Columbine header
05:03 - 19/06/2012

LAST WEEK

1. Skor från Christian Louboutin 2. Min fantastiskt fina farmor 3. Kollektionsgenomgång hos Mulberry, detta är min favoritväska. Ah! 4. Minikjol från Acne. 5. Espadrillos från Chloé har åkt på i år igen, trots att det inte alls känns som sommar. 6. Loafers från Charlotte Olympia. 7. Höglöackade loafers från Alexander Wang. 8. Kilklackar från H&M.

-

1. Sandals from Christian Louboutin. 2. My fabulous grandma 3. My favorite bag from Mulberry aw12 4. Mini skirt from Acne 5. Jumped into my espadrilles from Chloé even though it doesn’t feel like summer. I only used these babies 2 times last summer. Need to use them more.. 6. Loafers from Charlotte Olympia. 7. High heeled loafers from Alexander Wang. 8. Wedges from H&M.

Pics taken with Instagram (you can follow me at columbinesmille), where you can see most of my shoe choices…

Leave a comment

Current ye@r *

Carly- 21 June, 2012 at 11:05
I remember you posting that picture of your grandma! JUST, WOW! She looks like a movie star. There's this amazing, cheeky expression in her eyes lol. I'm sure she's still fabulous as ever?
AVIA- 20 June, 2012 at 03:11
Your grandma is gorgeous woman ever, i love acne skirt and Mulberry bag
Roisin- 20 June, 2012 at 11:20
wow.. how pretty is that picture of your grandmother?! so so beautiful! <3
hedvig- 20 June, 2012 at 11:18
grymma skor, speciellt de med spindelnät! xx
Sari- 20 June, 2012 at 08:08
Snygga bilder o grymma skor!
ice- 20 June, 2012 at 04:33
your grandma!!! <3
january- 20 June, 2012 at 01:29
love that acne skirt and i can't believe those white wedges are h&m! they are definitely impressing me lately. and your grandmother is completely GORGEOUS!!! what a dream woman! january, x jessicajanuary.com
Rami- 19 June, 2012 at 08:50
Hej Columbine! Eftersom jag inte hittar din mail någonstans, kontaktar jag dig här. Hoppas allt är bra med dig. Mitt namn är Rami Hanna och jag driver bloggen http://bloggar.aftonbladet.se/ramispics/. Jag tänkte göra ett bloggportätt och undrar om du skulle vilja ställa upp. Det går till så att du väljer ut ca. 5 snygga outfits som vi sedan fotar som streetstyle. Sedan gör jag en intervju med dig och lägger ut bloggen. Under fem dagar kommer alla dina streetstyle bilder komma upp på bloggen och du får snygga outfit bilder på köpet. Låter det intressant? Om det gör det får du gärna kontakta mig. Rami Hanna
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE