WEEKEND

12/10/29 - 10:36 - In: Outfits

Så här har jag sett ut i stort sett hela helgen. Älskar dessa boots, så bekväma och VARMA (de är fodrade inuti), ett måste när det kommer till vinterskor.  Kommer från Kurt Geiger. I övrigt: gammal jacka från H&M Herr, stickad tröja från Cos, tights från Spanx, gammal halsduk, väska från Mulberry, solglasögon från Ray Ban.

This is what I wore the whole weekend (well, almost). Love these boots, they’re so comfy and WARM (which is needed when winter arrives in Sweden). From Kurt Geiger. The pea coat is an old jacket from the H&M mens department, knitted sweater from Cos, tights from Spanx, old scarf, bag from Mulberry, sunglasses from Ray Ban.

micaela- 30 October, 2012 at 11:58
Varifrån köper du Kurt Geiger-skor? Eller klickar du hem dem? Jag skulle vara så sugen på flera utav modellerna, men skulle gärna prova dem först för att se hur de passar på min fot...
Sofie- 30 October, 2012 at 01:42
Åååh.. er skikkelig misunnelig på skjerfet ditt. Hvilket år kjøpte du det? :)
Karen Sofie- 30 October, 2012 at 12:14
What is the model of the tights called? xx
Seb- 29 October, 2012 at 11:47
Thanks for another wonderful outfit post. Although it must have been freezing cold...