PARIS

12/09/27 - 10:09 - In: Fashion week> Paris

Nu hoppar jag strax på planet till Paris! Med mig har jag min nya kärlek, den här väskan från Mulberry och sandaletterna från Givenchy.

Soon I’ll be on the flight to Paris! I brought my new found love with me (this bag from Mulberry) and sandals from Givenchy. See you there!

FashionCloud- 29 September, 2012 at 09:50
Enjoy Paris! I have featured you in my latest trend post, just published. I hope you don't mind me using your pic, and of course if you do I will take it down asap :) But I do hope you like it: http://www.thefashioncloud.com/the-trend/the-perfect-boots-for-fall/ xx TFC
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:20
  No, of course not, thank you:)
hippiehippiemilkshake.blogspot.com- 28 September, 2012 at 11:31
Nydelig veske og sko! Hyggelig å hilse på deg i Paris. Celine
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:16
  Detsamma! Mycket trevligt!
bella- 28 September, 2012 at 01:27
Jag har massor av fina plagg, väskor och skor ute i auktion på tradera just nu från märken som Acne, Topshop, Zara, Monki, Weekday och Bik bok. Ta en titt och fynda! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
The Kitchn Queen- 27 September, 2012 at 10:49
Åhhh! Den vesken er så utrolig vakker! Nyt Paris.
sara- 27 September, 2012 at 10:07
oj samma väska i två färger? känns lite konstigt med tanke på att du ointe e paris hilton direkt och kan ha alla väskor i världen? hade satsat på en annan modell/märke
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:17
  Nu förstår jag inte riktigt? Har inte den här väskan i någon annan färg:)?
Sofie- 27 September, 2012 at 09:35
Columbine! Du har så vakkert hår. Hva gjør du med det? har du noen tips? det ser alltid så fint ut. mvh Sofie
Emelie- 27 September, 2012 at 09:10
Undrar bara om du har din vanliga storlek i kappan från Mango? Jag fick nämligen hem den för någon vecka sedan och absolut; jag vill att den ska vara oversize, men det kändes som en lös ballong runt överkroppen. Vågade inte chansa på att det skulle bli bättre med en storlek mindre men den ser ju ut att sitta fint på dig så nu ångrar jag mig lite :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:22
  Ja, jag är väl mitt i mellan xs och s men hatar när saker sitter för tight så då tog jag S.
Mia- 27 September, 2012 at 07:02
Kos deg masse i Paris vakring!
MissC- 27 September, 2012 at 11:50
Jag köpte på mig det senaste numret av STYLEBY igår och kunde inte undgå att lägga märke till en sak i två av dina stylingar på sidorna 78 samt 79 ("Buckle up"). Hade jag kunnat skicka detta till dig i ett privat mail ist, hade jag naturligtvis gjort det (tycker inte om att ge negativ kritik i det offentliga rummet eftersom det inte är ämnat att "trycka till" på ngt vis!). Du är Sveriges mest spännande stylist i mitt tycke och jag rådiggar dig, men just på detta uppslag misslyckades du med en grej - spana in fötterna, så kanske du förstår vad jag menar. Skorna är snygga, men den stackars modellens fötter ser ut att lida av för små skor (fötterna ser inknögglade ut). Kanske ngt att tänka på vid framtida stylingar (eller att retuschera bort)? Annars: Super! :)
  columbine
  columbine- 29 September, 2012 at 07:23
  Hej hej! Förstår absolut vad du menar, nu är det ju dessvärre så att man ofta bara har ett par provskor och tillgång till en endaste storlek. Sen är det inte heller så lätt att få tag på skor från utländska märken i SVerige och det gör det alltid lite svårare, man får liksom lite jobba med det man kan få tag på många ggr. Men absolut, vi hade kunnat retuscha mer, dock gillar vi inte att göra det allt för mkt. Ha en fin helg:)
Beauty 5 days ago Alexandra Aronsson

Everyone loves a bargain and when you find something that is both price worthy and good for your skin you really hit the jackpot. Like REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover, €14- a 3-1 product that works as a cleanser, make-up remover and facial toner in one. A milky formula that feels soothing and smooth on […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

EDITION X is the name of the New Era x Foot Locker collaboration releasing a series of limited edition snapbacks starting Feb. 26. The first collection Xclusive NE 001 dropping today consists of four handmade 59FIFTY and 9FIFTY caps in a monochromatic palette with the team logos of the NY Yankees, LA Dodgers and Brooklyn Nets. Available at […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Whyred A film by Caroline Andersson & Nathalie Hallman “We are Caroline Andersson and Nathalie Hallman, graduates at the Visual Communication programme at Beckmans College of Design. Our roles in the making of the short film Scarlet Vice have been art directors, writers, producers, investorsand overall visionaries. Scarlet Vice is our last big […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

When seeing the make-up for Marc Jacobs Fall 2015 there is no doubt that this Fall will be all about the nineties. The pale matte skin, bushy eyebrows and bold matte lips -it is like travelling 20 years back in time. To get the right matte effect, intesity of colour and contour of the lips […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Adidas are celebrating Adidas Superstars 40th celebration and to celebrate, the Sneakersnstuff x adidas Superstar made a “Shades of White” collection. “The most common tone of white in Stockholm houses and apartments has a little but of a mix between eggshell and grey in it.” The Sneakersnstuff x adidas Stan Smith “Shades of White” features […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

In celebration of their shared passion for music, motorbikes and the art of making, the two British designers epitomize daring craftsmanship through innovative fashion design. The design ended up as a strictly limited edition leather biker boot, made from the finest quilted Italian calf leather with solid metal and rubber detailing. Unisex! “Since the day we opened the doors to the […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

JustFab, formerly JustFabulous, is an online subscription fashion retailer that carries selections of shoes, handbags, jewelry, and denim. It offers a personalised shopping experience based on members’ indicated fashion preferences. We spoke to Gerrit Müller, the President of JustFab Europe and asked him about the JustFab concept. How did it all start? – We saw […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]