Columbine header
02:35 - 08/03/2013

TUESDAY

Outfit 5 mars

Sorry about the lack of posts but the amount of work I have to take care of right now is quite exhausting. In about a week I’ll be in New York to style 5(!) editorials and there is so much that needs to be done before that. Really excited about New York and the editorials though! But stressful schedule means simple outfits of pieces that I know I feel comfortable in. Like with this outfit! The bomber is from Carin Wester (yes, the same style as this one but this is from an old collection), jeans from Frame Denim (you already know these are my favorite pair of jeans by know), boots from Isabel Marant, old scarf and Wayfarers from Ray Ban.

Hello! Sorry för att uppdateringarna inte är på topp men listan på saker som ska göras just nu är..ja, ganska utmattande om jag ska vara helt ärlig. Om en dryg vecka drar jag till New York för att styla 5(!) modejobb och det är mycket som ska vara klart innan dess. MEN det ska bli så härligt att åka till New York och göra dessa jobb, jag längtar! Under perioder med mycket jobb blir det lätt att jag bara slänger på mig de plagg som jag vet alltid funkar och så är fallet med denna outfit! Jackan är från Carin Wester, jeans från Frame Denim (som ju är mina favoritjeans men det vet ni vid det här laget), boots från Isabel Marant, gammal halsduk och Wayfarers från Ray Ban.

Leave a comment

Current ye@r *

morgan- 14 March, 2013 at 04:55
hi! do you know the style/name of the rayban sunglasses you're wearing in this pic? thank you! morgan
Josephine- 11 March, 2013 at 11:23
Den perfekta outfiten tycker jag! Vill ha allt du har på dig, snyggt!
jessicaelvira- 11 March, 2013 at 08:51
Åh lycka till i New York! Ska bli spännande och se slutresultatet!
Lolita- 11 March, 2013 at 05:49
Love the simple look !! good luck on your editorials... http://hidinginheaven.blogspot.fr/2013/03/the-one-with-watch.html
Susan- 10 March, 2013 at 01:35
Good to see your go-to pieces! Love that bomber
Maja- 9 March, 2013 at 11:59
Du kan verkligen "pull-off" varje look, även den enklaste! :) Tänkte höra med dig, jag funderar nämligen på att köpa en jacka från BLK DNM, likadan modell som din men i mörkblå mocka. Vad tror du, är det ett bra köp? :) Har du S i din? Hade blivit jätteglad om du orkar svara, älskar din blogg!
    columbine
    columbine- 10 March, 2013 at 09:27
    Hej Maja! Först och främst, tack så mycket! Jag måste säga att jag har använt min oerhört mycket sedan jag köpte den så det känns som ett bar köp! Modellen funkar ju till det mesta och marinblått är en sådan där klassisk färg som aldrig går ur tiden. Däremot så tål ju inte mocka alla väder så det kan vara bra att tänka på att impregnera den ordentligt och att inte använda den om det spöregnar! Annars tycker jag ändå att mocka brukar åldras ganska fint, så länge man sköter om den. Hoppas att u känner att du fick ett bra svar och lycka till! Xx C
safira- 9 March, 2013 at 05:57
it would be exciting, styling 5 editorials!
Fashion Snag- 8 March, 2013 at 09:13
Love the boots!
Daisy Roadster and Coco- 8 March, 2013 at 06:56
Love these stunning basics ! http://www.daisyroadsterandcoco.blogspot.fr/
monkeyshines- 8 March, 2013 at 06:38
simple casual chic! monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
melissa- 8 March, 2013 at 06:02
simple yet stunning! x
Evainny- 8 March, 2013 at 04:55
What can I say? Perfection! :)
L- 8 March, 2013 at 04:24
I love your cool atttitude and that jacket!! http://lauralindlar.blogspot.de/ http://necessarydailydose.tumblr.com/
Johanna- 8 March, 2013 at 02:52
Hej! Tack för en toppenblogg! Jag vill kika på några modevisningar i efterhand och såg att du skrev om Celine och Balenciaga. Finns det några andra höjdpunkter bland visningarna från Paris modevecka? Trevlig helg!
    Evainny- 8 March, 2013 at 04:57
    What can I say? Perfection! :)
NEW POST: Fredrik Etoall - A NIGHT BEFORE XMAS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE