Columbine header
10:47 - 11/12/2012

HAIR

Ok, so today I’m going to the hairdresser and as you already know, I’ve been thinking about going back to a bit shorter hair. Not short, but middle lenght. I posted these pics a couple of months ago but I think a few inches longer would look good. Giedre Dukuskaite, as seen above, has my dream hair of the moment. I mean, come on, that ponytail is p e r f e ct. Unfortunately my hair isn’t as flowing as on those two pics, it’s more like the first picture. But, now I can’t decide. I was thinking that I should wait until after my vacation trip in January but now I don’t know..what do you think?

Ok hörrni, idag ska jag till frissan och som ni redan vet har jag funderat ett tag på att gå tillbaka till något kortare hår. Inte kort, men är lite sugen på den där mellanlängden igen. För ett par månader sen la jag upp dessa bilder men jag tänker mig nog ett par cm längre ändå, ungefär som Giedre Dukuskaite på de här bilderna. Älskar hennes hår och ÖNSKAR verkligen att mitt hår var lika härligt som på de två sista bilderna men dessvärre är det mycket plattare. Den där hästsvansen måste ju ändå vara den perfekta hästsvansen!? Men, tillbaka till klippet. Hade egentligen tänkt att vänta lite med att klippa så pass mycket tills efter jag kommer hem från min semesterresa i januari men jag är liksom ändå sugen NU. Vad tycker ni?

Leave a comment

Current ye@r *

Vanessa- 1 February, 2013 at 12:34
I loved your mid length hair so much that it pushed me to go to the hairdresser to get my waist-length hair that I've had for yearsssss chopped off to my collarbone. I actually really like the top picture you posted that I might just take it to the hairdresser for my next trim.
Sofia- 18 December, 2012 at 05:14
Jag tror att du har mycket tjockare hår än Giedre. Hon har världens tunnaste små fjun till hårstrån, det är därför det faller så fint i svansen. Men det är väldigt fin frisyr. Väldigt fin. Även om jag tycker att Melissa-bilderna du postade var finare hårwise ... En uppklippning kanske?
Clara- 14 December, 2012 at 05:48
Den första frisyren är ju bara underbar! Hade klippt mig så direkt om jag hade haft rakt hår...
Fanny- 13 December, 2012 at 10:34
Klipp! Du passar så otroligt bra i lite kortare och det växer ju ut om du skulle vilja ha det längre sen igen :)
MARJOLEIN- 12 December, 2012 at 08:59
I've been thinking about cutting my hair shorter for almost a year now and I defintely rembemer those pictures you posted last September! So I'd say, go for it. It might even convince me to do so... ;) x Marjolein nevertoopolished.com
Frida- 12 December, 2012 at 10:15
Åh jag som älskar ditt långa hår!! Hoppas du mot förmodan sparar ;)
CLaire Welch- 12 December, 2012 at 06:00
I love both pictures. I know the blunt cut is in right now due to all the Gatsby hype. I think cutting it a bit shorter then the first one would be perfect (shoulder length) so it is still long enough to throw into a ponytail if need be. If you're shooting for a ponytail more like the picture...definitely keep it like the first pic :)
Emma Hå | shoes and beyond- 12 December, 2012 at 03:53
Jag tror det är bättre att vänta. Håret blir slitet av att vara i solen, så passa på och klippa bort det sen =) (förutsätter att du skall på semester till varmt ställe?) //Emma Hå
paulina- 12 December, 2012 at 12:10
enkelt men ändå helt jäkla skitsnyggt!! :D
ASHLEY- 11 December, 2012 at 11:37
I say... cut it!!!!!! I prefer shorter length hair on u!!! xoxo
Carolina PK- 11 December, 2012 at 10:03
Lite kortare vore perfekt, du är så snygg i det!
Lene- 11 December, 2012 at 09:24
Jättesnyggt
Tine Andrea- 11 December, 2012 at 05:58
Följ magkänslan! Blir bra oavsett :- )
GB- 11 December, 2012 at 04:22
I loved your shorter hair so so much! In fact I used it as an inspiration picture to show to my hairdresser. So there's my opinion on what you should do....;-)
Ladida- 11 December, 2012 at 03:50
Du klär ju i allt men jag älskar ditt hår när det är lite längre! Kram
Sarlett- 11 December, 2012 at 03:11
The length is great, I think you should consider bangs too, you'd look amazing!
julia- 11 December, 2012 at 03:08
rather a bit too long than to short! you never know, how you feel afterwards..
seb- 11 December, 2012 at 12:52
Oh yes! please go for the pony tail !
Hilde- 11 December, 2012 at 12:35
I think you should do it. I have that exact length myself, and after trying both long and shorter I found out this is what I like the most. I remember you used to have mid lenght hair and it looked gorgeous on you! Besides if you want to grow it back out, that goes very fast ;)
anja
anja- 11 December, 2012 at 11:31
Jättesnyggt! Ditt hår kan bli precis som på de sista bilderna, du har absolut minst lika bra kvalité och det krävs bara lite styling. Kram!
Daria- 11 December, 2012 at 11:27
I think you should do it NOW!)) I decided to cut my hair too and I'll go to the hairdresser on Saturday and I'm so excited! I know that it's gonna be fun and don't want to wait))
NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS GIVEAWAY #4
VIEW POSTS - VIEW PROFILE