PARIS

12/09/27 - 10:09 - In: Fashion week> Paris

Nu hoppar jag strax på planet till Paris! Med mig har jag min nya kärlek, den här väskan från Mulberry och sandaletterna från Givenchy.

Soon I’ll be on the flight to Paris! I brought my new found love with me (this bag from Mulberry) and sandals from Givenchy. See you there!

FashionCloud- 29 September, 2012 at 09:50
Enjoy Paris! I have featured you in my latest trend post, just published. I hope you don't mind me using your pic, and of course if you do I will take it down asap :) But I do hope you like it: http://www.thefashioncloud.com/the-trend/the-perfect-boots-for-fall/ xx TFC
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:20
  No, of course not, thank you:)
hippiehippiemilkshake.blogspot.com- 28 September, 2012 at 11:31
Nydelig veske og sko! Hyggelig å hilse på deg i Paris. Celine
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:16
  Detsamma! Mycket trevligt!
bella- 28 September, 2012 at 01:27
Jag har massor av fina plagg, väskor och skor ute i auktion på tradera just nu från märken som Acne, Topshop, Zara, Monki, Weekday och Bik bok. Ta en titt och fynda! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
The Kitchn Queen- 27 September, 2012 at 10:49
Åhhh! Den vesken er så utrolig vakker! Nyt Paris.
sara- 27 September, 2012 at 10:07
oj samma väska i två färger? känns lite konstigt med tanke på att du ointe e paris hilton direkt och kan ha alla väskor i världen? hade satsat på en annan modell/märke
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:17
  Nu förstår jag inte riktigt? Har inte den här väskan i någon annan färg:)?
Sofie- 27 September, 2012 at 09:35
Columbine! Du har så vakkert hår. Hva gjør du med det? har du noen tips? det ser alltid så fint ut. mvh Sofie
Emelie- 27 September, 2012 at 09:10
Undrar bara om du har din vanliga storlek i kappan från Mango? Jag fick nämligen hem den för någon vecka sedan och absolut; jag vill att den ska vara oversize, men det kändes som en lös ballong runt överkroppen. Vågade inte chansa på att det skulle bli bättre med en storlek mindre men den ser ju ut att sitta fint på dig så nu ångrar jag mig lite :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:22
  Ja, jag är väl mitt i mellan xs och s men hatar när saker sitter för tight så då tog jag S.
Mia- 27 September, 2012 at 07:02
Kos deg masse i Paris vakring!
MissC- 27 September, 2012 at 11:50
Jag köpte på mig det senaste numret av STYLEBY igår och kunde inte undgå att lägga märke till en sak i två av dina stylingar på sidorna 78 samt 79 ("Buckle up"). Hade jag kunnat skicka detta till dig i ett privat mail ist, hade jag naturligtvis gjort det (tycker inte om att ge negativ kritik i det offentliga rummet eftersom det inte är ämnat att "trycka till" på ngt vis!). Du är Sveriges mest spännande stylist i mitt tycke och jag rådiggar dig, men just på detta uppslag misslyckades du med en grej - spana in fötterna, så kanske du förstår vad jag menar. Skorna är snygga, men den stackars modellens fötter ser ut att lida av för små skor (fötterna ser inknögglade ut). Kanske ngt att tänka på vid framtida stylingar (eller att retuschera bort)? Annars: Super! :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:23
  Hej hej! Förstår absolut vad du menar, nu är det ju dessvärre så att man ofta bara har ett par provskor och tillgång till en endaste storlek. Sen är det inte heller så lätt att få tag på skor från utländska märken i SVerige och det gör det alltid lite svårare, man får liksom lite jobba med det man kan få tag på många ggr. Men absolut, vi hade kunnat retuscha mer, dock gillar vi inte att göra det allt för mkt. Ha en fin helg:)
Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

At Fendi Fall 2015 make-up artist Peter Philips presented a beautiful and smudgy eyeliner look with many layers of mascara, flawless skin and glossy natural lips. Completed with a messy, undone french twist that hair stylist Sam McKnight crowned with leather headbands in red, white, black and brown. A perfect and uncomplicated look, perfect for […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

The 34-year-old supermodel Gisele Bündchen, who is the highest paid model right now, is doing her last runway appearance at Colcci during São Paulo Fashion Week next month. Don’t panic yet – she won’t hide under a rock. Gisele will still be doing campaigns and editorials. So we all can breathe out now. Puh! Moda […]

Culture 3 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Carin Wester  A Film by Karin Bellander, Veronika Larsson and Sara Rutberg. “Our two characters share the space through a split screen. They are both occupied with a search after something undefined, which they are carrying out in their own personal way. In the beginning you only get a cropped version of their presence, since the […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

Make-up wise there where few surprises at London Fashion Week, the no-make-up trend with a 90’s twist was big here too. Luckily there are always shows that stands out a little extra and this season the once I picked out all had something in common, black details! Giles Fall 2015 At Giles Fall 2015 the girls looked […]

Guys 3 weeks ago Fanny Nord

Staffan Lindström (MIKAs) is a model based in Stockholm. He has worked with Filippa K Man, Gucci, Hermès and Givenchy, Dries Van Noten just to name a few. We wanted to get to know the person behind the photos and off the catwalk and therefore we asked him 6 quick questions. Let us present the […]

Culture 3 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Filippa K A Film by William Hesseldahl, Stephanie Abdullah and Maximillian George. “The story is told by cross-cutting between two different locations at different points in time. In the first, a woman is running away and in the other she is chasing after someone. The stories converge as the plot unfolds. Stephanie Abdallah, Maximilian […]

Fashion 3 weeks ago Fanny Nord

Now that Milan Fashion Week is over, we wanted to list the most memorable looks from the shows. Dresses, jackets and headphones – take a look and let the jaw drop! This patchwork fur coat from Salvatore Ferragamo definitely cached our eyes. Speaking of patchwork fur coats.. Here’s one in from MSGM.  Are we the only ones […]

Beauty 4 weeks ago Alexandra Aronsson

Oh, Dolce & Gabbana how I love how the two of you portrait mothers! Because that is what Dolce & Gabbana Fall 2015 was, a celebration to mothers. Classy, sexy, elegant and very feminine mothers. A winged eyeliner and red lips a messy undo with hair accessories. We have seen it before but it never […]

Fashion 4 weeks ago Fanny Nord

Missoni followed the stream this season and did as all of the big names – aimed for the seventies. While the others took inspiration from the fashion, Missoni Fall 2015 really reminded us of the interior colors and the retro furniture. The colors looked like they were taken straight from a sofa in a retro […]