Columbine header
04:02 - 17/01/2013

GOING OUT FOR DINNER

Dinnertime

 

Well, I’m going to be honest here, I didn’t use these heels for more than an hour or so, but I just couldn’t resist to finally wearing them since it will be awhile until it’s warm enough outside. I’m so glad I bought these sandals from Alaïa, for me they feel like true classics and I love everything about them. Also, we need to talk about this blouse, it’s the p e r f e c t piece for hot summer days and nights, it’s that kind of piece that you’ll end up wearing every day, you can combine it with anything and it’s just as comfy as it is neat looking. It’s from H&M (Trend department) and will hit stores in the beginning of March. The skirt is another summer favorite of mine (from IRO), the bag is from Marni, hoops from H&M, necklaces from Maria Nilsdotter and Stéphanie Radenac, the golden bracelet is a birthday gift from my grandmother and the silver one is from Bik Bok.

Ok, jag ska vara ärlig, hade inte på mig dessa pjuck i mer än en dryg timme men kunde inte riktigt motstå att äntligen få använda dem, det kommer ju trots allt dröja ett tag tills det är dags igen. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med köpet av de här sandaletterna från Alaïa, trots att de är speciella känns det redan som en klassiker i skogarderoben. Sen, den här blusen är verkligen helt perfekt! Den är ett sådant där plagg man kan slänga på sig när som helst, som alltid funkar, som är lika bekvämt som snyggt. Kommer från H&M (Trend) och finns i butik i början av mars. Kjolen är en annan sommarfavorit (från IRO), väskan är från Marni, halsbanden kommer från Maria Nilsdotter och Stéphanie Radenac, guldarmbandet är en födelsedagspresent från min mormor och silverarmbandet kommer från Bik Bok.

Leave a comment

Current ye@r *

natalie- 5 April, 2013 at 04:43
Hi! I was wondering in which size you got this H&M trend blouse? I noticed you also have it in white. Wich size did you get them? xx
Look du jour | mcspicecool- 18 January, 2013 at 04:02
[...] Columbine is absolutely stunning!  (via Columbine) [...]
amidnightcigarette- 18 January, 2013 at 12:26
Jag ser inga bilder, och har inte gjort det hela veckan. Jag har testat på både Safari och Firefox, men de kommer bara upp som en tom ruta... Vad beror detta på?
MlleW- 17 January, 2013 at 08:35
I love the idea of wearing a special piece of clothing/shoes for the first time on a special holiday & your Alaia's are sublime!
monkeyshines- 17 January, 2013 at 07:14
natural beauty! Bises, monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
Daisy Roadster and Coco- 17 January, 2013 at 05:19
Lovely blouse paired with the tier skirt .
Isabel- 17 January, 2013 at 05:04
Förlåt, men när jag kollar på alla bilder från din semester så ser jag att du har ovanligt mycket kläder på dig för att vara någonstans varmt, eller? Var det kyligt i Mexico eller är du bara väldigt känslig för sol? För det kan jag förstå. Men i varje bild så har du antingen lång klänning eller en heltäckande tröja, vilket ser ut att vara svettigt. Inget illa menat, ser bara så ovanligt ut.
    Gingerstyle- 21 January, 2013 at 12:12
    Förslagsvis är det för att visa kläderna och ge outfitinspiration. Jag kan lova att jag inte heller gick i hellång kaftan i 35 graders värme på stranden. Egentligen. ;-) http://gingerstyle.se/en/tack-by-nika/ Sen vill ju inte alla lägga upp bikinibilder i sin blogg.
    columbine
    columbine- 21 January, 2013 at 01:24
    Hm, nja jag skulle nog inte vilja säga att jag är så påklädd? Det är väl en del av min stil, har väldigt sällan plagg som visar mycket hud. Sen kan jag tycka att det är betydligt mer bekvämt att bära en skir, luftig blus än en tight tshirt när det är varmt men det ska väl också tilläggas att jag givetvis skuttade omkring i linnen och tunna klänningar (tex som på bilderna du ser med linnet/klänningen från Stussy), visar ju dock sällan bikinibilder på mig själv i bloggen, främst för att jag känner att det inte riktigt hör hemma här. Så, ja, jag har kanske en aningen mer påklädd stil men går ju inte omkring i lager på lager av tjocka plagg i sommarvärme.
VIVAN- 17 January, 2013 at 04:31
Beautiful. Love the shoes!
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE