Columbine header
01:27 - 19/10/2012

ANN-SOFIE BACK ATELJÉ SS13

Ann-Sofie Back blir bara starkare och starkare, vårens kollektion av underlinjen BACK är en utav vårens absolut finaste och Cheap Monday, där Ann-Sofie agerar Creative Director och konsult,  levererar en superfin säsong (bilder på det kommer). Har haft dessa bilder liggandes på mitt skrivbord ett bra tag nu, detta är alltså Ann-Sofie Backs Ateljé ss13 och man får ju verkligen hoppas att något av detta kommer ut i produktion för jag är sugen på varenda plagg. De två looksen högst upp är fantastiska!

Swedish designer Ann-Sofie Back gets stronger and stronger for each season, the ss13 collection of her line BACK is a big favorite of mine (and many others) this season. Also, Cheap Monday, where Ann-Sofie is the Creative Director, delivers a great collection for spring. This is her main collection, called Ateljé, and it sure looks great! I’ve been keeping these images on my desktop for a while now and let’s just say I’m hoping for it to get out in stores, beacuse I’m craving these pieces. The top two looks are just perfect!

Leave a comment

Current ye@r *

Amanda Lindahl- 21 October, 2012 at 04:28
Påminner inte klänningen uppe till höger mycket om Acnes skinnklänning för något år sedan?
pandorameka- 21 October, 2012 at 11:52
very pretty !!! love ~~~ http://www.pandorajeweler.com
Mae- 20 October, 2012 at 01:04
Påminn väldigt mycket om Balanciaga.
Lina- 20 October, 2012 at 10:08
Såg dessa bilder för några dagar sedan och fick sjuka cravings. Du har dessutom lyckats plocka ut EXAKT de plagg jag gillade mest!:) Btw, vet du var man kan hitta dessa plagg sen när de kommer ut? Jag bor utanför Stockholm, men kommer definitivt att vallfärda till huvudstaden när det börjar bli dags! Och då skulle det ju underlätta om man vilken affär man ska ta riktning mot...
Jenaly- 20 October, 2012 at 03:27
wow. amazing, I love it!!! http://jenalyenns.blogspot.ca
jessica Marcheline- 19 October, 2012 at 03:07
fantastiskt
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE