VINN 3000 KR HOS H&M!

12/09/20 - 03:10 - In: Tävling

H&M bad mig visa hur jag bär tre plagg från höstkollektionen och nu har jag en tävling för er! Gå in och rösta på mina outfits, om ni hjälper mig att vinna med era röster så ser jag till att en av er fina läsare får shoppa loss kläder till ett värde av 3 000 kr  i en butik endast öppen för Dig!  Du röstar HÄR! Ganska så bra pris, om jag får säga det själv! Go go go!

If you live in Sweden you got the opportunity to win 3 000 sek worth of clothes at H&M at a shopping experience where one of their shops is open just for you and nobody else! Take part in the cometition by voting at one of my outfits HERE! If I win, I’ll make sure one of you lovely readers win to!

Maria Lashari- 8 October, 2012 at 10:24
Jag har röstat på dig och det gjorde jag innan jag ens hunnit se detta inlägg! du hade helt klart stylat det bäst. Helt rätt.
Susanne- 26 September, 2012 at 07:53
Röstar mer än gärna på dig, du har en naturlig talang till mode och stil och förtjänar definitivt min röst! Tack för en inspirerande blogg! Mvh Susanne
Ane- 24 September, 2012 at 11:18
I that red jacket in the shop? I love it1
Sara- 23 September, 2012 at 06:24
Snygg kappa! Var är den ifrån?
Johanna- 23 September, 2012 at 02:15
Jag röstade självklart på dig! Undrar om den vinröda kappan också är från H&M? Hittar den inte på hemsidan så jag blev tveksam. Har letat efter en sådan och den var ju verkligen heeelt perfekt! Kramkram
Sara- 22 September, 2012 at 05:21
Låter lite jobbigt att gå i en butik öppen endast för en själv, därför tänker jag inte vara med att tävla =/
Maria- 22 September, 2012 at 11:12
Done! Håller tummarna för dig & mig....
Olivia Alm Brillantes- 21 September, 2012 at 07:41
Hej, jag röstade på dig och hoppas innerligt att jag vinner för du är en stilikon! Vore en ära att träffa dig, snygging! Kram
Eva- 21 September, 2012 at 02:02
WAUUW en fantastisk konkurrence, og hvor ser du bare fantastisk ud i alle tre out-fits! Jeg har selvfølgelig stemt på dig!
Elita- 21 September, 2012 at 01:24
Har röstat på dig nu, det var utan tvekan en solklart röst för dig! Har inspirerats så mycket utav H&M höstkollektion och det vore ju underbart att ta en del av den! Är dessutom helt inne i det här med vinrött, marinblått, mörkgrå, stickat, luddigt och diverse andra snygga saker. Håller tummarna nu då!
Josefin- 21 September, 2012 at 11:06
Alltså jag hade gärna varit med och tävlat men jag förstår faktiskt inte hur jag gör. Är väl lite trög men någon som kan hjälpa mig? :)
Linda- 21 September, 2012 at 08:41
Fredagen startar bra, H&M-tävling liksom! Tack för tips, jag håller tummarna för vinst!
Olivia- 21 September, 2012 at 02:06
I voted for you! I would love to know where you got your burgundy coat. I'm looking for one and yours is exactly what I want! Thank you in advance for your response.
    Johanna- 23 September, 2012 at 10:36
    It is from H&M Trend. It is out in stores now, I saw it the order day.
    Oliviac- 28 September, 2012 at 10:51
    Thank you!
Mirta X.- 20 September, 2012 at 09:14
Röstade för dig oavsett vinsten... Gillar mest dina outfits...XX
ANNE- 20 September, 2012 at 08:30
Too bad it's only for people who lives in Sweden...
Louise- 20 September, 2012 at 07:03
Röstat och klart! Lycka till till dig och lycka till till mig :) Trevlig Helg!
twoparter- 20 September, 2012 at 06:20
You look amazing! This is a great opportunity! Unfortunately, I don´t live in Sweden :/ Crystal
Karin- 20 September, 2012 at 06:09
Åh, klart man är med! Inte bara för att det vore fint som snus med 3 000 att spendera hos H&M, utan även för att du stylade dig sjukt snyggt. Galen stilkänsla du har där, bruden!
Linn- 20 September, 2012 at 05:46
Jeg har stemt på deg! Genialt :) Er alle plaggene i butik nu?
Edith- 20 September, 2012 at 05:16
Oohhh så roligt är med och tävlar!! Hoppas hoppas att jag vinner
Frida- 20 September, 2012 at 04:25
Åh är med och tävlar,och röstade såklart på dina helt geniala outfits!!Nu hoppas jag på vinst,för dels din del för det förtjänar du och för min del för vore så grymt att få shoppa loss och få råd från ett stilgeni som du!:D Grym tävling måste jag säga! Btw,fick senaste styleby idag och ni slutar aldrig att imponera,älskar dina plocksidor där,modemonumenten och sidorna där stilfulla donnor visar upp sina "garderåber",mycket mycket inspiration!!:D
Culture 5 days ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]

Culture 1 week ago Martin Grewin

Far far away from 1 dollar festival shades, big arenas and printed tank tops, there’s a festival called Sónar and it’s a true celebration to music in it’s purest form. The festival started over two decades ago in Barcelona and this was the second time Stockholm had the honor to experience it, and yes it was […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

I haven’t met one single person during the last few months who hasn’t  been complaining about that they look and feel tired. This time of year easily does that to you, if you live in Sweden you hardly see the sun between November and April. Here are a couple of tips and quick fixes that […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

Even before the show, we knew that Alexander Wang Fall 2015 were going to rock the runway. He proved us right, but not the way we expected. The collection in general wasn’t so extreme. All the pieces wold definitely make it to a “real” persons wardrobe without standing out. Is Wang becoming discret and caring […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Something happened to the Jason Wu aesthetic since the First Lady became a loyal customer to the American brand. Jason Wu has always been a master of creating sophistication, previously with a breeze of youth but for Fall 2015 his girl has clearly aged and became more mature. She is confident, strong and rich. Not […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

When the sky is gray you don’t feel like wearing the rainbow. Here’s some good looking shades of gray. T shirt – This one is the best wardrobe safe card. Black jeans and gray tee. You are saved! (Acne Wonder Tencel Tee approx €88) Sneakers – Who could say no to these? The definition of sass. (Miu Miu Glitter […]

Fashion 2 weeks ago Amanda Brohman

Oh Rodebjer, how do you manage to fulfill our effortless yet most extravagantly ordinary fashion week fantasies one season after another? That’s the question that I still have on my mind after last evening’s New York Fashion Week show at the, always so aesthetically and pleasingly cool, Bowery Hotel. First of all, let’s establish this once […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

Before and in-between the fashion weeks, we wanted to ask Kyle Anderson, Style and Accessories Director of Marie Claire about his thoughts about the upcoming fashion weeks. What are your expectations of this season and what do you think we’ll see the most of? A theme that we have seen that continues to evolve ever since […]