Columbine header
11:23 - 12/06/2012

CÉLINE RESORT 2013

Jo, visst har man sett det förut. För resort 2012 har Phoebe Philo satsat på att inkludera det som känns typiskt Céline när det kommer till materialval, färgkombinationer, byxmodeller och mönster från tidigare säsonger (läder, kombinationen av vitt och orange, de vida byxorna, sjalmönstret och mönstrade set) men kollektionen känns fortfarande uppdaterad och modern. Jag tycker inte att det gör någonting att man har sett dessa element förut, det är nästan en lättnad att man känner igen det. På något vis känns det mer värt att lägga ner så pass mycket pengar som ett Céline-plagg ändå kostar när man ser att det kommer igen, det blir en investering i ett signaturplagg. Älskar dock den vita looken med den där rocken i marinblått läder och leopardprint. För fint.

-

Phoebe Philo must have had previous collections in mind when she created resort 2013. This collection feels very Céline and you can see color combinations, materials, patterns and silhouettes from past seasons (the combination of white and orange, leather, scarf prints and wide pants) but it still feels very up to date and modern. I really don’t mind the fact that we’ve seen some of it before, it’s kind of a relief actually. Even if I do love when Phoebe surprises us (which see have done many times but still with her own, very special touch) it kind of gives you that feeling of buying timeless pieces when it’s a brand signature, don’t you think? Investment pieces, so to speak. I love that leo print though, that white look with the navy blue leather/leopard printed coat and leopard printed sleeves on the top is just fierce.

Leave a comment

[...] printed garments beacuse they’re hanging in there for spring as well (we’ve already seen it at Céline and Stella McCartney Resort 2013 and now we can’t just wait and see if it’s going to be a [...]
[...] printed garments beacuse they’re hanging in there for spring as well (we’ve already seen it at Céline and Stella McCartney Resort 2013 and now we can’t just wait and see if it’s going to be a [...]
Columbine- 11 September, 2012 at 02:46
[...] håll hårt i dina leopardmönstrade plagg för de hänger med även i vår (syns ju även i både Céline och Stella McCartney resort 2013, återstår att se om det hänger kvar även i deras [...]
Theresa- 12 June, 2012 at 07:31
Stellar collection! I particulary love the pants - so chic! xxTheresa // The Habit
sara- 12 June, 2012 at 06:49
hej columbine! skulle vara jätte tacksam om du hade tid att hjälpa mig med en sak 1) jag vill betälla på shopbop.com betalar man tull då? 2) det finns tre leverans alternativ alla tre är free om man beställer för över 100 $. den ena heter express with shopbop global, en express och en postal. d första alternativet tillkommer 40 $ ÄNDÅ?? jag förstår inte varför 3) hur lång tid tar det att få paketet? så jag vrt om jag kommer få innan midsommar eller inte =) sorry o kram/ sara
jenaly- 12 June, 2012 at 05:41
it is amazing!!! http://jenalyenns.blogspot.ca/
Sandra- 12 June, 2012 at 01:43
Så fint! Den gröna läderkappan med leopardprint och den vita transparanta looken skulle man ju nästan hugga av en arm för...
mix- 12 June, 2012 at 01:41
Please Columbine, do us readers a favor and buy new sandalds to replace your trusted beige ones from Topshop! Were seeing them way too often!
Eva- 12 June, 2012 at 12:05
Love that blue coat,the white/scarf print suit and those dotted pants are so cool! Www.creativityandchocolate.blogspot.com
Amanda- 12 June, 2012 at 11:41
Philo just keeps making such amazing, timeless pieces. I want them all!
Joana- 12 June, 2012 at 11:32
Gorgeous collection, and the first coat is to die for! trendincolour.blogspot.com xx
sania claus demina- 12 June, 2012 at 11:29
helt. underbart.
NEW POST: Madelene Billman - Beauty tutorial: Ombre ponytail
VIEW POSTS - VIEW PROFILE