Columbine header
01:30 - 17/10/2012

MAISON MARTIN MARGIELA X H&M

Hittade dessa bilder på samarbetet mellan Maison Martin Margiela och H&M hos Agnes! Fick faktiskt kika på kollektionen för ett ganska bra tag sen, då jag har använt en del plagg och accessoarer till jobb som ni kommer att få se i nästa nummer av STYLEBY.  Jag måste säga att plaggen är så oerhört mycket finare på, det är nästintill omöjligt att se hur de faktiskt ska se ut när de hänger på galge, så ett tips är att prova plaggen innan man gör sin egen bedömning av kollektionen (om möjlighet finns). Det här är lite av mina favoriter! Jeansen är magiska, skinnjackan likaså. Den svarta kavajen med tillhörande byxa och den oversizade skepparrocken är inte fy skam, de heller.

Found these pictures of the collaboration between Maison Martin Margiela and H&M through Agnes! I’ve actually had a sneak peek of the collection a while back ago already since I’ve used some of it for shoots that you’ll see in the next issue of STYLEBY. I have to say that all the pieces are so much nicer when you get them on, it’s almost impossible to see how they’re supposed to be worn otherwise, so if you have the possibility you should really try them on before you make up your mind about this collection. I love that, that the pieces get their personality first when you actually wear them. These are my favorite pieces! The oversized jeans are fantastic, the leather jacket too. Also, the black blazer & pant and the oversized pea coat aren’t bad either.

Leave a comment

Current ye@r *

Caroline- 18 October, 2012 at 08:21
love the jacket, so cool, so must-have piece ♥♥♥
    Caroline- 18 October, 2012 at 08:22
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/
Monica- 17 October, 2012 at 10:39
Dette samarbejde kan få mig hen og stå i kø!
Mirta X.- 17 October, 2012 at 02:23
Hej Columbine! Tack för att man har fått se lite av den samarbetet. Själv gillar jag skinnjackan och dess konstruktion och konsten i den. Och väl kan jag se mig i den svarta kavajen och dem byxorna med. Längta efter få se resten. XX
NEW POST: Blame It On Fashion - GET YOUR STAPLES RIGHT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE