LONDON

12/11/11 - 10:30 - In: London> Outfits

Hello! Jag har inte dött, åkte direkt från Köpenhamn till London och det har varit lite strul med att ladda upp bilder så där av har det varit lite tomt med inlägg. Hösten här är fantastisk! Hehe, älskar dessa små hundar som springer bakom mig på första bilden -så glada! Imorn väntar det en rad möten här och sen åker jag hem på kvällen. London är urhärligt och jag älskar mitt jobb men det ska bli skönt att komma hem, är så hemmakär just nu. Så här har jag i alla fall sett ut idag (och även i fredags, om jag ska vara helt ärlig). Jackan har ni ju sett tillräckligt av vid det här laget, halsduken med, kjolen kommer från Acne, skorna från Isabel Marant, stickade tröjan från Club Monaco och väskan kommer från Mulberry. Nu blir det snart middag sen direkt tillbaka till hotellet för att sova!

Hello! I’m not dead or anything, I went from Copenhagen to London and I’ve been having some trouble uploading pics!  Anyway, the fall in London is beautiful (if you can’t see it in these pictures, take a look a those cute little dogs running around behind me, haha!). Tomorrow I have a couple of meetings here and then I’ll go back home in the evening. I really like London and I love my work but I must say it will be quite nice (read super nice) to be home tomorrow night. Anyway, this is what I wore today (and last Friday to be honest..). You’ve seen a lot of this jacket and scarf so I know you know where they’re from, the skirt is from Acne, shoes from Isabel Marant, knitted sweater from Club Monaco and bag from Mulberry. Now it’s time for dinner and then I’ll be going straight back to the hotel to get some  of my beauty sleep!

Seb- 12 November, 2012 at 09:10
... they are just hurrying to get a closer look at that beautiful swede!...
Nike- 12 November, 2012 at 06:38
Lovely outfit. Glad you enjoyed London, such as shame you have to go back home tomorrow . x theforrestfile.blogspot.co.uk
Maike- 12 November, 2012 at 01:46
I like it: Stylisch and casual together. Not to much... good inspiration!
kassiani- 12 November, 2012 at 12:38
warm and elegant!!! :-)
Sophia Rice- 11 November, 2012 at 11:23
I'm the girl who served you Converse today! Was so nice to meet you after reading your blog for so long! If you have a chance, I would love it if you had a look at my womenswear graduate collection, my blog is http://sophia-louise-rice.blogspot.co.uk/ Thanks, again was lovely to meet you! Sophia X
Kb- 11 November, 2012 at 11:16
I really love the scarf, am trying to find a decent wool alternative!