Columbine header
06:35 - 08/11/2012

CRESCENT MOON

Som ni säkert redan vet så gillar jag ju Maria Nilsdotters smycken väldigt mycket och skulle inte ha något emot detta örhänge i form av en månskära från vårens kollektion. Fint va? Nu måste jag göra mig i ordning för den danska modebloggspriset som jag sitter i juryn för. Hade ingen inspiration när det var dags för att packa imorse så jag får se vad jag slänger på mig..

As you may already know, I really like the Swedish jewellry designer Maria Nilsdotter and I wouldn’t mind this little golden crescent moon. Nice, huh? Now I got to figure out what I’m wearing tonight for the Danish Fashion blog Award, which I’m in the jury for. I didn’t have any inspiration when I packed my bag this morning so we’ll see how that turns out..

Leave a comment

Current ye@r *

Laura- 8 November, 2012 at 08:28
Very pretty indeed!
NEW POST: Fredrik Etoall - A NIGHT BEFORE XMAS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE