Columbine header
04:08 - 30/03/2013

BACK HOME

Packing

Breakfast

Ok, so I’m back in Stockholm after 10 days of work in New York. To be honest, I’d love to stay a lot longer but I’m happy to be back too though. Two pictures before I left: packing my new shoes from Bottega Veneta that I found at INA (love love love them) and breakfast at the lovely Soho Grand, where I enjoyed my stay. It’s worth staying there just to have their breakfast..YUM!

Så, är nu tillbaka i Stockholm efter 10 dagars jobb i New York. Ska jag vara ärlig hade jag älskat att stanna ännu längre men det är rätt skönt att vara hemma igen också. Här är två bilder från sista morgonen i New York! Packningen var sannerligen inte lätt att få ihop, här ser ni mina nya skor från Bottega Veneta som jag hittade i vintagebutiken INA, det var kärlek vid första ögonkastet! Sen, frukost på Soho Grand (där jag även har bott under dessa dagar), det är fasiken värt att bo där bara därför -mums!

Leave a comment

Current ye@r *

Columbine- 7 May, 2013 at 06:22
[...] to wear my culotte pants from Bimba y Lola and sandals (the bargain I made at INA in New York, remember?). The leather jacket is from H&M, top from Cheap Monday and sunnies from Ray [...]
Malin A- 3 April, 2013 at 12:18
Oh herre vad jag älskar dom där skorna! Helt underbara till sommaren!
Lainy Hedaya- 30 March, 2013 at 08:12
Those shoes are awesome. Sweet blog! Lainy
smille- 30 March, 2013 at 06:11
Looks amazing - love the shoes!!! http://smillegoeasy.blogspot.dk/
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE