May, 2013 at 10:23
Det hade varit en fin liten tröst med ett nytt datorfodral då mitt tidigare fodral, innehållandes dator (och hela mitt liv) inkl. resterande handväska blev stulen i veckan av en arg man. Förhoppningsvis har jag råd med en ny dator att stoppa i fodralet också! Allt gott till dig, håller alla tummar jag har för att vinden ska vända!
Alexandra- 21 May, 2013 at 10:02
Hej! Vill gärna vinna Laptopfodralet för att få ge det som en gåva till min älskade Johan som fyller år snart. Vi båda älskar Whyred elegant subtil stil och jag är helt övertygad att han kommer bli jätteglad över att få en sådan vacker tillbehör. Dessutom skulle det passar honom så fint genom att ge den färgstarka accenten till hans casual look. Tack!
Rie- 21 May, 2013 at 09:33
Jeg vil SÅ gerne vinde det helt fantastiske laptop cover. Jeg har lige købt en ny mac - men kan slet ikke finde et cover. Det her er perfekt. I'll keep my fingers crossed.
paulina- 21 May, 2013 at 09:28
Jag skulle jättegärna vilja vinna laptopfodralet! Helt enkelt, för att hålla det kortfattat, känna att det är värt att bära runt på min fula gamla tunga dator i skolan. Känna att det faktiskt finns något bra med att ha med sig den till skolan! För den kommer helt klart göra min dators utseende grymt mycket bättre, men även dessutom pigga upp både min outfit (sjukt snygg acsessoar med finaste färgen ju!) och mitt humör! :D paulina_Suonvieri@hotmail.com
anna- 21 May, 2013 at 09:27
fattig student har det aldrig lätt. min skinny love ( macbook) hamnade i en pöl när lagboken gav den en töl. alltid rätt med skinn på kvinns, men går det ej, låt min air få whyred-care.
Helena- 21 May, 2013 at 08:38
I am in love with the smartphone case. My iPhone is always so scratched and I love to carry it in my hand too. Can you imagine carrying it in this cute cover all around town? I'm so excited to have it! Also, its totally my style! www.laflordelys.com contact@laflordelys.com Helena
Sanna- 21 May, 2013 at 08:07
Åh, jag skulle vilja ha iPad-fodralet. I så fall skulle jag inte ha något annat val än att köpa mig en iPad som jag så länge gått och funderat på!
Ludvig- 21 May, 2013 at 04:29
Det är svårt att välja, men jag skulle mer än gärna vinna laptopfodralet då jag börjar gymnasiet till hösten och som jag har förstått det så får jag en dator av skolan som jag har valt. Whyred är även ett av mina svenska favoritmärken sedan tidigare!
Pauline- 21 May, 2013 at 03:53
Jag skulle vilja vinna mobilfodralet därför att jag helt enkelt behandlar min mobil som skit. Det är självfallet inte avsiktligt, jag är bara så klumpig. Den skulle kunna vara vit och fin men den är vit, repig, kantstött, sprucken på baksidan - den ser ut att ha genomgått en hel livstid. Ja, det kanske verkar lönlöst att skydda den med ett fodral först nu. Men jag är ute efter fodralet då jag istället kan dölja denna demolerade pryl och beundra det ljuvliga fodralet istället. Samt, det är aldrig försent att börja ta hand om sin iPhone. Och om jag börjar nu så kommer jag ha rutinen att göra det från början med nästa. paulinematika@gmail.com
Caroline- 21 May, 2013 at 03:47
WOW vad snyggt! Har gått och drömt om Sandqvists bruna laptopfodral alldeles för länge nu men detta är ju ännu snyggare!!! TÄNK om jag kunde vinna det. Skulle göra min dag. Har redan köpt en väska på second hand som skulle passa Sandqvistfodralet men nu vill jag ju ha detta! Hur snyggt som helst!
Jacqueline Gerrard- 21 May, 2013 at 03:29
Paris is always a good idea. That's the motto I live by. But do you know another beautiful destination in the world? Australia! Your Australian fans would love to see you in Sydney some time soon! Love your work and would absolutely ADORE the Whyred laptop case to complete my office outfit! x
Fanny- 21 May, 2013 at 12:22
har nyligen köpt min första iphone (yey) och eftersom min förra smartphone slutade med en sprucken skärm hade jag velat ha mobilfodralet. Vill inte göra samma misstag igen! :)
linh- 21 May, 2013 at 11:13
Oh I would love to win a sleeve for my ipad, havent bought a sleeve yet to protect my baby.
Anna- 20 May, 2013 at 10:19
Oh! Beaty! Love! The iPad case would make a perfect gift for my boyfriend, who's birthday is soon coming up. It's always so hard to come up with a good gifts to give the guy, especially if they shouldn't cost multum. I don't think he's expecting to get anything special off my high-spirited incomes (since i'm studying), so it would be really fun to surprise him with this great case! Thank's in advance! /Anna
Charlotta- 20 May, 2013 at 10:15
I helgen blev jag bestulen på min nya iPhone och mitt älskade iPhone fodral i ljusbrunt läder, som inte längre går att få tag i. Är därför tvungen att både köpa ny mobiltelefon och nytt fodral. Detta fina mobilfodral hade passat perfekt som ersättare och som lite plåster på såren :)
Mia- 20 May, 2013 at 09:16
jag har länge letat efter en snygg dataväska/fodral till laptopen men utan framgång,alla är i konstigt eller fult material.Detta har resulterat i att varje gång laptopen följt med på äventyr så har jag stoppat ned den i en plastpåse som sedan åkt ned i en väska (!).Ett under den fortfarande funkar,stackars dator..
Louise H- 20 May, 2013 at 08:40
Ohh, the iPad case, what a beauty! My iPad would love to live in a home like that! Fingers crossed...
Megan- 20 May, 2013 at 08:09
Love the laptop case - great color!
Heidi- 20 May, 2013 at 07:15
Jag skulle gärna vilja vinna datorfodralet, då mitt gamla älskade numera är lagat med silvertejp!
Sara- 20 May, 2013 at 06:56
Min fahionista till mormor har precis fått en ipad o hon hade blivit överlycklig att få ett så snyggt ipadfodral. Jag hade gärna gett bort det! såå snyggt och classic. kram
Bita- 20 May, 2013 at 06:49
I'd really like to have that laptop case, it's simply amazing with such a fantastic bright-high-quality-leather, color and a perfect ending. My laptop would look lovely in it ;)
Linn- 20 May, 2013 at 06:09
Iphone / Laptop fodralet. När jag i handväskan ska den ha kan ett skydd vara bra. Men den är inte bara till för att man ska vara trygg, den är dessutom jättesnygg!
Laura Lykke- 20 May, 2013 at 04:21
I just love the shape and how minimalistic it is, and of course the beautiful color. I just got a new laptop which i love, but unfortunately i'm not the owner of a 13" size laptop case, so I would love to be the proud owner of this!
Costume De Rigueur- 20 May, 2013 at 01:42
Hmm, I have already visualised myself in total white outfit or maybe denim on denim going out for drinks in Mykonos holding either the laptop or ipad case one, as bags..their design and texture is so classy to use them only for tech..we can do that, right?? CDR
Sara- 20 May, 2013 at 01:34
Mobilfodralet. jag skulle villa vinna mobilfodralet just för att jag har kämpat mig genom skolan i flera år nu och tar äntligen min efterlängtade student om ca en månad och då skulle det vara perfekt med ett mobilfodral som skyddar mobilen och alla underbara mobilbilder/filmer man tagit under dagen. Och hur mycket snyggare och roligare blir inte dagen om man tar upp mobilen ur ett übersnyggt fodral? :-)
Ann-Charlotte- 20 May, 2013 at 11:50
Är ju ganska sist på att äga en smartphone - men nu när jag äntligen har en i min ägo skulle det ju vara fint med ett snyggt fodral till den!
Jenny- 20 May, 2013 at 10:16
Jag skulle bli tokglad om jag fick ett snyggt ipad-fodral. Just nu har jag ett halvtrasigt fodral som har fått hänga med lite för mycket på föreläsningar i skolan samt många resor. Jag tycker det är dags för min lilla ipad att få lite kärlek, så mycket som den får stå ut med:)
Karin- 20 May, 2013 at 09:52
Skulle vilja överaska mamma med ipad fodralet, till hennes nya ipad i födelsdagspresent. För att då kanske jag kan få låna den oxå.
Matilda- 20 May, 2013 at 09:13
Laptopfodralet är som gjort för mig! Jag reser runt en hel del, och jag skäms nästan över att jag inte lyckats skaffa mig ett skyddande fodral till min Mac fastän jag haft den ett år, så nu tycker jag det är på tiden att den får åka runt i lyxförpackning!
Stefanie- 20 May, 2013 at 08:59
Possibly the coolest minimalist laptop case ever? That laptop case would make having to carry my mac everywhere for work that much cooler (especially working in magazines where everyone is so competitive! Haha)
Mari- 20 May, 2013 at 08:52
The laptop-case! Because I am writing my thesis this summer and need something beautiful to carry my laptop in. That, I would call motivation - and I need it! God sommer fra Oslo!
C- 20 May, 2013 at 08:48
i want a sleek non-bulky case for my iphone!
Lily Wong- 20 May, 2013 at 04:04
I love all of them but if I had to choose, I'd choose the laptop case. I've been searching for laptop case for my macbook pro for a while and can't seem to find anything that is simple and timeless. This, however, is absolutely lovely.
Ana- 20 May, 2013 at 03:20
Loooved them all, but I have to pick the smart phone case. After all, I`m a poor girl without an iPad or Laptop, just a f... high sense of fashion... Oh, God... LOL ;)
  Ana- 20 May, 2013 at 03:24
  A big hug from Brazil.
biruta- 20 May, 2013 at 12:41
i really adore classics if it goes bout accessories. simple but with a very careful detail work and finish. this laptop case seems to me like one of these the most perfect pieces you keep forever and carry everywhere you go. would love to share my life with this Whyred Telenor case! im a big fan of Swedish design <3 greetings from Poland
Moa Lidström- 19 May, 2013 at 11:52
Jag är in desperate need av ett laptop-fodral och det här var ju bara alldeles ruskigt snyggt. Jag vill vinna för att det skulle kännas mindre jobbigt att som slitigt pluggande student behöva släpa runt på datorn om den befann sig i ett fint fodral som dessutom säkert doftar som en dröm - läderdoft är min favorit, nämligen - och som kommer att hålla med tiden. Och så skulle jag ju kunna använda den som kuvertväska också! Så himla bra!
TøjNørd- 19 May, 2013 at 09:06
Ipad cover me mine! I've been looking for a leather cover just like this: simple, timeless and elegant. Was beginning to think I would have to do with a neoprean cover or make a leather version myself. Now I don't have to. So pretty :)
Lina- 19 May, 2013 at 08:26
Laptopfodralet skulle kanske inte hjälpa mig genom min 30-årskris som just nu driver mig till vansinne. Men det skulle med all säkerhet det lite roligare att packa datorn innan jobbet varje morgon.
Elin- 19 May, 2013 at 08:03
Jag skulle såå gärna vilja ha laptop-frodralet. I sommar tar jag studenten och då vet jag att några av mina nära och kära har samlat ihop pengar för att ge mig en alldeles egen dator i studentpresent. Kommer självklart vilja skydda den så gott jag bara kan, och det vore inte helt fel att kunna göra det med en stilig läderväska från Whyred!
MyzaaN- 19 May, 2013 at 08:02
Skulle vilja vinna mobilfodralet , vill så gärna vinna för skulle vara en fin gåva till mig själv :D jag har jobbat hårt hela hösten :D (precis som många andra) skulle vara kul att få fira med de här.
Karin- 19 May, 2013 at 07:22
Skulle vara det ultimata skyddet till ipaden när man börjar skolan till hösten och kommer ha den i väskan med skramliga nycklar, mascara, hårdpännen och dylikt.
bellan- 19 May, 2013 at 07:19
Hejsan! jag har sen ett halvår tillbaka fått ett jätteroligt uppdrag för mitt jobb. istället för att bara göra rutinuppgifter som är samma dag och och dag in på min arbetsplats, har jag nu blivit en av företagets kundtjänstmedarbetare på företagets twitterkonto där jag svarar på frågor då och då. av mitt jobb har jag fått en lite surfplatta. jag hoppades in i det sista på en iPad, men fick en plastig och ful av ett annat mindre känt märke. jag skulle vilja vinna iPadfodralet så att jag 1. kan glädjas åt att mitt arbetsliv har blivit lite roligare. 2. kan dölja den fula surfplattan med något vackert.
Maria- 19 May, 2013 at 06:10
Efter tolv år i skolan ska jag nu äntligen få upptäcka världen en sväng. Det första stoppet blir ett äventyr i USA för ett år, och vad vore inte bättre än ett laptopfodral till min dator så att den kan hålla sig hel - det är trots att min dator som kommer möjliggöra kontakten med de nära och kära här hemma under årets gång. Skulle bli överlycklig om jag vann!
Philippine- 19 May, 2013 at 05:25
Beautiful!
Ida- 19 May, 2013 at 05:08
Först och främst Whyred är ett absolut favoritmärke, deras kläder är underbara. Om 9 dagar uppfyller jag en dröm och flyttar jag till New York för att studera och arbeta som au pair! Är därför i stort behov av något som skyddar min dator då den kommer bäras med mycket. Det här laptopfodralet vore mer än perfekt för det! Det hade gjort min packning fulländad.
Susanne- 19 May, 2013 at 05:05
Jag skulle vilja vinna mobilfodralet. För att det är så stylish underbart och jag har äntligen, efter många års slit fått min drömtjänst, där jag använder min telefon i princip hela tiden. Det skulle vara så härligt att få komma in på möten med mobilen fint "paketerat" och inte nerslängd i väskan. Hoppas på tur: ) Kram Sanna
Isabella R- 19 May, 2013 at 04:20
Fasiken vad snyggt! Skulle verkligen vilja vinna laptop-fodralet till min nya dator. Jag har äntligen sagt hej då till min gamla tegelsten till dator och köpt en Mac. Den blir dock inte snygg fören man har ett riktigt snyggt fodral. Och det kan du hjälpa mig med ;) tack för en grym tidning och blogg.
Stina- 19 May, 2013 at 04:11
Om jag vann datorfodralet skulle det toppa den gången jag vann två påsar Daim på Liseberg! Gud vad jag lät ironisk nu men det var total euofori som utspelade sig i augusti förra året. Jag vill passa på att be om ursäkt till de barn som eventuellt blev skrämda. Kram på dig Columbine du är bäst :)
joanna- 19 May, 2013 at 03:24
i want the leather case for my notebook....come on girls....good luck to all of us....xxxx joan.nitsi@gmail.com
Jessika- 19 May, 2013 at 03:02
Oj, jo jag skulle gärna vilja ha mobilfodralet. Jag fick nyss min första touchmobil (lite sen i utvecklingen) men jag har lovat min föräldrar att ta hand om mobilen. Jag är inte heller personen som är villig att betala för ett mobilfodral så det skulle vara toppen om jag fick den! email: jessika.pham@hotmail.com
Hanna Strömhäll- 19 May, 2013 at 02:18
Letar ständigt efter ett snyggt skal till mig iphone men har aldrig riktigt hittat något som är både snyggt och är så där outstanding. Förutom nu då jag även har chansen att vinna det, lyckan är enorm!!
Caroline- 19 May, 2013 at 11:13
Alla mina datorer säckar alltid ihop eftersom de kvävs av damm. Så ett laptopfodral för att skydda min dator och samtidigt ha en grymt snygg inredningsdetalj skulle vara helt perfekt!
Anna- 19 May, 2013 at 01:35
iPad fodralet är min favorit. Behöver nämligen ett snyggt fodral att stoppa plattan i när man inte använder den. En snygg inredningsdetalj.
Antonia- 19 May, 2013 at 12:30
Jag skulle vilja vinna laptop-caset för att det är så jävla snyggt.
Nelly- 18 May, 2013 at 10:53
Laptopfodralet skulle vara en dröm att få äga! Min stackars dator har nog fått nog av sitt "tillfälliga"(tre år gamla) fodral som är så slitet att det har råkat hamna i soporna både en och annan gång.
hanna- 18 May, 2013 at 10:51
åhh jag skulle älska att gå runt med iphonefodralet (:
Tove Wall Dyrting- 18 May, 2013 at 09:40
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna laptop fodralet. Jag pluggar foto utöver diverse kameror är macbooken min bästa vän. Det mesta av en min knapra studentbudget går till film och diverse props/resor till fotograferingar. Väldigt mycket praktiskt, väldigt lite fashion. Just nu bor macbooken i ett sladdrigt fodral jag fick för en hundring. Jag skulle bli så glad för ett det skinnfodralet, min macbook skulle bo så bra i den :)
Sara- 18 May, 2013 at 09:01
I would really like to win the laptop case, because its beautyfull! The leather is absolutely stunning!
Johanna- 18 May, 2013 at 08:34
Jag skulle bli helt överlycklig för iPadfodralet! Jag behöver det! Jag vill ha det! ;-)
Viktoria- 18 May, 2013 at 08:01
Åh laptop caset vore ju underbart. Tycker att min dator också förtjänar att få vara lite fashionabel
Tara- 18 May, 2013 at 06:54
Hej! Jag har precis blivit iphone agare (fick min brors gamla hehe) men inte kopt ett fodral annu. Whyreds mobil fodral skulle passa sa fint till mina andra accessoarer :)
Anne Marie Jørgensen- 18 May, 2013 at 06:22
wow, I love the iPad case! How it is made looks so beautiful. I have do win it because of my iPad is getting scratches in my bag. It's not good - so I have to win this beauty so I can bring my iPad around again and show it off.
Kristina- 18 May, 2013 at 05:51
Jag har bestämt mig för att flytta till Berlin i sommar efter 3 års långdistansförhållande. Men då gäller det att fixa ett jobb för att kunna stanna. Att kunna dra fram sin dator ur detta snygga fodral på anställningsintervjuer skulle kännas otroligt bra och professionellt. Dessutom skulle det kännas som en extra spark i baken för att skicka iväg så många ansökningar som möjligt. Mvh Kristina
Mia- 18 May, 2013 at 05:47
Lapotopfodralet är helt fantastiskt. Även om jag skulle älska att låta min egen MacBook vila i det så är det faktiskt åt min sambo jag vill ge det. Grafisk designer som han är är det inte bara hans arbeten i portfolion som räknas utan minst lika mycket hur han själv är föpackad. Och precis i detta nu står han inför det omöjliga uppdraget att hitta en ny anställning innan sommaren. Jag vet att fodralet skulle hjälpa honom på vägen och förvara hans portfolio och älskling på ett mycket smakfullt sätt.
Karin- 18 May, 2013 at 05:46
Ååååh, Whyred ger en alltid cravings! Vill ha vill ha vill ha. Skulle definitivt glamma upp min vardag i de småländska skogarna!
Beth- 18 May, 2013 at 05:45
Jag skulle vilja vinna ipadfodralet för att kunna ge den i present till min pappa när mina föräldrar har 35 årig bröllopsdag i sommar, då jag vet att han kommer få en ipad av min mamma. Han är värd det!
Natalie Nabulsi- 18 May, 2013 at 05:05
Hi, I would like to win the laptop case. Why? Because I'm worth it :-) The main raeson: I just found a new job that I really like, and so I can put my laptop from work in the nice laptop case from Whyred, a brand I like for its simplicity :-)
  Natalie- 23 May, 2013 at 10:14
  My mailadress: natalienabulsi@hotmail.com
Maria- 18 May, 2013 at 04:32
I have never owned a beautiful laptop case, but this one made my jaw drop. I just got a new macbook pro and it definitely would complete the package with such a great and timeless design. Hope to hear from you! xoxo Maria
lisa- 18 May, 2013 at 04:17
oh wow that is so amazing, i am so foulish and my handy is close to die in my handy so i would love to get this wonderful phone case greetings lisa
Paula- 18 May, 2013 at 04:10
Önskar mig ett sådant fint mobilfodral! Jag måste nog säga att jag tappar min stackars telefon mer än de flesta. Har letat efter ett fodral så länge men inte hittat något som passar just mig, men när jag såg detta så sade det klick direkt.
Lena- 18 May, 2013 at 03:48
This would just be the perfect birthday present for my sister, to make her shine bright again after a tough month she got through.. Happy Weekend, fingers crossed.
ohmygoing- 18 May, 2013 at 03:36
I would love the laptop case. I love the Iphone case, but since phones are changing all the time, I don't think it has time to old beautifully. And since laptops stay pretty much the same (and I cannot afford to buy a new one every two years) I would LOVE the laptop case, which I could also use as fancy man purse :) Love your style! It inspires me eventhough I am male! Ding dong!
Zanna- 18 May, 2013 at 03:29
Har haft svårt att hitta ett fint fodral till min nya laptop, så det här skulle passa finfint!!
Jana- 18 May, 2013 at 03:13
A great competition! I really like the Laptop bag, it looks amazing. It's very cool that you do this competition. I love your blog! ♥ :) E-mail: seerose-Jana@web.de
Johanna- 18 May, 2013 at 02:07
JA! Vill supergärna ha ett mobilfodral. Jobbar på ett ytterst ickefashionabelt lager. Skulle skydda min mobil mot all smuts som flyger runt bland hyllorna och ge min obligatoriska arbetsoutfit en upplyftande accessoar. Håller tummarna! Kram
Marta- 18 May, 2013 at 02:06
i have been saving money for my first (yeah,i know!) smartphone for ages and i finally bought it couple days ago, so now it would be nice to have amazing phone case to protect it :)
Maria- 18 May, 2013 at 01:48
Min älskade son tar studenten och jag har köpt honom en iPad, det här snygga iPadfodralet skulle matcha honom oerhört bra.
Josephin- 18 May, 2013 at 01:06
I love the colour and quality of all three pieces. So delicate and elegant. I do need a new case for my macbook, so I would really like the laptop case. Bisou x
boo- 18 May, 2013 at 12:27
I would rellay love to win the laptop case, since I have the MacBook Air 13'' and I really hope it could fit in there! And why? Because it would totally match my shoes - I have new brogues in the same colour! And sice I'm a shoe maniac, I have to match all the bags (and laptop cases) with them. : ) And I totally love Sweden and Whyred is so amazing!! I remember first entering their store - it was heaven! I wish I could have a bit of this heaven here in Prague too.
Mathilda- 18 May, 2013 at 11:59
Vad vill jag ha? Ett laptopfodral I rektangulär form, som fick gå global När jag reste från väst till öst Och silkes-sommar blev nappa-höst Då ville jag ha en läderfyrkant Som passa mitt klädval helt galant För vem vill i bagen gömma sånt-här? Nej - detta är en väska av modellen "kuvär" Att bäras full av magasin Att fläckas med nattliga minnen av vin Att dansas med och sittas på, men Att fortsätta älskas alltjämt ändå
Susanna- 18 May, 2013 at 11:35
Jag kommer att påbörja en TV-produktionsutbildning i sommar, vilket kommer innebära att jag har med mig min labtop ÖVERALLT, alltid redo! Istället för att ordna med nödlösningar som jag alltid gör (jag bjuder på en: linda in den i ett örngott), så kan jag få stassa runt med det här fantastiska fodralet, både som skydd och fashion statement. :)
Elin- 18 May, 2013 at 11:35
Ahhh ville blitt utrolig glad for iphone-casen!! Er student og dagdrømmer om den dagen jeg er ferdig og kan bruke penger på ting som dette. Nydelig!! <3
Rebecca- 18 May, 2013 at 11:28
De är så perfekt att ha ett case i läder då man ser hur de åldras och blir en personlig prägel på lädret, jag skulle verkligen vilja ha iphone fodralet att ha till min conjac färgade väska... PERFEKT
Lisa- 18 May, 2013 at 11:24
Minimalistic, chic and beautiful. I would like to win the laptop case for my very new Macbook, weee! :)
Elin- 18 May, 2013 at 10:57
Datorfodralet! För att det skulle göra min dator glad helt enkelt! :)
emma- 18 May, 2013 at 10:49
skulle vilja klä min macbook i skinn så att det slipper alla skråmor,repor och annat våld den utsätts för på färd. fint hade det varit minsann!
Tarja Elmberg- 18 May, 2013 at 10:33
Lovely pieces all of them! Some people pimp their dogs, I would love to pimp my iPad and make it a fashionista too!! Sunny regards too you:)
Vanessa- 18 May, 2013 at 09:45
Det där laptopskalet är så grymt snyggt. Jag skulle behöva det för att ge till min bästa vän som present. Hennes dator blev snodd och hon har nu köpt en ny och har inga pengar kvar. Det hade vart känts jättebra att ge henne en sådan fin present när hon vart med om något så jobbigt...även fast man vill ha den själv också! ;) Ha det gött!
Josefine Jonsson- 18 May, 2013 at 09:40
Jag önskar mig laptop-fodralet eftersom jag precis nu håller på att starta ett eget företag där min dator kommer att bli min bästa vän... och alla vet ju att ens bästa vän alltid är värd det allra bästa och den absolut finaste lyxen!
Laura- 18 May, 2013 at 09:35
I want the laptop case for my macbook! I don't even have one :( *fingers crossed* :)
Sophie- 18 May, 2013 at 05:55
Just say yes! These are practical yet stunning.
Caitlin Bevan- 18 May, 2013 at 04:02
I would love the smartphone case because a) it is so beautiful, chic..just perfect and b) I am so clumsy so I need something to kep my phone safe. This way I am solving the problem of my clumsiness in such a classy way. Nobody would notice that I am droping my phone all the time because when I do they see the case and are to busy admiring it to notice.
Leslie- 18 May, 2013 at 03:42
There are to simple and it's the reason to look sofisticated. And I love the iPad case Leslie Patiño México lez9154@hotmail.com
Carmen G- 18 May, 2013 at 02:41
I livet försöker vi visa vem vi är genom att ha på oss plagg och accessoarer som framhäver vår personlighet men ibland skriker studentplånboken STOPP och då kommer du och räddar vår dag och ger oss chansen att vinna en del av vår persona, en del av mig. Tillsammans med laptopfodralet tror jag att jag kan ge mer styrka till min personlighet. Det är dags att uttrycka vem jag är.
Ulrika Andersson- 18 May, 2013 at 01:31
Jag har ingen bättre motivering än att jag skulle gärna bli uppmuntrad av något fint när livet suger röv helt enkelt. Min sambo sedan 10 år drog plötsligt med en annan och lämnade mig i en patetisk gråtande hög. Ett fantastiskt snyggt Ipadfodral hade gett lite solsken i mörkret. Hoppas jag ialla fall =-)
Anna- 18 May, 2013 at 12:26
Nytt jobb kräver ny stil. Nya kläder på kroppen bör därför matchas med nya kläder för prylarna vi inte längre klarar oss utan. Och vad kan vara bättre än tidlöst läder från tidlösa Whyred?
Kim- 18 May, 2013 at 12:20
I think the laptop case would fit into my wardrobe perfectly, the leather would make my laptop look particularly stylish and it could double as an over-sized clutch.
Malin- 18 May, 2013 at 12:05
Min dator kastas just nu fram och tillbaka till skolan varje dag i en tygpåse och den skulle behöva både ett snyggare och säkrare fodral. Att Whyred har designat ett orange skinnfodral är som en dröm, tre fullträffar av tre. Precis vad jag är ute efter.
evelien- 17 May, 2013 at 11:37
exactly what i need when presenting myself as a just graduated architect. clean, simple, quality. + an eye for detail. love it.
Michelle- 17 May, 2013 at 11:35
Ipad fodralet! Har haft en iPad i flera månader nu, och jag har sprungit runt som en galning i affärerna och letat efter det perfekta fodralet men inte lyckats hitta. Whyred fodralet är en perfekt pärla. Skulle bli så hemskt glad!
Sara- 17 May, 2013 at 11:25
Jag är student och har precis fått barn, så jag multi-taskar nu ett litet tag framöver! Jag har ingen superanledning kanske, men det skulle definitivt vara en färgklick i vardagen som student/mamma att få ett fint datorfodral :)
Elsa- 17 May, 2013 at 10:32
Jag skulle vilja vinna mobilfodralet därför att jag precis köpt en ny mobil, tappade min gamla alldeles för många gånger heh. Mitt gamla krokodil skal från thecasefactory är vääldigt utslitet och detta skulle bli perfekt till sommaren samt skydda min nya mobil! Kram E
Mette- 17 May, 2013 at 10:20
I wouldn't use the laptop and iPad cases in the conventional day: I would rock either of them with an all white outfit and they would serve as my clutches. Loves it! Pus o kram!
Lee- 17 May, 2013 at 10:16
Efter tre års mammaledighet, och två tuffa graviditeter ska jag nu ut i verkligheten igen och börja arbeta. Läskigt, spännande och förbaskat roligt ska det bli. Jag behöver pimpas! Ett laptop-fodral vore grymt. Tack, tack! :-)
Lisa- 17 May, 2013 at 10:10
Jesus vilka snygga! Skulle verkligen älska dessa och behöva dem(!) nu när jag till hösten flyttar hemifrån till Sthlm för att läsa juridik. Saknar både mobil- och datorfodral, och skulle känna mig som det där lilla extra till hösten med dessa och därmes få lite mer självförtroende vilket jag behöver för detta nya steg i livet hehe. Kram!
Muriel- 17 May, 2013 at 09:47
Åh, skulle gärna vilja vinna iPad-fodralet! Det skulle jag ge i försenad födelsedagspresent till min fina hipster-lillebror. Hela familjen åkte på influensan och när han väl skulle firas, ett par veckor senare med tårta, fick han aldrig någon present...
Fia- 17 May, 2013 at 09:42
Jag har precis fått ett nytt arbete och jag kommer behöva införskaffa mig en Ipad! Whyreds fodral skulle passa perfekt under min arm och dessutom blir jag världens gladaste person om jag skulle vinna den!
Maria- 17 May, 2013 at 09:24
Pretty things make me pretty happy!
Pinja Salmi- 17 May, 2013 at 09:16
oh the smartphone case! just gor a new iphone 5 and its looking rather ordinary, been looking for a nice case to replace the one i just ordered quickly as a protection. And i must say orange is one of my favorite colors!! (would go perfectly with my purse)
Cecilia- 17 May, 2013 at 08:52
Ipadfodralet, vilken dröm! Perfekt inför höst-studierna till fin marinblå kappa och rosa scarf!
Laura- 17 May, 2013 at 08:50
Such beautiful pieces. Thank you for sharing! I would love to have the laptop case. Orange is my absolute favorite. Would be able to haul my puter in style while I finish my MSc thesis. Heading up to northern Manitoba soon for work and could use it out in the wilderness! xoxo L
Elina- 17 May, 2013 at 08:25
Oh how creamy and simply elegant they all look! I'm a big fan of notable stiching and minimalistic accesories, so that Laptop case would come in handy. Thumbs up Whyred!
Olivia- 17 May, 2013 at 08:10
Har gått två år på gymnasiet och hela tiden haft samma gamla ruttna datorfodral man fick från skolan. Hittade ett superfint fodral från whyred för ett tag sen, men just den tog slut innan jag hann norpa åt mig en. Detta vore den perfekta ersättningen och min mac skulle känna sig lite mer fräsch igen! So, laptop case for the win!:)
Lust Covet Desire- 17 May, 2013 at 08:07
Whyred is a great brand, good giveaway! http://www.lustcovetdesire.tumblr.com
Esther- 17 May, 2013 at 07:30
The color orange is stylish, the shape is sharp and it is also the color of the royal family of my country (the Netherlands) and our stylish queen Maxima, who celebrates her birthday today. So everything comes together in this. And thereby: I love your site and style.
  Esther- 17 May, 2013 at 08:01
  Oh, and it's hard to choose, but the Ipad-case will be very wel used by me. It fits very well with my bag in the same color.
Elina- 17 May, 2013 at 07:26
Detta är första gången någonsin som jag deltar in en sådan tävling, just för att jag inte tror att jag kommer vinna. Hoppas att jag har fel och att jag snart blir ägare till den finaste datorfodralen :)
Chanett- 17 May, 2013 at 07:26
I would looooove to win the ipad cover, cause I've recently got my ipad and my brand new ipad cover from Tiger of Sweden stolen. The insurance covered the Ipod but not the cover though. Thank you so much for a very inspiring blog. I check it at least twice a day. Hugs from Denmark
F.M.- 17 May, 2013 at 07:26
Efter att inte ha haft någon annan dator förutom den jag använder till jobbet som var begagnad (och med ingrodd smuts :/ ) så fick jag på min födelsedag en superfin macbook air. Nu måste den classas upp ännu mer med ett snygg laptopfodral! Make it happen, Columbine!
Lovisa Lindgren- 17 May, 2013 at 07:15
Mobilfodralet skulle jag vilja vinna! Därför att det skulle verkligen vara en perfekt färgklick till mina ofta svarta/vita plagg. Är dessutom extremt slarvig så om jag tappa mobilen skulle jag göra det med stil denna gång!
Josefine Szasz- 17 May, 2013 at 07:09
riktigt läckra accessoarer som skulle passa min apple samling perfekt. ska flytta hemifrån nu så en liten inflyttnings present skulle inte vara fel :) josefineszasz@hotmail.com
Lena- 17 May, 2013 at 06:39
Hej, jag har just fyllt 50 år och häromdan kom min son som är snart är 25 år hem till mig, eftersom jag var jätteförkyld för andra gången på kort tid, för att han ville laga mat åt mig, Han är köksmästare på Bergamott och jobbar mycket och innan han kom till mig på sin lediga dag var han hos min pappa, hans morfar, och gav honom sin ipad ,för att som han sa `han har ju velat köpa en ipad ´ så han fick den. Så är han min fina pojke, jag skulle vilja ge min pappa snart 80 år ett fodral till hans Ipad och till min finaste pojke mobilfodralet för det skulle nog göra honom glad , han som alltid glädjer andra och alltid ger så mycket. Kram fina Columbine!
Emelie S- 17 May, 2013 at 06:37
Är alldeles medveten om hur jag nöter sönder min dator dag för dag då jag går runt med den löst i väskan, men har aldrig hittat ett laptopfodral som faller mig till smaken. Däremot detta! Åh. Som du säger, lädret blir bara finare och finare ju äldre det blir. Skulle kännas underbart att få rädda min dator och låta den ligga i detta fina fodral istället.
Beatrice Johnsson- 17 May, 2013 at 06:32
pluggar juridik och allt med färg behövs för att pigga upp mina studier! och så klart för att de är supersnygga och verkar vara superpraktiska. haj!
Clara- 17 May, 2013 at 06:31
Jag så bli så glad för laptopfodralet så att jag skulle göra ett glädjeskutt! Använder just nu skumplastfodralet som den levererades i som nyköpt. Inte så snyggt eller praktiskt :)
Julia- 17 May, 2013 at 06:30
Hej Columbine! Jag tycker att självklart skulle alla ha en av varje för vem behöver inte sådana fina läder varor från Whyred i sitt liv? Jag vill själv ha dator fodralet helst eftersom jag äntligen sparat ihop till en ny dator som faktiskt får plats i ett fodral av normal storlek. Och i höst ska jag börja plugga inköp vilket innebär att datorn får hänga med hela dagarna och den behöver lite stil. Så man kan säga att det är inte jag som behöver dator fodralet utan min dator need some style! Tycker du är en inspirerande power woman med super classy stil förresten! (Mjooo med smicker kommer man långt - men jag menar det också!) Kram Julia
Angelika- 17 May, 2013 at 06:27
Semestern närmar sig med stormsteg & min IPad vill gärna med ut och resa. Så ge den en chans att få hänga med på äventyr.
Moa Lundgren- 17 May, 2013 at 06:21
Som ett stort fan av Whyred föll jag pladask när jag såg dessa fantastiska skinfodralen. Kan bara konstatera att Whyred fortsätter leverera. Min laptop som är en av min käraste ägodel förtillfället då jag fått två frakturer i mitt ben och tvingas bära helbensgips de kommande månaderna. Vilket resulterar till många timmar framför datorn bla besök på din härliga och inspirerande blogg. Ett snyggt skinfodral till min macbook hade förgyllt min vardag och förhoppningsvis påskynadt läkningen av mitt ben.
Marie-Thérèse Demblin de Ville- 17 May, 2013 at 06:15
to go the envelope style for my macbook 13" would be great. as well it complements every outfit. clean design lover ;)
Mónica- 17 May, 2013 at 06:15
I need the first laptop case, if I win it I will ask my husband to buy an apple to me, he won`t say no!!!
sofia- 17 May, 2013 at 06:12
Jag vill vara med och tävla om laptopfodralet. Den skulle vara perfekt for min stackars lilla macbook som just nu får utstå både det ena och den andra. Sorgligt nog datorn också min käraste ägodel eftersom jag tar den med till Uni varje dag och den är oumbärlig för mig i studierna. Dessutom älskar jag fina lädervaror, som åldras med stil och blir finare och finare ju mer man använder dem.
Maddy Lundin- 17 May, 2013 at 06:00
Mobilfodralet allra helst!!! För att jag skulle känna mig extra fin med ett sådant från Whyred. Tack iallafall. Vänliga Hälsningar från Maddy!
Amanda- 17 May, 2013 at 06:00
Jag skulle vilja vinna datorfodralet så jag kan ge det i present till min pojkvän som är extremt kräsen, men jag tror han verkligen skulle gilla den där. Han ger mig alltid lyxiga små presenter men jag har inte lyckats ge något tillbaka då jag lever på en studentbudget och spenderat mina "fria" pengar på att kunna åka över halva Sverige för att träffa honom. Och det där datorfodralet skulle vara perfekta inflyttningspresenten till honom nu när vi ska flytta ihop om mindre än en månad!
Victoria- 17 May, 2013 at 05:39
Efter studier det in i jobblivet bär, Vad passar då bättre än det här? En snygg och stilig liten grej, Det hade gjort en lycklig tjej! Ett laptopfodral i vackert läder, Det hade piffat upp de tristaste kläder! Så underbart förälskad i Whyred jag är, Jag hoppas att det kan bli mitt det här!
carin- 17 May, 2013 at 05:38
Skulle gärna vilja vinna ipad fodralet till min kille. Snyggt fodral till en snygg kille.
veronika- 17 May, 2013 at 05:32
My first edition iPad needs a fresh breath and this would be definitely the greatest one. Thank you!
Suzana A.- 17 May, 2013 at 05:31
Absolutely love the color and design of the laptop case! I'd use it to carry my designs and illustrations as well! Super stylish! xx Suzana A. (graphic designer)
Therese- 17 May, 2013 at 05:19
Wow vilket fantastiskt grymt datorfodral tänker jag, den är värd min första kommentar på en blogg någonsin. Jag pluggar mode i London och har verkligen letat efter ett data fodral som jag kan sticka ut med, och samtidigt ge alla mode-nerds med fantastiska kläder på min skola lite konkurrens. Jag skriver för att jag inte har något att förlora, men jag skulle h!e!m!s!k!t gärna vilja ha datorfodralet från Whyred! Tjohej!
Malin Otmalm- 17 May, 2013 at 05:04
Hejsan Columbine! Jag heter Malin och jag ar en Grafisk Designer i vastra Kanada. Jag kopte nyss en ny laptop vilket jag saklart ar super peppad over. Men alla mina slantar gick till den, och nu har jag helt enkelt inte rad att kopa coola accessoarer! Laptop fodralet vore ju ballast att kla min nya dator i. Skulle aven imponera mina klienter ;) Hej svejs/ Malin malinothmalm@gmail.com
Natalie- 17 May, 2013 at 05:02
Mitt bästa plagg är en navyfärgad kjol från Whyred och jag har letat och letat efter en orange blus att ha till för det skulle vara så fint men jag hittar inget så iPhone-caset skulle vara perfekt! Skulle bli så himla glad. Har aldrig tappat min telefon som alla andra verkar ha gjort men jag gillar att ha skal ändå för att göra telefonen mer personlig :) Och så undrar jag om du vet vad den där blå, lurviga jackan kommer kosta? Från Whyred som du hade i New York :)
Maxi- 17 May, 2013 at 05:01
this is so beautiful. love the iphone case and i would really like to have it because i am searching for a new one for ages now. !! :)
Emma F Johansson- 17 May, 2013 at 04:53
Laptopfodralet! Drömmen för datorn och vilken outfit höjare, skydda datorn till skolan och ge de lilla extra till min sommarklänning en sen sommar kväll.
carin- 17 May, 2013 at 04:41
Loving the laptop case! The leather color is timeless. Construction detailing is spot-on. I can picture using as a clutch as well, and it growing more fabulous with age and love!
Linda- 17 May, 2013 at 04:32
Jag har precis införskaffat en ny laptop och har kollat lite på Whyred's läderprylar till både min mobil och datorn, men jag har aldrig kommit till skott för det är lite knapert i plånboken som student. Utöver det är Whyred ett av mina absoluta favoritmärken, så det hade gjort mig lite lyckligare om jag och min dator fick klä oss med samma stilfulla smak. / Linda
Isabelle Holmquist- 17 May, 2013 at 04:30
Hej. Skulle vilja vinna laptopfodralet. Har haft en del motgångar och mentala knivhugg i hjärtat på sistone men jag är en kämpe och ska snart plugga media, a dream of mine. Lägger min energi på min familj och skulle vara kul att få något för min skull for a change, skulle bli världens snyggaste student med det fodralet!
Mia-Lie- 17 May, 2013 at 04:23
Min laptop är min allra käraste ägodel och den förtjänar att kläs i übersnygga läderkläder!
Klara- 17 May, 2013 at 04:09
Ipadfodralet! För att det skulle vinna över alla andra iPadfodral som sprider ut sig i min föreläsningssal just i denna stund!
Sofie S- 17 May, 2013 at 04:07
Datorfodralet hade varit perfekt eftersom jag tänkt önska mig en ny dator i födelsedagspresent.
Sanna- 17 May, 2013 at 03:57
Jag har precis börjat jobbar som frilansande webbpublicerare och är alltid på språng. Min dator får åka med på diverse äventyr men har inte något riktigt fodral. Detta skulle vara en extra kick nu i början av min förhopningsvis långa karriär.
ela's world- 17 May, 2013 at 03:17
nice! Bu what about these ones from Ela? http://elabyela.com/en/collection.html
Annie- 17 May, 2013 at 02:59
How cool! I would love the Laptop case, as I bought a new Mac and forgot (read: am to lazy ;) ) to by a case, so it doesn't get scratches. I love whyred and this on looks perfect. And the colour is so nice! Have a great weekend everyone!
Cornelia- 17 May, 2013 at 02:47
Jäklar vad snyggt! iPad fodralet skulle vara en dröm då min iPad ständigt flyger i golvet (är otroligt duktig på att tappa saker i marken) Fodralet skulle vara ganska så extremt perfekt då det både är snyggt (stating the obvious) och kanske räddar iPaden från döden nästa gång den flyger.
Emelie Hallberg- 17 May, 2013 at 02:47
Ipad-fodralet vore drömmen, med tanke på att den 1, skyddar min nya vän från alla faror som lurar (inkl. den mänskliga faktorn) 2, ligger mjukt och skönt i handen när jag springer runt på stan med min vän i högsta hugg redo att leka business woman 3, kompletterar min personliga stil till hundra procent och utgör detaljen som fulländar mig på morgonen. Om inte det kärlek så säg..
Sofia- 17 May, 2013 at 02:35
Jag tar studenten nu i sommar och kommer få en laptop av mina föräldrar och morföräldrar som studentpresent, då jag behöver en när jag flyttar till London i höst. Därför skulle datorfodralet passa perfekt till min nya dator så kan jag svassa runt i London med snyggaste fodralet från Whyred! KRAM!
Dani- 17 May, 2013 at 02:34
Hi! I'd love to win the laptop case. I wouldn't use it for carrying my notebook around. It could also be such a great clutch. And you're right. It would get better with time! Keeping fingers crossed, Dani
Lisa- 17 May, 2013 at 02:17
Woppa vad snyggt! Okej, min underbara b-friend går runt med ett fruktansvärt fult laptopfodral och han unnar inte sig själv ett nytt. Så hur underbart vore det inte att få överraska honom med detta snygga? So, please hjälp mig bli söta flickvännen med bästa överraskningen ;) Kram Lisa
Matilda F- 17 May, 2013 at 01:45
Åh!! Datorfodralet. Jättegärna!!
johanna Belsing- 17 May, 2013 at 01:34
Det är svårt att hitta motivation att sitta inne och studera statistik när solen strålar utanför fönstret. Det skulle dock kännas mycket lättare att sitta stirra på datorskärmen när man har ett fint fodral att klä datorn i :)
Sanna Piritta- 17 May, 2013 at 01:19
Som nybliven babymama till en underbar liten soltråle är min i phone min livlina och min dagliga kontakt med omvärlden, så en läcker liten läder fodral från mitt favorit märke skulle skänka lite lyx till denna mama's baby-vardag ❤ Ha en underbar vår & sommar!
Linda- 17 May, 2013 at 01:16
Åh, det skulle va den perfekta presenten att ge till min syster som tar studenten i juni. Hon har precis fått jobb och jag är så stolt över henne. Tror hon skulle älska iphonefodralet.
Matilda Landström- 17 May, 2013 at 01:11
laptop case! Jag är en tjej på 18 som reser en massa och måste då ha med min dator för att kunna plugga. Ååååå detta fodarlet hade varit så perfekt!!<3 läderkärlek. Pussar och kramar
Lisa Karlsson- 17 May, 2013 at 01:05
Åh, jag skulle älska datorfodralet! Jag har precis köpt en ny dator och den behöver skyddas så jag inte tappar den, som med min gamla... (lisakrlssn@gmail.com)
Enya- 17 May, 2013 at 12:47
All kinds of amazing, especially the laptop case. Pick me, because living in the oasis at the edge of the world (New Zealand) means that Whyred (and so many other beautiful Scandi cool designers) are virtually inaccessible! xx
Lollo- 17 May, 2013 at 12:44
5 år sen jag vann över cancernm! jag har i veckan äntligen blivit friskförklarad! I present av min fina mamma har jag fått en Ipad, men inget fodral och nu blev jag kär i den här fina :)!
Robin- 17 May, 2013 at 12:21
Datorfodralet för resan till Pitti Uomo i juni, perfekt för att visa italienarna att hur snyggt svenskt mode kan bli!
Nadine Hansson- 17 May, 2013 at 12:16
Got me remembering. Orange moon by Erykah Badu http://www.youtube.com/watch?v=jpl30IHH8To Enjoy!
  Nadine Hansson- 17 May, 2013 at 12:26
  Would love the laptop case. :-)
Veronica- 17 May, 2013 at 12:12
Ipad fodralet får väldigt gärna flytta hem till mig! För att jag letat som en galning utan att hitta nåt fint o för att stackars iPaden inte vill slitas sönder mer...
Dk- 17 May, 2013 at 12:05
Oh, I'm going for the laptop case. You can see just from the pics how buttery soft the leather is. It's the perfect color that will go very well with my new summer sandals =) Plus it can double as a clutch. Not bad, right? p.s. I'm literally drooling over the featured pillow. Can you share the secret? Where can I get my hands on it?
Alice Filippa- 17 May, 2013 at 11:55
Mobilfodralet är ju så jag. Älskar orange, det är stilrent och snyggt och enkelt. En riktigt bra matchning helt enkelt! Fingers crossed! Xo
Hen- 17 May, 2013 at 11:54
I have been searching for the perfect laptop case for my macbook air which I bought for my master studies in germany. The case would remind me of the great times I had last year in göteborg and how much I love sweden's fashion, culture, food....etc.
Anne de Bode- 17 May, 2013 at 11:50
Cool! i'd like to win the laptop case because beautiful leather is my best friend and my Macbook is my sister. I'd like them to meet! They will get along perfectly.
  anne de bode- 17 May, 2013 at 11:50
  annedebode@hotmail.com
Emma Nielsen- 17 May, 2013 at 11:44
Laptopfodralet skulle vara en dröm för min dator! Så mycket som jag har repat den när jag bär runt på den utan skydd och har den i väskan med alla mina andra grejer. Så att få kunna skydda den i ett sånt där snyggt fodral skulle vara drömmen! Dessutom är den ju riktigt snygg! Emma Nielsen niiemma@hotmail.com
Anna- 17 May, 2013 at 11:35
wow, the perfect timing! just got a new laptop but i didn't get any case to keep it so this laptop case would be the righ piece! Also, I can use it as a clutch, because the leather looks really good indeed! fingers crossed... Anna a_valls_46@hotmail.com
Emelie- 17 May, 2013 at 11:30
Tar examen från universitet om exakt 19 dagar och planerar att ta arbetsvärlden med storm. Har fått mitt första heltidsjobb och det fantastiska laptop-fodralet hade gett mig den perfekta kombinationen av attityd, stil och självförtroende som jag behöver för att göra succé när jag med stapplande steg tar mig in i arbetsvärlden.
Lina Schampi- 17 May, 2013 at 11:27
Åh! Har just köpt en ny telefon pga att jag tappade min förra telefon i marken. Tycker att nästan alla skal och fodral är så fula så jag har inte köpt något än. Skulle dock behöva ett så himla mycket eftersom allt har en tendens att slingra sig ur mina små händer... Så jag skulle supergärna vilja ha telefonfodralet, såå himla snyggt! Har dessutom en plånbok som liknar det fodralet, vore så kul om jag kunde matcha dem med varandra!
Alb- 17 May, 2013 at 10:59
Hej! En ekonomistudent (som inte alls kan hålls koll på sin ekonomi...) söker en trogen laptopsfodral! Fattig och skoltrött som kämpar sig igenom detta... Denna fodral hade förgyllat nudellivet och fått mig att stråla på skånes gator! Komigen nu, någongång ska jag väl ha turen på min sida och vinna! 0:) kramkram
Madelene- 17 May, 2013 at 10:58
Jag är ett MEGA fan av whyred och fick chansen att träffa Roland Hjort i ett jobb sammanhang för en vecka sedan vilket var total lycka för mig! Jag har följt och beundrat deras kollektioner under flera år men tyvärr har min tajta budget under studier inte till låtit mig att handla så mycket så när jag fick min första riktiga lön så var whyred mitt första stopp och deras sko laysha som kom förra året mitt första inköp. Total lycka. Där för hade datorfodralet varit fantastiskt att vinna, passar så väl in i mitt jobb då jag bär med mig min macbook överallt och kan få stoltsera med detta limited edition fodral! :)
Caroline- 17 May, 2013 at 10:45
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna laptopfodralet. Min själsfrände (mobilen) ska snart bli utbytt som resultat av en skärm som ser ut som en zebra (trots att jag där är ägare av både fodral och skal) och jag vill inte att min laptop ska joina zebra-klubben! Att fodralet sedan är apsnyggt är en bonus som hade trollat dit modefjärilar i magen.
johanna- 17 May, 2013 at 10:43
Jag har en jättesnygg laptop-väska från Whyred som jag slitit i flera år. 'Tyvärr' har väskan hållit mycket längre än vad mina laptops har gjort och tre laptopgenerationer senare är den numera hopplöst för stor (gjord för en 15 tums-laptop). Dessutom har axelbandet gått av, så att släpa runt på detta åbäke med min mycket mindre laptop halkandes runt inuti är inte alls särskilt smidigt! Detta smidiga fodral skulle bli en perfekt efterträdare! Bästa. Johanna.
Agnieszka- 17 May, 2013 at 10:40
Whyred, why don't you take care of my iPhone? I would love to win the perfect home for my third hand: simple nad cosy.
Sofia VL- 17 May, 2013 at 10:39
Efter sex års studier är jag äntligen klar (!!) och jag ser så fram mot att börja jobba inom det jag har utbildat mig inom. Ett snyggt och stilrent dator eller mobilfodral är precis vad jag önskar mig, det här hade blivit perfekt att starta mitt nya arbetsliv med! Hade blivit så himlans lycklig!
Hanna Hammarbacken- 17 May, 2013 at 10:26
Att dra upp mitt gamla bebisrosa skumgummifodral (som skulle bli en tillfällig lösning när jag köpte datorn, men fortfarande hänger med efter 2 år...) på diverse möten och arbetsplatser känns inte helt spot on. Det här fina från Whyred skulle vara en dröm!
Jonna Bengtsson- 17 May, 2013 at 10:21
för att min dator har rätt att bära ett lika snyggt fodral som jag!
Anna- 17 May, 2013 at 10:21
Vill gärna vinna laptopfodralet! Har letat efter ett nytt ett tag, och med det här skulle jag känna mig extra snygg på mitt nya jobb!
Lars- 17 May, 2013 at 10:19
I need a the laptop case. It´s so amazing.
Kenneth- 17 May, 2013 at 10:14
Kenny here, all the way from the Philippines. I def would love to win anything on this giveaway being these are limited edition stuffs. **crosses fingers**
Rebecka- 17 May, 2013 at 10:14
Jag ska börja plugga till mitt drömyrke till hösten och har precis investerat i en jättefin dator så jag ska kunna göra riktigt bra ifrån mig. En jättefin dator kräver ett jättefint fodral, eller hur?
Maria Lund- 17 May, 2013 at 10:01
jag skulle väldigt gärna vilja vinna laptopfodralet. Har en laptop som jag tar med mig varje dag till skolan men fodralet till denna laptop är fodralet man får ifrån skolan. Inget charmigt fodral. Därför hade det varit väldigt kul att kunna ha ett snyggt fodral eftersom datorn alltid följer med mig under dagarna. Skulle bli otroligt lycklig om jag vann eftersom dessa fodral är grymt snygga och stilrena!
Elise- 17 May, 2013 at 09:49
Åh vad jag skulle vilja ha ett så fint iPad-fodral, köpte en iPad i julklapp till mig själv men kan aldrig ha med den någonstans för jag har inget fodral. Tänk om man hade ett så fint fodral så min lilla padda fick följa med till jobbet, på utflykter och resor!
Alma- 17 May, 2013 at 09:48
Laptopfodralet var verkligen perfekt! Läderfärgen, och att bara tänka på hur snyggt det kommer fåras med tiden, mmm! Skulle behandla det med uppskattning utav vad ett välsytt, genomtänkt och vackert föremål kan framhäva för helheten, allt passar till ett sådant klassiskt fodral!
Hedvig Sannar- 17 May, 2013 at 09:27
Går just nu runt med datorn i ett alldeles för stort datorfodral och håller på att leta efter ett nytt, men inte hittat något jag riktigt gillar. Men detta ovan var ju supersnyggt! Ser ut som riktigt härligt läder, inte alls så klumpigt som det jag har idag och det skulle vara en fröjd för ögat att ta upp datorn varje dag om den klädes i det fodralet. Så snälla låt 17-åriga jag vinna! Tack för en inspirerande blogg! Kram Hedvig
Richa- 17 May, 2013 at 09:25
Hej! Jag tycker att färgen på lädret dösnygg, riktigt riktigt snyggt! Och skulle bli överlycklig om jag vann!! Har letat efter ett case till min MacBook PRO och iPhone men lyckas aldrig hitta ett fint som inte kostar för mycket. Skulle bli världens lyckligaste tjej om jag vann!!
Selina- 17 May, 2013 at 09:21
My Motivation: Last week while browsing through the online stores looking for a nice laptop case. Ive found exactly this wonderful Whyred Macbook case and set it up first on my wish list. I love it and i wish myself a bit luck :)
Lidia- 17 May, 2013 at 09:20
The phone case it's my favourite... and your Blog ist the best!
Madeleine- 17 May, 2013 at 09:19
Hej Columbine, Jag brukar inte skriva någon kommentar, men följer din blogg och den berikar mina dagar med inspiration, kunskap och tips. Jag brukar heller inte vinna något haha men tar faktiskt chansningen nu :-) . Jag älskar färgen på lädret och har letat förgäves runt i seconhand butiker men hittar inget liknande, om jag vann laptop eller ipadfpdralet hade det gjort min sommar. Jag skulle stolt matcha min outfit med detta och gå runt i stan supersnygg, istället för att gömma mig bakom en stor klumpig ryggsäck! Tack för en inspirerande blogg! / Madeleine
Ellen- 17 May, 2013 at 09:18
Would love to get the laptop case, since I searching high and low for over a year now for the perfect one. Until 2 minutes ago without result... BUT this case really measuers up to ALL my wishes when it comes to cases: leather, not to 'big', beautiful design... So the laptop case? YES PLEASE!
Viivi- 17 May, 2013 at 09:14
oh how beautiful and timeless these cases are! defenitely want that iPad case. I like the fact that these cases aren't overly feminine, so I think my boyfriend would also like this one.
cor- 17 May, 2013 at 09:13
I really really love the ipad case! I would be so happy if i win as i have never won on a giveaway and like to carry this for a stylish outfit together with my new ipad mini - love how the top closes!
SaBe- 17 May, 2013 at 09:10
The smart phone case is soooo beautiful! Fingers crossed. It would be P E R F E C T for my summer outfits.
Olivia- 17 May, 2013 at 09:09
Med detta mjuka och läckra läderfodral till min iphone, vill jag upptäcka världen på min resa. Min första anhalt är hos min faster i Australien, där vill jag visa upp detta mobiltelefonfodral för hennes man. Han är nämligen smyckestillverkare och specialiserar sig för just läder och kanske kan jag få med mig ett matchande smycke på min fortsatta resa. Med mitt mobilfodral och mitt smycke åker jag längs med Australiens kust på min longboard, "brädan".
Trine- 17 May, 2013 at 09:03
Love the shape and the colour of the laptop case! normally i prefer simple colours as black or white, but this color is just beautiful! would spice up any outfit!
Rebecca Sjöstrand- 17 May, 2013 at 09:01
När det gäller min iPhone är jag en av de duktigaste personerna jag vet, aldrig tappa och hålla i den hårt. Men tänk om jag hade ett whyred-fodral, då skulle jag kunna ha ännu bättre koll på den, att lysa i solen med sin vackra färg och ingen skulle älska fodralet som jag.
Lorraine- 17 May, 2013 at 08:56
*the laptop case would be nice! Tack!
Chanita C- 17 May, 2013 at 08:44
Lækker lækker!! Hvis jeg kunne hive min Mac op i sådan en dejlig sag, er det pludselig ligemeget, at jeg render rundt med den traditionelle skoletaske, "som skulle være så god for ryggen"! Send gerne lidt High street chicness i denne retning i form af en laptop taske og jeg vil blive super glad!
Susann- 17 May, 2013 at 08:43
Ohhh I like to win the iPad case! I couldn't find so far a case that I really like and allways take the one from my boyfriend. Well... he doesn't like that. ;)
Molly- 17 May, 2013 at 08:42
Jag pluggar IT och gjorde draget att köpa en samsunglaptop istället för macBook air eftersom jag är budgeterad av CSN. Sedan jag köpte den i höstas så har den varit ivägskickad på lagning tre (3!) gånger. Och den fungerar fortfarande inte i den utsträckning jag behöver. Whyreds laptopfodral skulle vara ett första steg i att processera den dumsnålhet som jag känner varje gång jag drar fram datorn bland mina kurskamraters fugerande macdatorer...
Felicia carlsson- 17 May, 2013 at 08:41
Min mac air är min bebis, jag får ont i magen när jag tänker att den ligger och repas i väskan! Kort och gott, laptopcaset hade varit mer än vackert om det omfamnade min dator!
Ann- 17 May, 2013 at 08:34
I'd really like to win the smartphone case as mine has no protection at the moment :=)
İlayda- 17 May, 2013 at 08:25
That color is really amazing! It is leather and cuts look great! I would love to have the İPhone Case! By the way your style is really unique and gorgeous! Lots of love fr
Sara- 17 May, 2013 at 08:19
Är i ett desperat behov av ett nytt iPad-fodral. Speciellt efter förra veckans incident då mitt älskade kattskrälle somnade på matsalsbordet och sedan såg till att väcka både mig och sig själv med en stor smäll när iPaden gick i golvet... Den höll, men kanske inte så många gånger till.
Michelle- 17 May, 2013 at 08:17
Wow. My MacBook itself dreams of this set as much as my self. Would really like to be fashionable with the Whyred.....
Lotus- 17 May, 2013 at 08:10
Defenately want the laptop case, GORGE!
Maria- 17 May, 2013 at 08:09
Definitely the laptop case. Because stylish accessories can brighten even the most boring of meetings.
linda eliasson- 17 May, 2013 at 08:04
Ska gifta mig i juni och det här skulle vara den perfekta morgongåvan till min blivande man!
Olivia- 17 May, 2013 at 07:54
WAHAH, perfekta tävlingen för mig! Jag har nyss skaffat en mac och är på jakt efter ett laptopfodral som håller i ett tag. Funderade på ett Marc Jacobs, men insåg att alla har dom och dessutom är detta ett sådant som håller i, utan att överdriva, resten av livet. Dessutom kan man ju använda det som clutch när datorn inte ska med! Hoppas på vinst, kram!
Isabel- 17 May, 2013 at 07:45
Jag skulle önska mig datorfodralet då min dator just nu får fraktas i en nödlösning, en sjal som inte ger speciellt bra skydd för min älskade dator.
Sara Olsson- 17 May, 2013 at 07:45
Mobilfodralet skulle inte vara mer perfekt för mig (inte bara för att det är signerat en av mina svenska favoritmärken), efter att ha gått med en spricka i telefonen i över ett år och äntligen fått tummen ur och lagat den, så känns det smart att använda skydd i fortsättningen, problemet är att jag inte hittat något jag gillar, tills nu!
Annie- 17 May, 2013 at 07:18
Jag skulle verkligen bli glad om jag fick vinna det här underbar skinnfodralet till min iPad. Då jag länge letat efter ett precis sådant men min ekonomiska situation (student) satt käppar i hjulet. Jag är i stort behov av ett bra fodral och mina vänner runt omkring skulle kunna andas ut då den skyddas på ett bättre sätt än med min scarf. Sen skadar det ju inte att fodralet är otroligt snyggt och kommer från whyred!
Lotte- 17 May, 2013 at 07:11
....the iPad case, that is...;)
Lotte- 17 May, 2013 at 07:10
I just finished my Masters degree...needless to say this would be the perfect graduation present...
Anna Jacq- 17 May, 2013 at 07:07
The laptop case would really solve my case ;)
Malin- 17 May, 2013 at 07:04
Jag skulle bli så himla glad om jag vann de underbar iPhone-fodralet från whyred. Då min telefon precis har blivit stulen och då också mitt fina skinn fodral till den. Det här fodralet vore drömmen till min nya telefon! Stort whyred fan.Tack!
Linda- 17 May, 2013 at 06:50
Det skulle ju vara helt fantastiskt att få byta ut det fullt användbara men tråkiga syntetfodral jag har till min iPad till detta från Whyred - så himla snyggt! :)
Marielle- 17 May, 2013 at 06:41
Min iPad behöver ett skydd så jag kan ta med mig den på semestern! Hoppas!
Sherlyn- 17 May, 2013 at 06:09
i have a naked ipad that is in need of a timeless leather tee! thankew for having such an amazing giveaway! sherlyn.latte@gmail.com
Ronja- 17 May, 2013 at 05:59
i would love th laptop case, since i'm buying a nrw one today. and i'll need it for my aupair year in ital. :D
ASHLEY K.- 17 May, 2013 at 05:40
These are the quintessential simplistic and minimal pieces that are classic and go with everything! I would love the phone case!
Celeste Yeung- 17 May, 2013 at 05:05
I'm really in need of a chic yet practical laptop case. This one looks perfect and would definitely make me super happy!
wency- 17 May, 2013 at 04:46
My laptop just whipered in my ear: I'd love to be dressed by Whyred!!! Gorgeous cases! xoxo
Ice- 17 May, 2013 at 04:40
I want the smart phone case! I badly need a new one :)
Lee- 17 May, 2013 at 04:14
Hi Columbine, thanks a ton for the give-away, it's a nice gesture! I would love the smart phone case, my phone needs a home! Cheers, lee
Sophie- 17 May, 2013 at 03:23
I have put down my ipad and picked it up again and again. 'Nooooooo. Never mind. I am not the type to win anything'. 'Aaaaah, why not. No guts, no glory'. 'Don't be silly, so many others really deserve it'. 'What the heck?! I'm posting a comment right now'. 'Nope. Forget it'. Ipad on the table again. Hours later: 'I can't get it out of my head! That ipadcase is beautifuuuuuuuuul!' So. My comment. Here it is. My motivation: i like it. A lot! xoxo
Maria Tollén- 17 May, 2013 at 03:16
Min dröm har gått i uppfyllelse. Jag ska till hösten få åka till NY och börja studera där. Lyckan i det. Och vad hade inte varit bättre än att få bära detta super snygga datorfodral, svensk design och allt, på amerikanska gator. Det hade banne mig varit en ära. /Maria Hotmail: patrickmaria@hotmail.se
Theresa- 17 May, 2013 at 01:48
I completely love the sleek design of these pieces and the fact that they are definitely timeless making them items that I'd be able to use for years to come. If I had to choose one out of the three, it would have to be the laptop case because I currently don't have one and so of course I wouldn't mind a top notch one. xTheresa
Rachel- 17 May, 2013 at 01:20
so chic, also love the colour of the leather! the phone case would be perfect!
Mia- 17 May, 2013 at 12:53
I have a thing for fashion since I'm little. It's a passion. It's a dream. I mean I would have gone into fashion industruy if I would have had enough courage years ago. But I did not. I chose medicine and I'm now finishing my studies. I just bought a new laptop to work on my finals and It does not have a case yet. I think this one would be the perfect one. The one thing that reminds me of fashion and makes me happy everytime I look at my work and my laptop. Mia. (I hope you do not find this entry too long or too boring ;)) PS: I love your blog and it makes me happy to read it.
Emilie- 17 May, 2013 at 12:50
Oh Whyred! They always make such cool stuff and clothes. I have read and been a fan of your blog a long time, but this is actually the first time I comment here. I bring my iphone around the most, but this MacBook cover is one of the nicest I've seen (and orange is my favorite color). Therefore, if I win, this is what I want. And bring my Mac around with me in style! And again for good measure: emiliehl@hotmail.com
Johnny Huynh- 17 May, 2013 at 12:48
I by the way want the laptop case for my macbook!
Johnny Huynh- 17 May, 2013 at 12:47
This is so chic. The colour is perfect for use for the wholr year, and its super pretty. Minimalistic, nice leather and its WHYRED. Its on the otherhand anonymous, but makes a statement after all. I work at COS, and I think this will fit my style and everything I live and breath for. If I dont win this, please let me know where I can buy it.
Anna Maria- 17 May, 2013 at 12:47
Jag skulle välja iPad fodralet. Jag är en person som alltid kör på svart. Svarta kläder och svarta tillbehör. Jag vill alltid hitta saker i någon annan nyans än svart, men lyckas alltid komma hem med så mycket svart att min lägenhet ibland ser ut som ett sorgerum. Jag tycker att lädret har en jättefin färg, och tror att det skulle kännas som en enorm färgklick i min vardag även om det "bara" är vanligt läder. Ibland krävs det lite för att man skall bli glad!
Soledad- 17 May, 2013 at 12:46
Det här med att kånka med sig laptopen överallt har blivit vardagsmat även för mig, studerande beteendevetare som just nu blivit ett med datorn. Aldrig riktigt förstått grejen med fodral, skal eller snygga data-väskor förrän nu, när jag tvunget bär med mig datorn överallt, suktandes efter ny inspirerande miljö så att C-uppsatsskrivningen ska bli roligare. Inlindad i en handduk plockar jag fram min kamrat ur väskan och varje gång tänker jag generat att jag ska ta tag i det där med laptopfodral. Min kamrat väntar fortfarande. Kanske får ett snyggt, uppiggande Whyred-fodral i min favoritfärg bli det första riktiga hemmet. Vem vet. Tackar för en härlig och inspirerande blogg, Columbine. Du inspirerar rakt in i hjärtat. /S.
Olga- 17 May, 2013 at 12:36
well, it all may sound overly sentimental but actualy this laptop case looks very,very much alike my mom's old leather case in which she used to keep all of her correspondency and just recently (after I spent about 10 years begging her just to let me borrow it from time to time) she handed it over to me. Of course I don't have much correspondency on paper to keep, so I mostly used it for my laptop, but anytime I use it I'm so nervous about losing it (nevermind the content but the case !) or damaging it, I think I cant use it anymore. Maybe I should give it a break and hope for some letters I could hide in it like my mom's used to, and this beautiful thing from whyred could finally replace it - you're right that it would get better ad better with time so I could use it without worrying about it getting any scratches, just enjoy it more and more everyday :)
Jennie Liljefors- 17 May, 2013 at 12:33
Less is more. Den perfekta datorväskan för en yogafröken on the run :-) Puss
Manon CAR- 17 May, 2013 at 12:32
Classic & timeless elegance; it would be an honor to own the laptop case and to be able to spread the word about this brand state-side. Thanks for sharing!
Sofia- 17 May, 2013 at 12:29
Har ny iPhone i gammalt fodral, det hör ju både du och jag att den kombinationen är ohållbar.
Hoi Man Cheung- 17 May, 2013 at 12:26
This will be perfect for my ipad and phone! I'll be a happy lady at work presenting my work for fashion week with this cover on my ipad. Fingers crossed! x
Nina- 17 May, 2013 at 12:17
Heihei. Etter sommeren begynner jeg på mitt siste studieår. Og det klarer ikke min kjære syv år gammel mac. Derfor må jeg kjøpe ny i sommer, ingen ferie med andre ord, og skulle gjerne hatt noe å ha macen i :)
Amina- 17 May, 2013 at 12:16
iPad-fodralet! Då kan min älskade sambo inte säga nej till att köpa en iPad att fylla det med, hihihi.
Molly- 17 May, 2013 at 12:13
Mitt iphoneskal är söndrigt, lite i sidan och så lite på ett annat ställe. Så jag köpte ett till slags plånboks-fodral som mest bara är i vägen, störde mig på det för jag kunde inte skriva ordentligt. Men så fipplade jag i vanlig ordning med alla mina grejor och tappade mobilen så klart. "Det var DÄRFÖR jag köpte det" mumlade jag för mig själv. Ja, men fult äre. Whyred hade ju alla gånger fått omgärda min lilla olycksamma iPhone i stället. Nu fuzz, no fight, just reality havin' a bite. Cheers!
Cathrine- 17 May, 2013 at 12:13
Dear Columbine, I would love to wear the beautiful red laptop case under my arm and hence complete a 'chic' suited-up look. Best, Cathrine
Emma S- 17 May, 2013 at 12:08
Jag skulle mer än gärna vilja ha iPadfodralet. Varför? Ja, så att det nu blir mjukare att sova med den! Älskar redan min iPad och har den vid min sida 24/7, enda kärleken jag har just nu som singel. Och vem skulle inte vilja sova med sin iPad inklädd i ett sånt läckert fodral som Whyreds? / iPad lover
Ebba H- 16 May, 2013 at 11:58
Jag skulle valdigt garna vilja stoltsera med laptopfodralet har hemma i London - och samtidigt gora min del for att marknadsfora svensk design! Whyred? Why not!
Pardis- 16 May, 2013 at 11:58
Det hade varit underbart att vinna ett fodral till min nya smartphone! Var i Prag på min studentresa förra veckan, och första kvällen blev jag av med min mobil, nu har jag beställt en ny telefon. Det är ingen Iphone som jag hade innan, utan det är en samsung och just till samsung har jag inte hittat något fint fodral... Jag lämnar gärna över min mobil 'in the care of Whyred', riktigt snyggt och fräscht fodral!
Annika- 16 May, 2013 at 11:51
Jag har redan iPhonefodralet och ÄLSKAR det, jag har precis beställt en iPad för mina sista slantar och klart den ska ha ett lika fint fodral och matcha min iPhone, precis som på bilden, så himla fint! Tack för att du inspirerar mig varje dag!
Monika- 16 May, 2013 at 11:50
Heey! Weeell, I love my laptop which feels sad and lonely as I can't find anything nice for it to 'wear'. This would look perfectly on it! :)
Lina Bredberg- 16 May, 2013 at 11:48
Jag skulle vilja vinna ett dator case, för då skulle jag använda det som en clutch under alla trevliga vinstunder med vänner och pojkvän på uteserveringarna i sommar:)
Anastasia- 16 May, 2013 at 11:48
I would adore the laptop case because I cannot find something that gorgeous to use in Australia! I will definitely have the coolest case in school with that one ha ha! xx
Emma- 16 May, 2013 at 11:42
För att det skulle matcha min solbränna i sommar så otroligt bra. Skämt åsido, jag skulle vilja ge min lilla mamma iphonefodralet i morsdagspresent. Hon är ett stort fan av Whyred och orange är även en av hennes favoritfärger :-) Hon sliter och jobbar dygnet runt nu för tiden(känns det som) så hon förtjänar verkligen en fin present tycker jag! Kram Emma
Anna- 16 May, 2013 at 11:42
Jag tycker att jag borde vinna det otroligt fina laptop caset för att jag skulle bli så glad varje gång jag packa upp min dator ut väskan. Och just den där glädjen tror jag kan komma till stor nytta och ge mig energi nästa termin när jag ska skriva min examensuppsats i immaterialrätt :)
Maja Fornander- 16 May, 2013 at 11:41
Jag skulle vilja vara med och fightas om laptopfodralet å min macbooks vägnar. Dels för att jag tappat bort mitt gamla, fantastiskt fula, skolfodral (vilket innebär en del repor). Men även för att kunna "worka" stilen med det perfekt slitna lädret under armen. Eftersom datorn är nåt jag alltid har i näven under dagen så hade det varit kul att kunna ge den detta, minst sagt fina, utseende.
Camilla- 16 May, 2013 at 11:39
Oh, wow! I have always adored Whyred, but it definitely got nettet after seeing these good leather products! I keep buying covers for my iPhone, though I know, it isn't a cover I need, but a really great case like that from Whyred. I would love to win the iPhone case from Whyred!
Anna- 16 May, 2013 at 11:30
I have a wallet in the same leather, it's beautiful (!) just like you said it woul become after some time of usage. I would feel so chick if I could match it with a nice computer case. Walking throu an awacanung city with a wallet and case, sun in my face on the way to my working place. The laptop case, please!
selin yagli- 16 May, 2013 at 11:28
Whyred is one of my favorites and I would love to have the laptop case to have a little style while going to classes :))
Elin- 16 May, 2013 at 11:27
Jag har antligen, antligen inforskaffat mig en mac book, efter alla ar jag har langtat! Eftersom jag studerar har jag inte ekonomi att inforskaffa ett fint fodral till min nya karlek. Jag har redan borjat lessa pa mitt svarta fodral i skumgummi och skulle garna ha ett i skinn, det skulle bli en fin asseccoar. Jag ar en god kund till Telenor ocksa!
Karin- 16 May, 2013 at 11:25
Laptopfodralet passar min avskalade stil perfekt och skulle skydda min MacBook på mina många resor mellan Gävle och Stockholm med stil. Och så skulle nog kunna få min pojkvän till att bära den utan att klaga. Bättre blir det inte!
Anneli- 16 May, 2013 at 11:25
You said WIN WIN WIN I said GIVE GIVE GIVE me Something nice to grow old with.
Littlestream- 16 May, 2013 at 11:25
Finally a BEAUTIFUL laptop case to be carried out in the open instead of hiding it in the bag! A definite must have, in my opinion.
Birgitte- 16 May, 2013 at 11:24
laptopetuiet! Da har jeg jo det og konvoluttveske i ett! Passer perfekt til min nye gammelrosa frakk ♥
Christine- 16 May, 2013 at 11:24
Jag skulle bli överlycklig över iphonefodralet, eftersom det är precis ett sådant som jag drömt om men inte hittat - naturfärgat läder sytt med grov tråd. Dessutom är jag en fattig student som inte har råd med sådana extravaganser annars!
Rebecca Karlsson- 16 May, 2013 at 11:22
Efter som att jag inte har en laptop att pressa ned i laptop-fodralet skulle jag istället använda den som en handväska. Jag besitter en förmåga att pressa ned EXTREMT mycket nödvändigheter i tidigare handväskor så de, översatt i data, säkert skulle motsvara en laptop. Tidigare handväskor har dessutom imploderat till SVARTA HÅL! Så jag behöver en slitstark rackare som pallar pressen.
Elin- 16 May, 2013 at 11:19
Jag ställde en kastrull på mitt laptopfodral. Kult men fult. Hade varit mkt trevligt med något finare att skydda den lilla manicken med än ett sönderbränt case
Jennie- 16 May, 2013 at 11:19
Som den fattiga stundent man är Har man sällan råd med sånt som vad märken bär Mitt fula blåa datorfodral Har hängt med mig på universitet från sal till sal Ett dundersnyggt från whyred i läder, Skulle definitivt passa mina kläder! Så snälla columbine låt mig datorfodralet få vinna Jag skulle bli en så mycket snyggare & lyckligare kvinna!
Susan- 16 May, 2013 at 11:15
Exclusive, 'to die for' pretty and scandinavian minimalistic! All 3 would fit perfekt into my minimalistic Way of thinking (and way of dressing) - but the computer cover is really to die for - and would be perfect for protecting my Mac the next 5 years at the university!
Lisa Sofia- 16 May, 2013 at 11:13
Är kudden från svenskt tenn? :) jättefin
Nina- 16 May, 2013 at 11:13
Hi Columbine! First of all, a biiiiiiig hello from Amsterdam! Such a joy to read your blog. Those Whyred-goodies. My oh my oh my...... That is something else, eh?! I am about to finish saving up for a Macbook. I'm about to get it next week! Jumping for joy, jumping for joy and doing a little dance! Wouldn't those cases look smooooooooth?! Once again, enjoying the blog to-da-max and a big hug from Holland! XOXO Nina
Sophie- 16 May, 2013 at 11:13
Denne snygge laptop case skulle se så smuuuk ud på min ellers ikke så kønne computer ;) Som studerende må man ofte tænke praktisk istedet for æstetisk - ku være så fedt at få noget rigtig lækkert! Tak for super cool og smuk blog.
Mia- 16 May, 2013 at 11:10
Jag har precis köpt en iPad men inte vetat vad jag ska ha för skydd på den! Nu när jag såg denna vet jag att det är en sådan jag vill ha!!! Med vänlig hälsning, Mia (miamia80@hotmail.com)
Josefine- 16 May, 2013 at 11:09
Wow, amazing! Då min mamma har hamnat på sjukhus, fick hon en ny mobil för att hålla kontakten med mig på ett effektivare sätt. Om jag kunde köpa detta skal till min fina mamma skulle jag göra det, men min ekonomi som student är en annan femma.. Så det vore ytterst fint att vinna detta skal, då jag kan ge det till mamma som en present. Det var trots allt hon som lärde mig att andas fashion!
Jen- 16 May, 2013 at 11:08
Snygg design!! Laptopfodalet hade passat perfekt till min nya dator då min gamla stals :( Kram.
Judith Ams- 16 May, 2013 at 11:04
Sooooo beautiful color! I just bought an iPad and I still have not bought the protective case. I think it's a sign from heaven to be stumbled upon this gem that would go perfectly with my chic and sophisticated style! :D
Lisa Sofia- 16 May, 2013 at 11:04
Åh jag skulle bli överlycklig av laptopfodralet! Det skulle förgylla en fattig students vardag! :)
Molly- 16 May, 2013 at 11:01
These are so beautiful! I love the type of leather that only gets better with age; the kind of pieces you invest in and can remember the story behind every scratch and mark.. I would love that laptop case, my macbook recently died right in the middle of writing my final essays so I had to buy a new one right away. The new case would not only protect my new lap top but would also elevate it to a more professional and sophisticated look.
Angela- 16 May, 2013 at 11:00
Mmm difficult choice, they're all great, but I would take the smart phone case. Going to Taipei this September and as I'll get a new phone there, I'll need to dress it up properly ;) It's my first comment in here. Let me tell you well done, really. Angela
Lisa- 16 May, 2013 at 10:57
Har letat efter det perfekta iPad fodralet länge, och här är det! Skulle väldigt gärna vilja ge min platta ett lyft, med denna snygga outfit :)
Ivana Jankovic- 16 May, 2013 at 10:56
Love your outfits! I would like to see them more often :) Laptop case is perfect! :)
Maria- 16 May, 2013 at 10:54
wow, these are great give aways! I could really need the laptop or iPad case , not for technical stuff, but for my notebook on which i´m taking my notes for my final BA project
Ida- 16 May, 2013 at 10:50
Jag väljer iphonefodralet! Jag har haft en sådan sjuk otur med mina telefoner och har inom loppet av 1,5 år blivit bestulen på 3 stycken iphones. Första plockades ur min väska, andra av en ficktjuv och tredje stulen på jobbet. Senaste gången var för en vecka sen och när jag nu fick en ny och skulle kopiera över allt kom allt med utom bilderna som är puts väck! Över tusen bilder och videor från fester, modevisningar och på familj och vänner PLUS alla sms är borta med vinden. Skulle så gärna vilja ha något fint att titta på när jag tar upp mobilen för just nu blir jag mest ledsen! Såklart också för jag älskar Whyred och den är så himla fin :)
Mafalda- 16 May, 2013 at 10:43
I'm a translator who works from home and has twin little girls who already ruined 2 laptops, so these would be great for me. And I also do my best to look good even though I don't have much time on my hands, so I wouldn't say no to gorgeous accessories!
Feicia- 16 May, 2013 at 10:37
Jag tar studenten om tolv dagar och flyttar då utomlands för mina ihopsparade jobbslantar. Vore superhäftigt att kunna skydda min ipad med ett snyggt fodral när jag ska hålla skypekontakt med familj och vänner. Håller tummar och tår! Kram!!
Emilia- 16 May, 2013 at 10:35
Jag har haft min Mac i världens fulaste fodral (jobbets) i snart 1,5 år. Letar som en tok, men hittar aldrig något fint. Det här däremot var SJUKT snyggt och både jag och framförallt min dator skulle älska att få gå omkring med det =)
Maja- 16 May, 2013 at 10:30
Jag använder min telefon väldigt mycket och bär med mig den hela dagarna så vore det här fodralet perfekt då det är så himla snyggt och samtidigt skyddande, för då blir det lite av en accessoar när jag inte kan ha telefonen i någon ficka eller väska. Jättebra blogg, och kul med tävlingar!
Evelina- 16 May, 2013 at 10:30
Jag skulle vilja ha laptop-caset. Jag pluggar just nu på heltiden och har två stycken halvtidsjobb för att klara mig. Jag hinner ju absolut inte springa runt och leta efter ett fint laptop-case till min nya dator men detta var verkligen p e r f e k t precis ett sånt jag har velat ha! Så himla fin färg.
Kateriine- 16 May, 2013 at 10:29
The leather is such beautiful colour - orange symbolizes happiness and creativity. I like the laptop case most :)
[...] Freshnet & Columbine Smille ger nu ut ett 13´tums Laptopfodral, ett surfplattefodral och ett smartphonefodral från kollektionen, och tävla gör du genom att gå in här.  [...]
nathalie- 16 May, 2013 at 10:25
Alltså min telefon BEHÖVER ett fint fodral! Den lilla stackaren tappas av mig typ.. varje dag. Så för min telefons överlevnad borde jag definitivt finna mobilfodralet! ;) Kramar
Johanna Kassel- 16 May, 2013 at 10:25
Gammal och grå är min padda, varje sajt tar minst tio minuter att ladda. I ett fodral av skinn som för tankarna till härlig pumpa, kan den i med mig i väskan få fortsätta skumpa.
Stephie- 16 May, 2013 at 10:25
Sitting in the library all day, daydreaming, looking out the window, closing my eyes, imagening the sun instead of rain, getting hungry, longing for something fruity...longing for an orange, imagining holding it in my hand right now. Opening my eyes, seeing this wonderful laptop case in front of me, touching the wonderful leather, having my "kind of orange":I'M IN LOVE <3 x
Uma- 16 May, 2013 at 10:23
Wow, this is a treat, Columbine! The Swedes sure know their accessories. And you know how to spoil your readers haha - keep it up! Oh, and the laptop case looks like a million bucks to me. Cheers!
  Ida Thuesen- 19 May, 2013 at 07:39
  Tjänere beautiful blogger - when I experience an original, inspiring and cool post on your blog my day gets to be kicked up a notch - love it! Please send the gorgeous IPAD sleeve my way to Denmark. Thank you so much in advance - kiss
Louise- 16 May, 2013 at 10:20
Jag hade gärna vunnit iPhone fodralet. Måste alltid vara på vakt så att min dotter inte slänger mobilen i golvet. Ett sådant fint fodral hade varit perfekt.
Klara- 16 May, 2013 at 10:18
Men vilka superfina fodral! Ett fodral som detta hade utan tvekan livat upp både min iPad och min energi under långa dagar på Chalmers. Och eftersom det såklart bara blir finare med åren är det kanske helt plötsligt bara tur att jag har hela fyra år kvar till examen!
Felicia J- 16 May, 2013 at 10:17
Whyreds snygga laptop case skulle ge tillbaka mitt glada fejs! För jag skall berätta för dig, mystisk smärta har under en tid varit i min fot, och ingen läkare tycks kunna hitta något bot. Ibland tror folk jag bara druckit för mycket humle, vatten, malt, men sanningen är faktiskt den, att jag är halt..
Chanita C- 16 May, 2013 at 10:16
Utroligt lækre sager! Mangler en perfekt laptop taske til min Mac, og den der ville jo være den rette! Har verdens kedeligste og mest traditionelle skoletaske, så hvis jeg kunne hive min com op i den sag - kunne det det få en til at føle sig lidt mere chic!!!
Emma- 16 May, 2013 at 10:16
Motivering: för att min första reaktion till bilden på de tre härligheterna var *gaaaah* och då jag såg att man har chansen att vinna någon av dem blev gapet, om möjligt, ännu större! Jag skulle bli urglad om jag vann iphonefodralet. Keep up the good work m bloggen xx
Cecilia- 16 May, 2013 at 10:16
Äventyrlig iPad söker lyxförpackning att möta sommaren i. Svar till "Hand utan handske".
Helena- 16 May, 2013 at 10:15
iPad fodralet torde ju vara det mest klockrena fodral jag sett. Det är ju som de säger, bättre kvalité än kvantitet. Särskilt med tanke på att jag redan avverkat 2 stycken fodral som i uselt skick fick lämna mitt hem genom soporna...
Rachel H- 16 May, 2013 at 10:12
WOW! I would love to own and treasure the laptop case forever! How beautifully perfect, the stitching is gorgeous... I love thick quality leather! (and Wyred!) Puss och kram, Rachel H. rach_lh@hotmail.com
Carine- 16 May, 2013 at 10:12
I love the laptop case! I've been saving money to buy a mac and start my next school year with a new study in cultural anthropology. This case would be the cherry on the cake for me:) (Carine, The Netherlands)
Stefany- 16 May, 2013 at 10:11
Simple, clean, chic. Love the shape and material, amazing coloured leather and great stitches. So cool! Just really want that phone case.
Patricia- 16 May, 2013 at 10:10
Jag är student och studerar PR & kommunikation men kan inte kommunicera med min iPhone som jag alltid tappar i marken pga hala skal. Och sen behöver jag ju ha med mig min icke-fungerande telefon tillsammans med min dator, varför inte låta de matcha och vara säkra? Och stilsäkra? Hoppas på det bästa! :)
shujun gong- 16 May, 2013 at 10:08
Want the laptop case for my Macbook! The old one have just broken right in time, isn't it? Finger crossed!
Nicola Hood- 16 May, 2013 at 10:07
Datorfodralet skulle vara en dröm för min stackars laptop som får följa med mig överallt, min partner in crime (datorn alltså) skulle behöva sig ett snyggt fodral att kläs upp i, så att den får känns sig extra fin varje dag.
Beata- 16 May, 2013 at 10:07
Å vad snygga saker! Skulle bli oerhört glad för mobilfodralet, min iPhone har redan en spricka i sig. Har dock inte hittat något fodral som passar mig, förrän jag såg detta! :)
Paula- 16 May, 2013 at 10:06
I love the laptop case, it would perfectly fit my mac and complement my casual/neutral looks. It looks absolutely perfect. Fingers crossed. x
sara- 16 May, 2013 at 09:55
I think these leather cases are beautiful! Whyred is one of my favorites! I would want the laptop case for my macboo. I think i really deserve because I am inside all these sunny days writing my M.sc thesis! This could be my bright light! :)
josefin- 16 May, 2013 at 09:49
Som den slarvepelle jag är skulle jag mer än gärna lägga ner mobilen i det sjukt snygga Iphonefodralet. MAGISKT. win win för både mig och mobilen;)
Filippa- 16 May, 2013 at 09:25
Ipadfodralet är det självklara valet för en tjej på 2000-talet.
karin- 16 May, 2013 at 09:22
Åhhh, mobilfodralet!! För att jag inget har...och tappar mobilen jämt. Och för att det var så fantastiskt fint. Kram
Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

Alessando Michele‘s take on Gucci is a far cry from the Gucci we’re used to see – super glam glossy images and big-name models close ups (not to mention from the reign of Tom Ford that was later on inherited by Frida Giannini). (Click on the slideshow above to see more images) The transition from […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Acne Studios masters to blur out the borders and balance masculinity, femininity and minimalism to perfection. Show some cleavage in a tasteful yet dramatic way and create balance in your look with a pair of flared or menswear inspired pants. The Acne Studios Spring collection consists of updated wardrobe classics for any occasion. The more masculine pieces such […]

Beauty 2 weeks ago Fanny Nord

I’d like to celebrate the arrival of the spring by presenting this breathtaking scent from Diptyque. “Do Son” is Spring in a bottle. “Divinely mysterious tuberose unveils its powers of seduction on a bed of berries and flowers.” And not to speak about the design of the bottles. I could decorate my whole apartment with […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

Spring is coming! What better way to welcome spring than with a glowing face and sun kissed body? With the price worthy products I am telling you about here you easily achieve just that. There is also a product that has all you need for your eyes and brows, a real space saver for your […]

Wellness 3 weeks ago Fanny Nord

The remains of Christmas and Easter holidays won’t leave you just because it’s officially over. It’s time to get sweaty and to stop with the “I’ll start on Monday“. Everyone can find a way to work out and to help you out, we have been stalking the supermodel Kelly Gale and here is what she is doing to […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

I have so many talented and creative colleagues! I thought that I should interview some of them for Beauty Department and find out about their favorite products and some of their tips and tricks. First out is Teresa Grundin. Since 1999 she has been working as a make up artist for model agency Mikas. In […]

Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

You might know Emma Elwin from the editorials and campaigns credited as the stylist putting together the thought-through looks, or maybe as the blogger introducing the half tucked-in denim shirt-skinny jeans combination into your wardrobe? From Freshnet (yeah!), via Swedish Elle she has now landed on her own website focusing on sustainable fashion. It comes […]

Wellness 3 weeks ago Sofia Chowdhury

It’s the beginning of April, how is that fitness resolution going? Just a friendly reminder. Hitting the gym is not only for those who have a short-term goal to get in shape in time for summer or for those who seem to have it as a life goal to gain as much muscles as possible. It’s simply […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

I love easter! It is one of my favorite holidays actually, it means spring is coming and I get to see my family and friends, eat a lot of delicious food, drink some wine and just chillax. And then, of course, there are the easter eggs. This year instead of an egg full of candy […]