VINN 3000 KR HOS H&M!

12/09/20 - 03:10 - In: Tävling

H&M bad mig visa hur jag bär tre plagg från höstkollektionen och nu har jag en tävling för er! Gå in och rösta på mina outfits, om ni hjälper mig att vinna med era röster så ser jag till att en av er fina läsare får shoppa loss kläder till ett värde av 3 000 kr  i en butik endast öppen för Dig!  Du röstar HÄR! Ganska så bra pris, om jag får säga det själv! Go go go!

If you live in Sweden you got the opportunity to win 3 000 sek worth of clothes at H&M at a shopping experience where one of their shops is open just for you and nobody else! Take part in the cometition by voting at one of my outfits HERE! If I win, I’ll make sure one of you lovely readers win to!

Maria Lashari- 8 October, 2012 at 10:24
Jag har röstat på dig och det gjorde jag innan jag ens hunnit se detta inlägg! du hade helt klart stylat det bäst. Helt rätt.
Susanne- 26 September, 2012 at 07:53
Röstar mer än gärna på dig, du har en naturlig talang till mode och stil och förtjänar definitivt min röst! Tack för en inspirerande blogg! Mvh Susanne
Ane- 24 September, 2012 at 11:18
I that red jacket in the shop? I love it1
Sara- 23 September, 2012 at 06:24
Snygg kappa! Var är den ifrån?
Johanna- 23 September, 2012 at 02:15
Jag röstade självklart på dig! Undrar om den vinröda kappan också är från H&M? Hittar den inte på hemsidan så jag blev tveksam. Har letat efter en sådan och den var ju verkligen heeelt perfekt! Kramkram
Sara- 22 September, 2012 at 05:21
Låter lite jobbigt att gå i en butik öppen endast för en själv, därför tänker jag inte vara med att tävla =/
Maria- 22 September, 2012 at 11:12
Done! Håller tummarna för dig & mig....
Olivia Alm Brillantes- 21 September, 2012 at 07:41
Hej, jag röstade på dig och hoppas innerligt att jag vinner för du är en stilikon! Vore en ära att träffa dig, snygging! Kram
Eva- 21 September, 2012 at 02:02
WAUUW en fantastisk konkurrence, og hvor ser du bare fantastisk ud i alle tre out-fits! Jeg har selvfølgelig stemt på dig!
Elita- 21 September, 2012 at 01:24
Har röstat på dig nu, det var utan tvekan en solklart röst för dig! Har inspirerats så mycket utav H&M höstkollektion och det vore ju underbart att ta en del av den! Är dessutom helt inne i det här med vinrött, marinblått, mörkgrå, stickat, luddigt och diverse andra snygga saker. Håller tummarna nu då!
Josefin- 21 September, 2012 at 11:06
Alltså jag hade gärna varit med och tävlat men jag förstår faktiskt inte hur jag gör. Är väl lite trög men någon som kan hjälpa mig? :)
Linda- 21 September, 2012 at 08:41
Fredagen startar bra, H&M-tävling liksom! Tack för tips, jag håller tummarna för vinst!
Olivia- 21 September, 2012 at 02:06
I voted for you! I would love to know where you got your burgundy coat. I'm looking for one and yours is exactly what I want! Thank you in advance for your response.
    Johanna- 23 September, 2012 at 10:36
    It is from H&M Trend. It is out in stores now, I saw it the order day.
    Oliviac- 28 September, 2012 at 10:51
    Thank you!
Mirta X.- 20 September, 2012 at 09:14
Röstade för dig oavsett vinsten... Gillar mest dina outfits...XX
ANNE- 20 September, 2012 at 08:30
Too bad it's only for people who lives in Sweden...
Louise- 20 September, 2012 at 07:03
Röstat och klart! Lycka till till dig och lycka till till mig :) Trevlig Helg!
twoparter- 20 September, 2012 at 06:20
You look amazing! This is a great opportunity! Unfortunately, I don´t live in Sweden :/ Crystal
Karin- 20 September, 2012 at 06:09
Åh, klart man är med! Inte bara för att det vore fint som snus med 3 000 att spendera hos H&M, utan även för att du stylade dig sjukt snyggt. Galen stilkänsla du har där, bruden!
Linn- 20 September, 2012 at 05:46
Jeg har stemt på deg! Genialt :) Er alle plaggene i butik nu?
Edith- 20 September, 2012 at 05:16
Oohhh så roligt är med och tävlar!! Hoppas hoppas att jag vinner
Frida- 20 September, 2012 at 04:25
Åh är med och tävlar,och röstade såklart på dina helt geniala outfits!!Nu hoppas jag på vinst,för dels din del för det förtjänar du och för min del för vore så grymt att få shoppa loss och få råd från ett stilgeni som du!:D Grym tävling måste jag säga! Btw,fick senaste styleby idag och ni slutar aldrig att imponera,älskar dina plocksidor där,modemonumenten och sidorna där stilfulla donnor visar upp sina "garderåber",mycket mycket inspiration!!:D
Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

At Fendi Fall 2015 make-up artist Peter Philips presented a beautiful and smudgy eyeliner look with many layers of mascara, flawless skin and glossy natural lips. Completed with a messy, undone french twist that hair stylist Sam McKnight crowned with leather headbands in red, white, black and brown. A perfect and uncomplicated look, perfect for […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

The 34-year-old supermodel Gisele Bündchen, who is the highest paid model right now, is doing her last runway appearance at Colcci during São Paulo Fashion Week next month. Don’t panic yet – she won’t hide under a rock. Gisele will still be doing campaigns and editorials. So we all can breathe out now. Puh! Moda […]

Culture 3 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Carin Wester  A Film by Karin Bellander, Veronika Larsson and Sara Rutberg. “Our two characters share the space through a split screen. They are both occupied with a search after something undefined, which they are carrying out in their own personal way. In the beginning you only get a cropped version of their presence, since the […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

Make-up wise there where few surprises at London Fashion Week, the no-make-up trend with a 90’s twist was big here too. Luckily there are always shows that stands out a little extra and this season the once I picked out all had something in common, black details! Giles Fall 2015 At Giles Fall 2015 the girls looked […]

Guys 3 weeks ago Fanny Nord

Staffan Lindström (MIKAs) is a model based in Stockholm. He has worked with Filippa K Man, Gucci, Hermès and Givenchy, Dries Van Noten just to name a few. We wanted to get to know the person behind the photos and off the catwalk and therefore we asked him 6 quick questions. Let us present the […]

Culture 3 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Filippa K A Film by William Hesseldahl, Stephanie Abdullah and Maximillian George. “The story is told by cross-cutting between two different locations at different points in time. In the first, a woman is running away and in the other she is chasing after someone. The stories converge as the plot unfolds. Stephanie Abdallah, Maximilian […]

Fashion 3 weeks ago Fanny Nord

Now that Milan Fashion Week is over, we wanted to list the most memorable looks from the shows. Dresses, jackets and headphones – take a look and let the jaw drop! This patchwork fur coat from Salvatore Ferragamo definitely cached our eyes. Speaking of patchwork fur coats.. Here’s one in from MSGM.  Are we the only ones […]

Beauty 4 weeks ago Alexandra Aronsson

Oh, Dolce & Gabbana how I love how the two of you portrait mothers! Because that is what Dolce & Gabbana Fall 2015 was, a celebration to mothers. Classy, sexy, elegant and very feminine mothers. A winged eyeliner and red lips a messy undo with hair accessories. We have seen it before but it never […]

Fashion 4 weeks ago Fanny Nord

Missoni followed the stream this season and did as all of the big names – aimed for the seventies. While the others took inspiration from the fashion, Missoni Fall 2015 really reminded us of the interior colors and the retro furniture. The colors looked like they were taken straight from a sofa in a retro […]