Columbine header
01:43 - 13/11/2012

INSTAWEEK

Puh! Det har varit en hektisk vecka med kollektionsgenomgångar, planeringar, fullt ös med STYLEBY-produktion, resa till Köpenhamn för möten och prisutdelning, sen vidare till London för att filma och ännu mer möten. Lite så här har det sett ut på min instagram (som ni kan följa på @columbinesmille).

1. Tog en kik på H&Ms vårkollektion som är superfin, detta är ett av mina favoritplagg. 2. Snygg väska från Ralph Lauren, som gör fantastiska accessoarer till våren. 3. Prisutdelning i Köpenhamn, som en del av juryn för det danska modebloggspriset. 4. Möte på By Malene Birgers oerhört flådiga huvudkontor. 5. Hej hej från Köpenhamn! 6. Vacker höst i London. 7. Diptyques “Sapin Doré”. 8. Tjusiga skor från Prada hos Liberty.

Oh lord, so this has been a busy week going through spring collections, making plans for STYLEBY and Freshnet, a lot of production for the magazine, travelling to Copenhagen for the Danish Fashion blog awards and meetings and then to London for more meetings and a bit of filming. These are some pictures from last week taken from my instagram (which you can follow @columbinesmille).

1. Went to have a closer look at the H&M spring collections which is really great, this is one of my favorite pieces. 2. Good looking clutch from Ralph Lauren, who makes beautiful accessories for spring. 3. Handing out an award as a part of the jury for the Danish Fashion Blog Awards. 4. Meeting at the mighty By Malene Birger head office. 5. Hello from Copenhagen! 6. Beautiful fall in London. 7. The scented candle “Sapin Doré”, from Diptyque. 8. Fancy shoes from Prada at Liberty.

Leave a comment

Current ye@r *

Ania- 14 November, 2012 at 07:51
I love instagram posts! seems like you had a great week! xx www.aniacyk.blgospot.com
Laura- 13 November, 2012 at 04:58
Nice pictures! I really like the photo's you post on Instagram!:)
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE