Columbine header
11:45 - 24/10/2012

LONDON

Hittade denna bild från London hos The Sartorialist för ett tag sen. Hehe, ser sjukt sammanbiten och typ orolig och sökande ut?  Så här såg det ut utan jacka. Kom på att jag inte uppdaterade speciellt mycket från London, här kan ni se en liten film som Lisa och Marcy har gjort tillsammans med Rodeo där ni ser en glimt av mig och många andra härliga:

Found this picture from London at The Sartorialist a while ago. I look kind of worried? Haha. This is with the jacket on (and this is without). Come to think about it, I didn’t do many updates from London, here’s a short video of one day in London that Lisa and Marcy from Rodeo made, where you can spot me and a bunch of other lovely people:

Leave a comment

Current ye@r *

Signe- 24 October, 2012 at 09:17
The shoes and the jacket <3
Fashion Fools- 24 October, 2012 at 06:37
The shoes are breathtaking, it's almost art. No wait, it is art! XxX A.
mia- 24 October, 2012 at 05:43
hej! vilken storlek har du på carin wester jackan?
emmi- 24 October, 2012 at 02:54
haha, det var där du och Emma letade efter varandra. Jag stod och såg allt och paniken i era ögon!
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE