VINN 3000 KR HOS H&M!

12/09/20 - 03:10 - In: Tävling

H&M bad mig visa hur jag bär tre plagg från höstkollektionen och nu har jag en tävling för er! Gå in och rösta på mina outfits, om ni hjälper mig att vinna med era röster så ser jag till att en av er fina läsare får shoppa loss kläder till ett värde av 3 000 kr  i en butik endast öppen för Dig!  Du röstar HÄR! Ganska så bra pris, om jag får säga det själv! Go go go!

If you live in Sweden you got the opportunity to win 3 000 sek worth of clothes at H&M at a shopping experience where one of their shops is open just for you and nobody else! Take part in the cometition by voting at one of my outfits HERE! If I win, I’ll make sure one of you lovely readers win to!

Maria Lashari- 8 October, 2012 at 10:24
Jag har röstat på dig och det gjorde jag innan jag ens hunnit se detta inlägg! du hade helt klart stylat det bäst. Helt rätt.
Susanne- 26 September, 2012 at 07:53
Röstar mer än gärna på dig, du har en naturlig talang till mode och stil och förtjänar definitivt min röst! Tack för en inspirerande blogg! Mvh Susanne
Ane- 24 September, 2012 at 11:18
I that red jacket in the shop? I love it1
Sara- 23 September, 2012 at 06:24
Snygg kappa! Var är den ifrån?
Johanna- 23 September, 2012 at 02:15
Jag röstade självklart på dig! Undrar om den vinröda kappan också är från H&M? Hittar den inte på hemsidan så jag blev tveksam. Har letat efter en sådan och den var ju verkligen heeelt perfekt! Kramkram
Sara- 22 September, 2012 at 05:21
Låter lite jobbigt att gå i en butik öppen endast för en själv, därför tänker jag inte vara med att tävla =/
Maria- 22 September, 2012 at 11:12
Done! Håller tummarna för dig & mig....
Olivia Alm Brillantes- 21 September, 2012 at 07:41
Hej, jag röstade på dig och hoppas innerligt att jag vinner för du är en stilikon! Vore en ära att träffa dig, snygging! Kram
Eva- 21 September, 2012 at 02:02
WAUUW en fantastisk konkurrence, og hvor ser du bare fantastisk ud i alle tre out-fits! Jeg har selvfølgelig stemt på dig!
Elita- 21 September, 2012 at 01:24
Har röstat på dig nu, det var utan tvekan en solklart röst för dig! Har inspirerats så mycket utav H&M höstkollektion och det vore ju underbart att ta en del av den! Är dessutom helt inne i det här med vinrött, marinblått, mörkgrå, stickat, luddigt och diverse andra snygga saker. Håller tummarna nu då!
Josefin- 21 September, 2012 at 11:06
Alltså jag hade gärna varit med och tävlat men jag förstår faktiskt inte hur jag gör. Är väl lite trög men någon som kan hjälpa mig? :)
Linda- 21 September, 2012 at 08:41
Fredagen startar bra, H&M-tävling liksom! Tack för tips, jag håller tummarna för vinst!
Olivia- 21 September, 2012 at 02:06
I voted for you! I would love to know where you got your burgundy coat. I'm looking for one and yours is exactly what I want! Thank you in advance for your response.
    Johanna- 23 September, 2012 at 10:36
    It is from H&M Trend. It is out in stores now, I saw it the order day.
    Oliviac- 28 September, 2012 at 10:51
    Thank you!
Mirta X.- 20 September, 2012 at 09:14
Röstade för dig oavsett vinsten... Gillar mest dina outfits...XX
ANNE- 20 September, 2012 at 08:30
Too bad it's only for people who lives in Sweden...
Louise- 20 September, 2012 at 07:03
Röstat och klart! Lycka till till dig och lycka till till mig :) Trevlig Helg!
twoparter- 20 September, 2012 at 06:20
You look amazing! This is a great opportunity! Unfortunately, I don´t live in Sweden :/ Crystal
Karin- 20 September, 2012 at 06:09
Åh, klart man är med! Inte bara för att det vore fint som snus med 3 000 att spendera hos H&M, utan även för att du stylade dig sjukt snyggt. Galen stilkänsla du har där, bruden!
Linn- 20 September, 2012 at 05:46
Jeg har stemt på deg! Genialt :) Er alle plaggene i butik nu?
Edith- 20 September, 2012 at 05:16
Oohhh så roligt är med och tävlar!! Hoppas hoppas att jag vinner
Frida- 20 September, 2012 at 04:25
Åh är med och tävlar,och röstade såklart på dina helt geniala outfits!!Nu hoppas jag på vinst,för dels din del för det förtjänar du och för min del för vore så grymt att få shoppa loss och få råd från ett stilgeni som du!:D Grym tävling måste jag säga! Btw,fick senaste styleby idag och ni slutar aldrig att imponera,älskar dina plocksidor där,modemonumenten och sidorna där stilfulla donnor visar upp sina "garderåber",mycket mycket inspiration!!:D
Fashion 3 days ago Fanny Nord

The show of Dagmar Fall 2015 took place at Berns in Stockholm. You’ve probably seen the place before and can agree with me that it’s just breathtaking. Roof paintings and enormous chandeliers adorn the ceiling. An interesting show was what we had in front of us. The pieces were inspired by a painting “The Lady with […]

Beauty 4 days ago Alexandra Aronsson

Every season I always know beforehand that I will love the Ida Sjöstedt show. It is always girly in a very likable way and it is amazing to be a part of a glitzy care free world, with pretty girls, lace, sequin, tulle for a while. This season Linda Gradin was the head make-up artist. […]

Guys 4 days ago Fanny Nord

Ben Gorham, the founder of Byredo has together with Frederik Andersen from Bauer Tailors and the designer Luca Nichetto created a whole new dimension of a perfume, “Ombra Delle 5/The 5 o’clock Shadow”. The handmade glass bottle is created to remind us of the afternoon hours and the bottle is changing color depending on the lights […]

Fashion 4 days ago Fanny Nord

This afternoon, Lamija will show us her collection for AW15. The show will take place at Berns Stockholm. We asked her some questions about what she had in mind while creating the collection. Lamija Suljevic Designer Lamija . What have been your biggest inspiration for this particular collection? – I was inspired by my longer […]

Fashion 5 days ago Fanny Nord

With the other seasons in mind you could believe that even this time, Ida Sjöstedt AW15 was going to look just as innocent with lace, white fantastic fabric and dotted resistible dresses. But this time, the show gave us a new side of Ida Sjöstedt. The big chandelier had been hoisted down to cover the start of […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 2 weeks ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]