Columbine header
10:09 - 27/09/2012

PARIS

Nu hoppar jag strax på planet till Paris! Med mig har jag min nya kärlek, den här väskan från Mulberry och sandaletterna från Givenchy.

Soon I’ll be on the flight to Paris! I brought my new found love with me (this bag from Mulberry) and sandals from Givenchy. See you there!

Leave a comment

Current ye@r *

FashionCloud- 29 September, 2012 at 09:50
Enjoy Paris! I have featured you in my latest trend post, just published. I hope you don't mind me using your pic, and of course if you do I will take it down asap :) But I do hope you like it: http://www.thefashioncloud.com/the-trend/the-perfect-boots-for-fall/ xx TFC
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:20
  No, of course not, thank you:)
hippiehippiemilkshake.blogspot.com- 28 September, 2012 at 11:31
Nydelig veske og sko! Hyggelig å hilse på deg i Paris. Celine
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:16
  Detsamma! Mycket trevligt!
bella- 28 September, 2012 at 01:27
Jag har massor av fina plagg, väskor och skor ute i auktion på tradera just nu från märken som Acne, Topshop, Zara, Monki, Weekday och Bik bok. Ta en titt och fynda! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
The Kitchn Queen- 27 September, 2012 at 10:49
Åhhh! Den vesken er så utrolig vakker! Nyt Paris.
sara- 27 September, 2012 at 10:07
oj samma väska i två färger? känns lite konstigt med tanke på att du ointe e paris hilton direkt och kan ha alla väskor i världen? hade satsat på en annan modell/märke
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:17
  Nu förstår jag inte riktigt? Har inte den här väskan i någon annan färg:)?
Sofie- 27 September, 2012 at 09:35
Columbine! Du har så vakkert hår. Hva gjør du med det? har du noen tips? det ser alltid så fint ut. mvh Sofie
Emelie- 27 September, 2012 at 09:10
Undrar bara om du har din vanliga storlek i kappan från Mango? Jag fick nämligen hem den för någon vecka sedan och absolut; jag vill att den ska vara oversize, men det kändes som en lös ballong runt överkroppen. Vågade inte chansa på att det skulle bli bättre med en storlek mindre men den ser ju ut att sitta fint på dig så nu ångrar jag mig lite :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:22
  Ja, jag är väl mitt i mellan xs och s men hatar när saker sitter för tight så då tog jag S.
Mia- 27 September, 2012 at 07:02
Kos deg masse i Paris vakring!
MissC- 27 September, 2012 at 11:50
Jag köpte på mig det senaste numret av STYLEBY igår och kunde inte undgå att lägga märke till en sak i två av dina stylingar på sidorna 78 samt 79 ("Buckle up"). Hade jag kunnat skicka detta till dig i ett privat mail ist, hade jag naturligtvis gjort det (tycker inte om att ge negativ kritik i det offentliga rummet eftersom det inte är ämnat att "trycka till" på ngt vis!). Du är Sveriges mest spännande stylist i mitt tycke och jag rådiggar dig, men just på detta uppslag misslyckades du med en grej - spana in fötterna, så kanske du förstår vad jag menar. Skorna är snygga, men den stackars modellens fötter ser ut att lida av för små skor (fötterna ser inknögglade ut). Kanske ngt att tänka på vid framtida stylingar (eller att retuschera bort)? Annars: Super! :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:23
  Hej hej! Förstår absolut vad du menar, nu är det ju dessvärre så att man ofta bara har ett par provskor och tillgång till en endaste storlek. Sen är det inte heller så lätt att få tag på skor från utländska märken i SVerige och det gör det alltid lite svårare, man får liksom lite jobba med det man kan få tag på många ggr. Men absolut, vi hade kunnat retuscha mer, dock gillar vi inte att göra det allt för mkt. Ha en fin helg:)
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE