Columbine header
11:46 - 27/12/2012

SNAKE

I’ve always had a fascination for snake print but this season I’m obsessed about it! I really think the Preen ss13 collection is beautiful and I love the stripes of snake print against sheer organza at Valentino. A few buys on my wish list: Yellow Equipment shirt (on sale here), wrap dress from Just Cavalli (on sale here, I would have bought in in a second if my size was still avaliable!), bag from The Row (here) and sandals from All Tomorrow’s Parties (in stores this spring).

Jag har alltid varit svag för ormskinnsmönster men så sugen som jag är nu har jag nog aldrig varit. Jag gillar verkligen Preens vårkollektion och jag älskar detaljerna av ormskinn som får möta skir organza hos Valentino. Lite saker på min önskelista:gul skjorta från Equipment (på rea här), omlottklänning från Just Cavalli (på rea här, hade köpt den på en millisekund om den fortfarande hade funnits i min storlek!), väska från The Row (här, dock aningen hög prisklass..) och sandaler från All Tomorrow’s Parties (i butik under våren).

Pics: Fashionising, Style.com

Leave a comment

Current ye@r *

Det luktar pyton | gingerstyle.se- 8 January, 2013 at 05:07
[...] bildcollage av Columbine Smille med bilder från fashionising.com och style.com Lånat bildcollage härifrån. Här i Vietnam vimlar det av alternativ som ormskinnsprägel på vanligt skinn, plastigare [...]
Lina- 29 December, 2012 at 09:00
Finfina pumps på Tradera från Miu Miu i ormskinn. Helt oanvända, köpta på Mytheresa, stl 38. (Hoppas du inte tar illa vid dig för denna kommentar Columbine, tyckte den passade ditt inlägg...)
monkeyshines- 27 December, 2012 at 07:17
amazing trend! Bises, monkeyshines http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/
josefin- 27 December, 2012 at 01:36
Hur går det med tävlngen om halsbandet från Maris Nilsdotters kollektion?? kram
Anna Lou- 27 December, 2012 at 12:30
Great post Columbine - I love snakeskin too. That bag from The Row is especially gorgeous. Check out what I wore yesterday, black playsuit with KG leopard bag and red lips: http://annalouelliott.blogspot.com Hope you had a great Christmas! Anna Lou X
NEW POST: Columbine - WEDGES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE