Columbine header
11:16 - 09/11/2012

LAST NIGHT

Jag ser ju glad ut..hehe. Jag var gladare än vad jag ser ut! Det här blev i alla fall gårkvällens stass, har ni följt mig på instagram så vet ni att jag är i Köpenhamn och igår var jag här för att dela ut pris tillsammans med juryn (som jag har varit en del av) för det danska modebloggspriset. Idag är det möten som står på kartan och senare idag flyger jag till London för jobb. Klänningen är en gammal favorit från H&M, skjortan har jag snott från pojkvännen , kavaj från Zara, väska från Chanel och pumps från Christian Louboutin.

Well, I look like a happy gal..hehe. I was a lot happier than I look. So, this what I wore last night. The dress is an old favorite from H&M, I’ve stolen the shirt from my boyfriend, blazer from Zara, bag from Chanel and pumps. Anyway, if you follow me on instagram you know that I’m in Copenhagen at the moment and last night I presented an award, since I’ve been a part of the jury for the Danish Fashion Blog Awards. Today I have a lot of meetings here and later I’m going to jump on a flight to London (for more work).

Leave a comment

Current ye@r *

Cecilie- 12 November, 2012 at 06:20
This is amazing! faldente.tumblr.com
Fashion Fools- 12 November, 2012 at 01:12
I wouldn't come up with this outfit myself, but it looks great on you! XxX A.
LINSEY SIJMONS- 11 November, 2012 at 10:08
WOW girl, you look a-b-s-o-l-u-t-e-l-y stunnnnning! WITH LOVE, LINSEY / POSE-BLOG.COM
Laura- 11 November, 2012 at 08:07
Great outfit! :)
malin- 11 November, 2012 at 03:14
Mycket snyggt! fint med de olika materialen som ställs mot varandra, kontraster som skapar en helhet.
Monica- 10 November, 2012 at 08:32
Hej, det var hyggeligt at møde dig på Marriott : ) Om du vil se billedet kan det ses på kukkuk.me De bedste hilsener Monica
sara- 10 November, 2012 at 04:07
om du nånsin säljer klänningen ligger jag högst upp i din lista. 4000 är jag beredd att betala mvh sara
sue- 10 November, 2012 at 11:55
Love the dress however not sure about the shirt combo!
Karin Elowsson- 10 November, 2012 at 01:41
Hejhej! Jag älskar mode och har följt din blogg länge. Jag har precis blivit "upplyst" om vilka förhållanden som gör det möjligt för oss i västvärlden att köpa en tröja på hm för 80 kr, att kvinnorna som syr kläderna i t ex Kambodja tjänar 63 kr om dagen, vilket de omöjligt kan leva på. Hade inte du tyckt att det hade varit värt att ta upp det här på din blogg, och faktiskt problematisera den konsumtion vi är vana vid här i Sverige. Är man modeälskare så kan det vara ett stort steg att sluta handla på hm..men man bör veta om till vilket pris det sker. http://livingwage.cleanclothes.org/ Karin
Anna- 9 November, 2012 at 09:42
Remind me of the beautiful Dries ss13 show.. Love your outfit, especially fot its proportions and mix of prints!
claire-polina- 9 November, 2012 at 06:58
You should for sure smile more ! great outfit though ! x
pelle- 9 November, 2012 at 06:31
deeeeetta gillade jag verkligen, fin kombination!
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE