HIT ME!

12/06/10 - 06:46 - In: How to wear> Outfits

How to wear: The mini skirt

Ok, har precis knäppt av bilder till en ny “How to wear” som kommer upp imorn men jag tänkte att jag skulle slänga ihop ett par till sådana här typer av inlägg eftersom ni verkade gilla det?

SÅ, jag behöver er hjälp! Finns det något speciellt plagg ni skulle vilja veta hur man kombinerar eller som ni bara skulle tycka var kul att se på detta vis? Hit me!

-

Ok, so I’ve just taken some photos for a new How to wear-post that will be up on the blog tommorrow but I’d tought taht I would do some more posts on this theme, since you guys seemed to like it?

SO, I need your help! Is there any type of garment you would like to see in How to wear? Hit me!

penguin method- 6 June, 2014 at 08:32
Hello There. I found your weblog using msn. That is a very smartly written article. I'll make sure to bookmark it and return to learn more of your useful info. Thank you for the post. I will definitely return.
Matilda- 24 June, 2012 at 11:48
Gud vilken underbar idé till att börja med! Jag skulle vilja se alternativ till att bära lite mer lös-sittande jeans. Såsom acne pop vintage osv. Skulle vilja veta hur du tänker, hur du får det att inte se trist eller konstigt ut.
Mel- 16 June, 2012 at 02:50
I love your post! Interesting to see how you gave different looks to a miniskirt. How about a how to wear post for t-shirts?
Liv- 15 June, 2012 at 11:06
Palazzo pants, please!!!!
hanna- 14 June, 2012 at 07:03
Isabel Marant sneakers!!! Jag har köpt ett par liknande från topshop som jag vet att du också har, hjälp mig! de är hur cooola som helst men behöver lite hjälp på traven Även vida mönstrade "pjamasbyxor" hur man matchar till vardags! :)
Kate- 13 June, 2012 at 11:48
Hi Columbine, Love your blog! I know this isn't fashion related - but I would love to know about your daily make up routine
Veronica- 12 June, 2012 at 11:14
How to wear etnochic accessories!
Emilia- 12 June, 2012 at 04:05
Jag älskar dina "how to wear"! Jag är snart färdig med mina universitetsstudier och ska börja jobba. Tycker att det vore toppen om du kunde ge lite tips på hur man klär sig snyggt och korrekt när dresscoden är typ kostym. Är lite orolig att jag kommer ha svårt att hitta roliga kombinationer som jag trivs i, vill inte ha klassisk kostym/dräkt 5 dagar i veckan. Och om du kan lägga till lite tips på hur man tar bort något/lägger till outfitten när det är dags för AW eller hänga med tjejerna efter jobbet, så vore det ännu bättre!
Anna- 12 June, 2012 at 09:34
I could need advice with what to wear to a wedding this summer!
Psyche Castillon- 12 June, 2012 at 04:53
Hi, Columbine! Please feature a how-to wear peplum tops. I saw that you wore a peplum top in your past posts and would love to see how you'd combine it with other closet items, like a skirt? Or how to wear it for casual or formal affairs? Thanks, and more power! Psyche
Matilda- 11 June, 2012 at 11:10
Klackar är ju egentligen det snyggaste man kan ha, MEN, jag orkar sällan använda mina klackar då det oftast gör för ont efter ett tag. Tyvärr, men jag blir ett roligare och spontanare sällskap när jag har bekväma skor. Hade därför varit kul att se hur du tycker man ska styla platta skor! Alt. Vanliga jeans.
Mitzi- 11 June, 2012 at 10:39
Your blog is so informative. I would love to see a how to wear flat sandals! Perfect for summer!
Anna K.- 11 June, 2012 at 06:30
Great idea! I'd love to see you style PEPLUM SHIRTS and MIDI/MAXI SKIRTS. Or maybe something like a 'what to wear when invited for a job interview/..' Already looking forward to your next 'How to Wear'!
Line- 11 June, 2012 at 04:25
Hej! Det vore kul att se hur du matchar "kilklacks-sneakersen" på bästa sätt. Skulle även gärna vilja se hur du tycker att man ska bära boyfriend-jeansen. Tack för en grym blogg!
Elin- 11 June, 2012 at 03:01
Jag vill se hur man kan matcha en paljettklänning :) har en som hänger i garderoben... oanvänd! Så tips vore välkommet!
[...] PUH! Hoppas ni gillar denna omgång av How to wear och TACK till er finingar som har tagit er tid att komma med tips och idéer på vilka plagg som NI vill se! Kommer ni på nåt mer? Bara kommentera HÄR. [...]
jessie- 11 June, 2012 at 12:01
loafers with out looking like im in my PJ's! wide leg trousers and also high waisted skirts please!! ....so excited to see your looks x
Matilda- 11 June, 2012 at 10:27
Hej Columbine! Din "how to wear" kategori är Fantastiskt inspirarande! Jag skulle i framtiden vilja se hur du stylar lite lösare jeans, typ dina pop trash men även oslitna jeans i liknande modell!:) silkiga shorts och "pyjamasbyxor" vore också trevligt att se!:)
twoparter- 11 June, 2012 at 10:13
I looove these outfits! great post! crystal
EM- 11 June, 2012 at 09:03
Great idea! I would like to see how to style white pants and plaid skirts :-)
Emelie- 11 June, 2012 at 05:32
Hej! Jag skulle behöva tips på hur man kan styla utsvängda jeans! Mvh Emelie
fashionablecollections- 11 June, 2012 at 03:45
So great as usual.
fickle sense- 11 June, 2012 at 03:43
Im totally IN LOVE with boyfriend jeans at the moment. I wear them all the time. I'd like to see how you style them! xx
Esther- 11 June, 2012 at 03:13
Hi the Topshop skirt is from this seasen? thanks
Aubrey- 11 June, 2012 at 02:08
heels and shorts! I always feel trampy.
Stylegodis- 11 June, 2012 at 01:57
Love to see the swetpants look! check out our new webshop from LA! http://stylegodis.com xoxo Stylegodis
Emma- 11 June, 2012 at 12:51
Hey Columbine! This post was really helpful and I am happy you are doing more in the future given that you're one of my style icons! I would love to see a post on how to print mix - all sorts of prints. I do it often in my daily life but I was wondering how you do it ( if you have any formula) since you love a good print mix. Another good one is how to pair a full/circle miniskirt. I'd love to see the versatility of that one challenged! Thanks for doing more of these, Columbine! xxxEmma
Linnéa - mina finheter- 10 June, 2012 at 11:52
De ankelkorta, kritstrecksrandiga kostymbyxorna skulle jag vilja se hur man matchar. Äger ett par som jag än så länge inte använt då jag inte vet hur jag ska matcha dem. Tack för att du levererar en av de bästa modebloggarna :) Du bjuder alltid på massor av inspiration. Även om jag inte delar din smak i alla lägen så får du allt att de så himla snyggt ut.
CULTstyle- 10 June, 2012 at 11:01
Lurve the two miniskirts on the right X CULTstyle
amc- 10 June, 2012 at 10:47
Åh vad roligt! Jag vill gärna vilja se dig styla mönstrade, silkiga "pyjamas"-shorts!
Celine- 10 June, 2012 at 10:40
Lange chiffonskjørt og hvite jeans til sommeren! :-)
Lenna- 10 June, 2012 at 10:26
SKINNKJOLEN!!!!!! Jag köpte en nyligen, bland det snyggaste plagget jag har men vet inte hur jag ska våga kombinera den!
Gemma- 10 June, 2012 at 10:04
Do baggy, baggy, baggy! From catwalk to the real world (not $$$$$)! I'd love that ;-)
cornelia- 10 June, 2012 at 08:51
Jeansjacka!
Mia-Lie- 10 June, 2012 at 08:42
Jag skulle vilja se en "how to wear transparent"
Sootjeelina- 10 June, 2012 at 08:26
Blue jeans! But in an original (for lack of a better word) way. I'd love to see what your style tips on that! xoxo Sootjeelina
Alexandra- 10 June, 2012 at 08:07
Hej pretty Columbine! I love to see you style just a simple pair of jeans! (since the weather is not that great). Looking foward to your next how-to-wear-post!
Felicia- 10 June, 2012 at 08:01
Hej! Jag köpte nyligen en likadan Mulberryväska som du redan är ägare till. (har suktat så sjukt mycket!!) Men eftersom denna travel day bag är i lizzardmönster så undrar jag hur jag ska matcha den? Du har ju redan massor av outfits där du bär upp den på grymma sätt, men funkar den med andra mönster och färger? Tack för världens bästa blogg!
Moa- 10 June, 2012 at 07:48
Boyfriend-fit jeans och transperant långkjol har jag själv lite svårigheter med att hitta grymma matchningar till, hade gärna sett lite förslag på det! Älskar din blogg för massa inspiration! :D
Annie- 10 June, 2012 at 07:48
Hej! jag tyckte det hade vart kul att se hur du stylar "den gröna jackan" ett ganska tråkigt plagg egentligen men du är ju så bar på att få allt supersnyggt! kram
Zara- 10 June, 2012 at 07:45
Hej och tack för bästa bloggen! Har en fråga, kanske lite underlig men är klänningen från juni 2011 "of to dinner" möjligtvis till salu? Ska vara brudtärna i sommar och letar desp efter perfekta klänningen och den är så rätt! Om du tröttnat så är jag en köpglad kund! Glad för svar!
Laura- 10 June, 2012 at 07:41
Cigarette Pants would be interesting :)
Linnea- 10 June, 2012 at 07:37
Kanske vida kostymbyxor, collegetröja och jeansskjorta. Alltså i olika, inte tillsammans :)
Malin- 10 June, 2012 at 07:29
Jaa, jag vill ha tips på hur man stylar denna klänning eller hellånga spetsklänningar i allmänhet! http://www.net-a-porter.com/product/310746
Maja- 10 June, 2012 at 07:15
Visa gärna "how to wear" en svart skinnväst :) Grym blogg! Kram
Hanna- 10 June, 2012 at 07:12
Long skirts and crop tops... Love your blog! :D xx
Jennifer D.- 10 June, 2012 at 07:10
The palazzo trousers or ankle length pants! :) Jennifer
Marley- 10 June, 2012 at 07:03
Columbine! I'm so looking forward to seeing tomorrow's post! I really liked the last how to wear post. I wouldn't mind to see a "how to wear denim/plaid/any kind of shirt" :)
Gry- 10 June, 2012 at 06:59
Great idea, thanks! I need help styling boyfriend jeans, midi-skirts and white jeans. Can't wait to see what you come up with!
anne- 10 June, 2012 at 06:56
i'd really like to see a "how to wear sweatpants"-post! xx
Fashion 3 days ago Fanny Nord

The show of Dagmar Fall 2015 took place at Berns in Stockholm. You’ve probably seen the place before and can agree with me that it’s just breathtaking. Roof paintings and enormous chandeliers adorn the ceiling. An interesting show was what we had in front of us. The pieces were inspired by a painting “The Lady with […]

Beauty 3 days ago Alexandra Aronsson

Every season I always know beforehand that I will love the Ida Sjöstedt show. It is always girly in a very likable way and it is amazing to be a part of a glitzy care free world, with pretty girls, lace, sequin, tulle for a while. This season Linda Gradin was the head make-up artist. […]

Guys 4 days ago Fanny Nord

Ben Gorham, the founder of Byredo has together with Frederik Andersen from Bauer Tailors and the designer Luca Nichetto created a whole new dimension of a perfume, “Ombra Delle 5/The 5 o’clock Shadow”. The handmade glass bottle is created to remind us of the afternoon hours and the bottle is changing color depending on the lights […]

Fashion 4 days ago Fanny Nord

This afternoon, Lamija will show us her collection for AW15. The show will take place at Berns Stockholm. We asked her some questions about what she had in mind while creating the collection. Lamija Suljevic Designer Lamija . What have been your biggest inspiration for this particular collection? – I was inspired by my longer […]

Fashion 5 days ago Fanny Nord

With the other seasons in mind you could believe that even this time, Ida Sjöstedt AW15 was going to look just as innocent with lace, white fantastic fabric and dotted resistible dresses. But this time, the show gave us a new side of Ida Sjöstedt. The big chandelier had been hoisted down to cover the start of […]

Fashion 7 days ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 2 weeks ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]