Columbine header
11:13 - 03/08/2012

PROENZA SCHOULER FW12 AD CAMPAIGN

Det är ju ingen nyhet att Proenza Schoulers höstkollektion tillhör mina absoluta favoriter (som för så många andra) och jag älskar kampanjen med Meghan Collison. Den är så enkel men ändå fastnar den, mycket pga Meghan Collisons uttryck och attityden hon signalerar (som typ andra bilden högst upp till höger -fierce). Jag blir så (förlåt) jävla trött på kampanjer med modeller som stirrar ut i intet och ska se typ ljuva ut. Det behöver liksom inte vara en modell som skriker eller ser arg ut, jag vill bara se någon som signalerar pondus, självsäkerhet och lite attityd, för det är så jag själv vill vara och det jag vill att min stil ska signalera (även om man verkligen inte lyckas alla gånger och ibland vill man bara relaxa och inte tänka på kläder men ni förstår vad jag menar).

As you already know by now, the Proenza Schouler fall collection is one of (if not THE one) my absolute favorite collections this season and I love this campaign with Meghan Collison. It’s so simple in a way but yet it sticks and I think it has a lot to do with Megans expression and the attitude she portraits. I get so (sorry) fucking tired of campaigns with models that are just supposed to sort of gaze into nothing without any sort of expression. But that doesn’t mean they have to look angry or have any kind of forced facial expression, I just want to see someone who communicates confidence, attitude and some kind of authority, beacuse that’s how I want to be and what I want my style to say (even though I don’t always manage to do that and I don’t think of it every day).

Leave a comment

Current ye@r *

Lea H.- 4 August, 2012 at 05:31
Proenza laver noget super flot tøj.
Elin- 3 August, 2012 at 12:16
JA! Det saknas verkligen. GU jag är så trött på "titta ut i rymden / är förvånad"-looken. Vill aldrig mer köpa kläder när jag ser såna lookbooks.
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE