VINN 3000 KR HOS H&M!

12/09/20 - 03:10 - In: Tävling

H&M bad mig visa hur jag bär tre plagg från höstkollektionen och nu har jag en tävling för er! Gå in och rösta på mina outfits, om ni hjälper mig att vinna med era röster så ser jag till att en av er fina läsare får shoppa loss kläder till ett värde av 3 000 kr  i en butik endast öppen för Dig!  Du röstar HÄR! Ganska så bra pris, om jag får säga det själv! Go go go!

If you live in Sweden you got the opportunity to win 3 000 sek worth of clothes at H&M at a shopping experience where one of their shops is open just for you and nobody else! Take part in the cometition by voting at one of my outfits HERE! If I win, I’ll make sure one of you lovely readers win to!

Maria Lashari- 8 October, 2012 at 10:24
Jag har röstat på dig och det gjorde jag innan jag ens hunnit se detta inlägg! du hade helt klart stylat det bäst. Helt rätt.
Susanne- 26 September, 2012 at 07:53
Röstar mer än gärna på dig, du har en naturlig talang till mode och stil och förtjänar definitivt min röst! Tack för en inspirerande blogg! Mvh Susanne
Ane- 24 September, 2012 at 11:18
I that red jacket in the shop? I love it1
Sara- 23 September, 2012 at 06:24
Snygg kappa! Var är den ifrån?
Johanna- 23 September, 2012 at 02:15
Jag röstade självklart på dig! Undrar om den vinröda kappan också är från H&M? Hittar den inte på hemsidan så jag blev tveksam. Har letat efter en sådan och den var ju verkligen heeelt perfekt! Kramkram
Sara- 22 September, 2012 at 05:21
Låter lite jobbigt att gå i en butik öppen endast för en själv, därför tänker jag inte vara med att tävla =/
Maria- 22 September, 2012 at 11:12
Done! Håller tummarna för dig & mig....
Olivia Alm Brillantes- 21 September, 2012 at 07:41
Hej, jag röstade på dig och hoppas innerligt att jag vinner för du är en stilikon! Vore en ära att träffa dig, snygging! Kram
Eva- 21 September, 2012 at 02:02
WAUUW en fantastisk konkurrence, og hvor ser du bare fantastisk ud i alle tre out-fits! Jeg har selvfølgelig stemt på dig!
Elita- 21 September, 2012 at 01:24
Har röstat på dig nu, det var utan tvekan en solklart röst för dig! Har inspirerats så mycket utav H&M höstkollektion och det vore ju underbart att ta en del av den! Är dessutom helt inne i det här med vinrött, marinblått, mörkgrå, stickat, luddigt och diverse andra snygga saker. Håller tummarna nu då!
Josefin- 21 September, 2012 at 11:06
Alltså jag hade gärna varit med och tävlat men jag förstår faktiskt inte hur jag gör. Är väl lite trög men någon som kan hjälpa mig? :)
Linda- 21 September, 2012 at 08:41
Fredagen startar bra, H&M-tävling liksom! Tack för tips, jag håller tummarna för vinst!
Olivia- 21 September, 2012 at 02:06
I voted for you! I would love to know where you got your burgundy coat. I'm looking for one and yours is exactly what I want! Thank you in advance for your response.
    Johanna- 23 September, 2012 at 10:36
    It is from H&M Trend. It is out in stores now, I saw it the order day.
    Oliviac- 28 September, 2012 at 10:51
    Thank you!
Mirta X.- 20 September, 2012 at 09:14
Röstade för dig oavsett vinsten... Gillar mest dina outfits...XX
ANNE- 20 September, 2012 at 08:30
Too bad it's only for people who lives in Sweden...
Louise- 20 September, 2012 at 07:03
Röstat och klart! Lycka till till dig och lycka till till mig :) Trevlig Helg!
twoparter- 20 September, 2012 at 06:20
You look amazing! This is a great opportunity! Unfortunately, I don´t live in Sweden :/ Crystal
Karin- 20 September, 2012 at 06:09
Åh, klart man är med! Inte bara för att det vore fint som snus med 3 000 att spendera hos H&M, utan även för att du stylade dig sjukt snyggt. Galen stilkänsla du har där, bruden!
Linn- 20 September, 2012 at 05:46
Jeg har stemt på deg! Genialt :) Er alle plaggene i butik nu?
Edith- 20 September, 2012 at 05:16
Oohhh så roligt är med och tävlar!! Hoppas hoppas att jag vinner
Frida- 20 September, 2012 at 04:25
Åh är med och tävlar,och röstade såklart på dina helt geniala outfits!!Nu hoppas jag på vinst,för dels din del för det förtjänar du och för min del för vore så grymt att få shoppa loss och få råd från ett stilgeni som du!:D Grym tävling måste jag säga! Btw,fick senaste styleby idag och ni slutar aldrig att imponera,älskar dina plocksidor där,modemonumenten och sidorna där stilfulla donnor visar upp sina "garderåber",mycket mycket inspiration!!:D
Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

I have so many talented and creative colleagues! I thought that I should interview some of them for Beauty Department and find out about their favorite products and some of their tips and tricks. First out is Teresa Grundin. Since 1999 she has been working as a make up artist for model agency Mikas. In […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

You might know Emma Elwin from the editorials and campaigns credited as the stylist putting together the thought-through looks, or maybe as the blogger introducing the half tucked-in denim shirt-skinny jeans combination into your wardrobe? From Freshnet (yeah!), via Swedish Elle she has now landed on her own website focusing on sustainable fashion. It comes […]

Wellness 2 weeks ago Sofia Chowdhury

It’s the beginning of April, how is that fitness resolution going? Just a friendly reminder. Hitting the gym is not only for those who have a short-term goal to get in shape in time for summer or for those who seem to have it as a life goal to gain as much muscles as possible. It’s simply […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

I love easter! It is one of my favorite holidays actually, it means spring is coming and I get to see my family and friends, eat a lot of delicious food, drink some wine and just chillax. And then, of course, there are the easter eggs. This year instead of an egg full of candy […]

Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

We all know that even the tiniest bit of leather can be crazy expensive. But hey, for this Spring you do not have to break the piggy bank to get your hands on a cool 70’s suede skirt! The high street chains have gotten in to the game and have served us a splurge-friendly variety of this seasons it-item so […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

Now that the fashion weeks for Fall are over, maybe we can concentrate one minute on what in for this Spring? I have chosen out a my favorite beauty-looks from the Spring 2014 shows that will most likely (or hopefully!) be seen in our surroundings too!   Eyeliner There are always eyeliner in some way every season […]

Beauty 1 month ago Alexandra Aronsson

It’s Friday and you deserve some luxury! Indulge in some amazing products that will everything feel so much more pretty and nice and that will help you set the right mood and vibe for the weekend.   Bring out gorgeous, soft, silky skin with a beautiful glow with Exuviance Triple Microdermabrasion.  A thin layer on clean […]

Fashion 1 month ago Fanny Nord

When the grey sky is heading away and the sun finally revealing itself it’s time to go find yourself a new delicate pair of sunglasses. Round hippie goggles or parisian cats? We present the sassiest ones for summer. Top left, Anna-Karin Karlsson, Rose et la Mer cat eye acetate, approx €600 Top right, Acne Studios, Pascal […]

Beauty 1 month ago Alexandra Aronsson

So one of my best friends moved to Italy a few years ago. Not only did she find the love of her life, she also found the best toothpaste in the whole wide world. Or so she claimed. She couldn’t stop talking about this tooth paste, how it is organic with all natural ingredients and […]