Columbine header
05:49 - 10/02/2013

BEAUTY FAVORITE

Nars

 

 

At a shoot in the end of the summer last year the make up artist Linda Gradin adviced me to go and get this illuminator from Nars, since I’m always in the search for the perfect highlighter. Let me just say, it’s p e r f e c t. I use it on my cheekbones and a tiny bit on my nose and since it has a bit of pink in it, I skip the blush. I’ve been using it ever since and it’s definitely enough to just add a tiny amount for an every day use, so you can hold on to one tube forever.

På en plåtning någon gång i slutet av sommaren förra året fick jag tips om denna lluminator från Nars av make up-artisten Linda Gradin. Jakten på den perfekta highlightern har pågått under många år och jag måste säga att den här faktiskt är just perfekt. Jag applicerar den på kindben och näsrygg och eftersom det är lite rosa pigment i den så skippar jag rouge. Har faktiskt använt den nästan varje dag sedan jag införskaffade den, för vardagsbruk så räcker en pytteliten klick gott och väl. Bara ett litet tips så här på söndagskvällen!

Leave a comment

Current ye@r *

emily- 15 February, 2013 at 09:54
What products do you use for your hair? Any styling tricks.... It always looks great!
Matilda F- 10 February, 2013 at 07:21
Jag har rougen från Nars i samma färg, orgasm, och älskar den. Ska nog införskaffa highlightern också! Tack för tipset!
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE