Columbine header
08:30 - 07/01/2013

VACATION TIME!

Now, is this the perfect outfit for vacation or what?

See below for more vacation inspo:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, so I’m probably in Mexico when you read this, if everything went well. This is a pre set post, thought I’d share some of my vacation inspiration, enjoy! This week will be all about relaxing but I’ll probably do a post or two anyway, just not as often as usual.

Jag är förhoppningsvis i Mexiko när ni ser detta inlägg, eftersom det är tidsinställt. Ska verkligen försöka koppla bort allt under den kommande veckan men kommer nog ändå att blogga någon gång här och där, dock inte i samma tempo som vanligt.

Leave a comment

Current ye@r *

Kariann Landsverk- 8 January, 2013 at 10:38
Elsker alt!
Signe Rahbek- 8 January, 2013 at 03:18
Waow nogle lækre billeder, jeg misunder dig godt nok her fra våde og kolde Danmark. Undskyld jeg spørger igen, men har du funder vinderen af den smukke nilsdotter halskæde? Jeg læser din blog flere gange daglig, og syns ikke jeg har set resultatet? Rigtig god ferie //Signe
leilachandelier- 8 January, 2013 at 10:06
OMG - that first dress is gorgeous beyond words!!!
monkeyshines- 7 January, 2013 at 09:47
inspiring! Bises, monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE