Columbine header
07:08 - 18/09/2012

THE COAT

Jag har fått så många frågor både här och via mail angående kappan jag har från Mango så jag tänkte att jag helt enkelt slänger upp ett inlägg som svar. Yes, den finns i butik nu och jag har storlek S i min. Kör på den storleken du vanligtvis har eller satsa på det större alternativet om du, som jag, ligger mitt i mellan storlekar.Kan vara ett av de bästa höstköpen jag har gjort, faktiskt.

Since I’ve got so many emails and questions about the coat from Mango, I thought that I’d do a post about it. Yes, it’s in stores now (I think you can buy it online as well) and mine is a size S. I’m usually in between sizes so I suggest that you either go for the size you usually have or if you’re like me, go for the bigger size. One of the best buys I’ve made for this fall!

Leave a comment

Current ye@r *

Lena- 18 October, 2012 at 07:05
Tеll mе plеаsе,whаt's thе sizе of your coаt?
Emma- 19 September, 2012 at 01:40
Hej! jag är betuddat i kappan, den går tyvärr inte att beställa för just den jackan fraktas endast till England... så nu undrar jag, på vilket Mango (vilken gata) har du köpt din jacka? tack i tusen!!
    Jenny- 20 September, 2012 at 04:21
    Hej Emma, Vad jag förstår verkar det inte vara några problem att beställa hem den jackan? Var har du fått höra att den endast fraktas till England?
nuria- 19 September, 2012 at 08:11
Que bonito el abrigo, es muy bonito y sienta genial. besos
Tina- 19 September, 2012 at 07:56
Thanks' Columbine :-)
Fashion Reactor- 18 September, 2012 at 09:23
The best coat I've seen lately!! Great choice. http://fashionreactor.blogspot.gr/
Theresa- 18 September, 2012 at 07:57
That Mango coat is such a stand out piece. Love the overall volume and it looks great on you. xT The Habit
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE