Columbine header
01:05 - 25/01/2013

REGRETS

PhillipLimProenza

 

Hi again! So sorry for the lack of post these past two days but I’ve had to focus on other work and also, I have a new computer that it took some time to get a long with! Had these two darlings with me at a shoot in the beginning of September last year and I have to say I wish I’d bought this sequined 3.1 Phillip Lim top.  I saw it on sale but unfortunately my size was sold out. Oh well, I guess life moves on! Hehe..

Sorry för att jag inte har lagt upp så mycket inlägg de senaste dagarna, har varit tvungen att fokusera på annat jobb och sen har jag skaffat en ny dator som det tog lite tid att bli vän med. Men nu är jag tillbaka! Hade dessa två finsaker emd mig på en plåtning jag stylade någon gång i september förra året och jag måste säga att jag önskar så att jag hade köpt den där transparenta toppen med paljetter från 3.1 Phillip Lim. Jag såg den faktiskt på rea men dessvärre fanns den inte kvar i min storlek. Oh well, antar att livet går vidare! Hehe.

Leave a comment

Current ye@r *

monkeyshines- 25 January, 2013 at 06:58
fabulous prints! Bises, monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
julia- 25 January, 2013 at 05:37
Don`t worry, other nice things will come soon ;)
twoparter- 25 January, 2013 at 05:37
I love these two beauties!!! Crystal
louisa- 25 January, 2013 at 03:08
where did you find it the lim shirt? can't find it:-(
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE