Columbine header
02:04 - 12/12/2012

STYLEBY #14

Woop woop, STYLEBY #14 is here! As usual, if you’re a subscriber (you can get yourself a subscribtion by sending an email to ). On the cover: Charlotte Hoyer shot by Tobias Lundkvist, styling by me. You’ll see the full editorial inside!

ÄNTLIGEN! STYLEBY #14 är här! Ni bara får inte missa detta nummer! Är du prenumerant får du, som vanligt, numret tidigare än alla andra (borde vara hos dig på torsdag eller fredag redan denna vecka, landar i butik nästa vecka). På omslaget: Charlotte Hoyer, plåtad av Tobias Lundkvist, styling av mig.

Leave a comment

Current ye@r *

Emma- 13 December, 2012 at 12:48
Snyggt vännen.
Johanna- 12 December, 2012 at 09:57
Kan du inte snääälla lägga upp lite tips på nyårsoutfits som inte är klänningar? :D
NEW POST: Columbine - WISHFUL THINKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE