Columbine header
12:08 - 22/11/2012

BRR, IT’S COLD IN HERE

No, but serously, how good are these furry pumps from Céline?

Alltså, man kan ju inte annat än att älska dessa pumps från Céline.

Leave a comment

Current ye@r *

Marmi- 8 December, 2012 at 10:52
Those legs and feet look a bit creepy.. :S
Melbournetime- 23 November, 2012 at 07:36
Alskar dem! Ser dessutom sa himlans skona ut, aven om de antagligen inte alls ar det...
Vilde- 22 November, 2012 at 03:57
Haha, love them!!!!
Labériane- 22 November, 2012 at 02:33
Love Céline so much and this pumps are so funny <3 ++
samira- 22 November, 2012 at 01:59
så du gillar och ha döda kaniner, rävra, minkar osv på dina fötter. Du är ju inte klok, hur tänker du? Förstår du hur djuren flos levande för att det ska finnas päls/päls skor? Jag förstår att du tycker om mode men tänk ett steg längre, va inte så blind.
  Sascha- 22 November, 2012 at 03:39
  Även om jag tycker att Samira uttrycker sig lite hårt så håller jag med henne. Mode är vackert och skorna är snygga, men det är sjukt att någon ska behöva lida och dö för dem. Speciellt 2012 när det är smockfullt av andra alternativ. Nu vet jag inte om det är fuskpäls (hoppas) men om de är äkta så SKÄMS på Céline!
  MissC- 22 November, 2012 at 04:30
  Jag hoppas att du som har dessa åsikter är (minst!) vegetarian. Annars är det dags att fundera över dubbelmoralen.
  Elena- 22 November, 2012 at 07:56
  Och vad spelar det för roll? Sluta förminska stora frågor med onödigt tjafs.
  micaela- 23 November, 2012 at 09:48
  På vilket sätt är det onödigt tjafs? Förklara gärna. Ifall djur dör för att bli mat och läder - vad är det för skillnad?
  krista- 23 November, 2012 at 04:43
  That argument makes no sense. Mainstream meat has a meat industry in which every part of the animal is used. Cows and pigs aren't killed for their skins - its the by product of the higher demand which is meat.From an economic standpoint, there is no waste involved and although killing anything is terrible, cattle, pigs,chickens, etc don't nearly go through was fur farm animals do. To skin a rabbit first for it's SKIN or a fox or whatever it may be is CRUEL and a WASTE. Educate yourself Missc, because you clearly have no two clues about this topic.
  micaela- 23 November, 2012 at 09:46
  Ifall pälsen är köpt från någon seriös uppfödare, dvs. i Sverige, Finland, Danmark eller något annat västerländskt land behöver djuren INTE lida. De flås INTE levande, utan efter att de fått dö en snabb och smärtfri död. Tänk på det. Tyvärr är det inte så överallt i Asien, men gör gärna något åt det när ni nu är på hugget....
emmi- 22 November, 2012 at 01:41
bloggande också om dom igår. Så ful-snygga!
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE