Columbine header
03:37 - 02/11/2012

YESTERDAY

Åh, har lyckats få världens förkylning och den har inte blivit bättre efter gårdagens maskerad, nu måste jag dessvärre sluta ignorera den så helgen kommer gå åt att kurera mig. Igår hade jag i alla fall på mig den här sköna polotröjan från Busnel, världens bästa plagg att ha på sig när man är förkyld. I övrigt inga överraskningar, byxor från Hunkydory och skor från Isabel Marant.

-

I have the worst cold, which I sort of have been ignoring this past week and I guess last nights mascerade didn’t help so the focus for this weekend will be on getting well again. Anyway, I wore this cosy turtleneck from Busnel yesterday, it’s such a perfect piece when you’r having a cold. Other than that I wore pants from Hunkydory and boots from Isabel Marant.

Leave a comment

Current ye@r *

SHEWOLF- 10 November, 2012 at 02:44
The good news is you look fantastic as usual! SHEWOLF http://stylelolajaro.blogspot.com/
Look du jour « mcspicecool- 5 November, 2012 at 04:40
[...] via Columbine) Like this:LikeBe the first to like [...]
Emma- 4 November, 2012 at 09:08
Var hittar man tröjan? Helt underbar!
twoparter- 3 November, 2012 at 12:07
I know what you mean...my cold stayed for 3 weeks...now hopefully it´s over! Get well!!! Crystal
Lisa- 3 November, 2012 at 10:57
Du ser ju otrolig ut även fast du är sjuk. Orättvist. Men jag tänkte bara höra om du köpte sammets-kavajen från Zara. Jag har själv varit inne på att köpa den men gjorde det aldrig, skulle vara kul att se den på! Krya på dig! Kram Lisa
Mia- 3 November, 2012 at 03:14
va tråkigt att du är sjuk, hoppas du blir bättre snart, din polo tröja är grym! på jakt efter en sådan!
L- 2 November, 2012 at 07:20
I looove the turtleneck!! Gorgeous!
Instagram: @passion4details- 2 November, 2012 at 06:28
Love the polo!
Ellen- 2 November, 2012 at 04:22
Vart kan man få tag i den tröjan? Jättefin!!
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE