VACATION DRESSING

12/11/27 - 11:53 - In: Shopping> Vacation

So, in January I’m going abroad for a (hopefully) sunny vacation and I can’t WAIT! But that means I really can’t put my mind into finding winter coats and and chunky knits right now, no, I’m all into finding great pieces for vacation! Now, if we’re going to be realistic, I might go for a little bit more casual style than the above but I would’t asy no to bringing these pieces with me!

Bag from Chanel (vintage), hat from J.Crew, blouse from H&M, skirt from Versace, sandals from Aquazzura, earrings from Balmain, diary from Smythson, sunglasses from Ray Ban, bra from Roberto Cavalli, roll on perfume from Kenzo “FlowerbyKenzo”, cropped top from Emilio Pucci.

I januari är det jag som drar iväg till varmare breddgrader och jag kan knappt fatta att det är sant, längtar något oändligt! Men detta gör också att vinterjackor och dylikt inte alls ligger på min radar (att vi är mitt uppe i produktion av alla vårnummer för STYLEBY är nog också en bidragande faktor), istället är jag helt fokuserad på att de perfekta plaggen inför min semester. Sjukt larvigt egentligen, eftersom jag bara ska vara borta 8 dagar men jag kan inte låta bli. Skulle mer än gärna ha med mig dessa saker:

Väska från Chanel (vintage), hatt från J.Crew, blus från H&M, kjol från Versace, sandalettter från Aquazzura, örhängen från Balmain, bh från Roberto Cavalli, kalender från Smythson, solglasögon från Ray Ban, miniparfym från Kenzo i doften “FlowerbyKenzo”, magkort topp från Emilio Pucci.

 

Amaliea- 27 November, 2012 at 09:56
uhmm awesome collage. i am loving that sequin top!! x
Marjolein- 27 November, 2012 at 06:43
I sure wouldn’t say no to those either! Bises, Marjolein nevertoopolished.com
Cecilia- 27 November, 2012 at 06:20
Du är grym. När jag och mina vänner tar en runda på stan eller klär oss för kvällen så är det inte en helt ovanlig fråga: "Skulle Collan kunna ha den här?" eller vid klädkris/beslutsångest typ "Vem känner du för att vara ikväll, Collan eller Klingan?". Det låter dumt men vid shopping har det nog fanimej hjälpt mig att göra färre felköp. Tnx!
  columbine
  columbine- 27 November, 2012 at 08:30
  Cecilia! Vilken härlig komplimang! Stort tack för att du följer mig här på bloggen och för de hemskt fina orden. Bästa, Columbine
Frida- 27 November, 2012 at 03:35
Åh vilken fin blus!! Snälla Columbine kan du svara på vilken avdelning den är ifrån? FInns den i butik nu?? Kram
  columbine
  columbine- 27 November, 2012 at 08:23
  Hej Frida, Den kommer från H&M Trend och finns ute i butik vecka 9!
Lone- 27 November, 2012 at 03:03
You really do the most inspiring collages! btw (!!!!!): http://fashionindustryconfessions.tumblr.com/tagged/Columbine-Smile/chrono true/false?
Laura- 27 November, 2012 at 02:21
now that made ME want to go on a holiday. huh
PatriciaBrand- 27 November, 2012 at 12:41
very good teste!!! have a good holiday!! http://patriciabrand.blogspot.it http://www.facebook.com/PatriciaBrandWorld