Columbine header
08:32 - 12/06/2012

MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M

Ok, så ryktet stämmer! För ett par minuter sedan skickades pressmeddelandet ut som bekräftar samarbetet mellan Maison Martin Margiela och H&M. Kollektionen kommer att finnas i butik 15 november. Här är ett utdrag:

Jag vet inte riktigt vad jag tycker än men spontant känner jag kanske att den estetiken som Maison Margiela har kan bli svår att överföra till budgetplagg. Hur känner ni?

-

Ok, so the rumour was true! Maison Martin Margiela is set to collaborate with H&M and you’ll find the collection in stores 15th of November. To be honest I don’t really know what to think about this, it feels like Maison Martin Margielas design, thoughts and aesthetcics are kind of hard to tranfser on to budget pieces. What do you think?

Leave a comment

MissC- 13 June, 2012 at 10:02
Agree! Jag inbillar mig att M.M.M kräver ett styvare och mer kvalitativt material än vad H&M kan erbjuda, men jag kanske har fel. Det återstår att se! ;)
sania claus demina- 12 June, 2012 at 11:32
tänkte också på det...
Gry- 12 June, 2012 at 11:12
I agree, but in any case it's very exciting and new, and in my eyes this shows that H&M has come a long way. I like that these two companies take this risk and I'm excited to see what the collection look like.
Lina- 12 June, 2012 at 09:25
Jag håller med, men känner mig spänd av förväntan!
NEW POST: Hilda Sandström - ELLE GALA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE