36 HOURS

12/05/24 - 01:41 - In: Outfits> Paris> Work

Oj, försvann visst ett par dagar från bloggen! Har tillbringat senaste dygnet i Paris och internet har inte riktigt fungerat som det ska, där av utebliven bloggning. Så här såg jag ut igår. Jacka från Rodebjer, stickad tröja från Whyred (som jag var tvungen att ta av mig sen pga sommarvärme), kjol från Topshop, väska från Mulberry.

-

Sorry for the lack of posts, I’ve been in Paris for two days and the internet connection was..well..not that good (read nonexistent). Anyway, now I’m back! This is what I wore yesterday: jacket from Rodebjer, knitted sweater from Whyred, skirt from Topshop, bag from Mulberry.

Det doftade så där magiskt av nyutslagen blomster över allt.

-

Flowers, flowers, flowers. The roses were magical.

Gick förbi Rabih Kayrouzs studio för att kika igenom den mycket fina kollektion han har skapat för La Redoute. Skulle inte ha nåt emot att bosätta mig där, kan jag säga.

-

Went by Rabih Kayrouzs studio to look att his collection for La Redoute. Wouldn’t mind living in that studio.

Där fanns även där här kvinnan, tidigare musa och nu samarbetspartner till Rabih Kayrouz. Hon var givetvis iklädd kollektionen. Herregud, så här vill jag se ut när jag blir lite äldre. Så fin! Denna blus är, för övrigt, en av mina favoriter från kollektionen.

-

..where we met this women, former muse and now working for Rabih Kayrouz. Couldn’t stop looking at her, this is how I want to look in a few years. Such a beauty. She was wearing the collection, of course. This blouse is one of my favourite pieces from the collection.

Mycket fina och prisvärda skor. Är man inte sugen på att investera i ett par lackballerinas från Lavin är ju dessa ett bra alternativ. Kommer inte ihåg priset på just dessa i huvudet men alla plagg och accessoarer i kollektionen ligger på mellan 499-2199 pix.

-

Nice shoes. In case you don’t want to invest in a pair of patent leather Lanvin ballerinas, these are a good alternative. Don’t remember the price on these ones but every piece in the collection cost under 200 euro.

Många fina, stickade klänningar.

-

There was a lot of really great knitted dresses.

Precis anländ till Paris och är så där härligt flottig OCH torr i ansiktet som man blir av att flyga. Har alltid klackar på mig när jag flyger, annars känner jag mig bara för trött. Jacka från Rodebjer, stickad tröja från Gant, kjol köpt second hand, sandaletter från Topshop, väska från Mulberry.

-

Just arrived to Paris. Really felt the need to do document my tired face +outfit. Hehe. I always wear heels when I’m going jumping on a flight, otherwise I just feel too tired. Jacket from Rodebjer, knitted sweater from Gant, skirt bought second hand, sandals from Topshop, bag from Mulberry.

Igår promenerade vi genom Tuillerierna och kollade i butiker. Här ser ni fina Li!

-

Yesterday we walked trhough the Tuillieres and did some shopping. This is beautiful Li!

Yes, lite random bilder med mobilen då. Vissa har ni säkert sett på instagram (följer ni inte mig kan ni göra det på @columbinesmille !). Höll på att slå till på typ de fräsigaste byxorna i stada (uppe till vänster) men de satt inte optimalt så jag hoppade det. Ångrar mig dock lite. Nu ser jag ju att det inte var något utav dessa plagg jag slog till på i slutändan men kom hem med lite annat som ni ska få se senare!

-

Ok, some random pics from my cell. You might have seen some of them on Instagram already (if you want to follow me my name is @columbinesmille. Crazy, I know). Almost bought the coolest pants in town but the fit wasn’t perfect so I decided not to. I kind of regret it though. Come to think about it, I didn’t buy anything you can see in these pics, but I came home with some other stuff, I’ll show you later!

 

 

Palma- 5 June, 2012 at 02:15
Fin Fin blus med tigern - vart hittade du den? Åker til Paris snart tänkte kanske forsöka hitta den när jag är der :)
Lilly- 1 June, 2012 at 10:33
Oh Paris, I love this city! I am also so in love with your Rodebjer jacket and considering to order it. Could you tell me if it fits true to size? I live in Germany and would have to order it at their webshop, and international returns always are kind of stressful... Would be great if you could let me know!
Constance- 1 June, 2012 at 04:56
Jätte fina bilder, när finns kollektionen ute på nätet?
  columbine
  columbine- 1 June, 2012 at 08:24
  I juli!
Karen- 27 May, 2012 at 10:08
Love that studio.
Julie- 26 May, 2012 at 04:21
Hej C, Hvilket mærke er de fine stribede bukser?
Marta- 25 May, 2012 at 04:28
What's the skirt and t-shirt brand? Thanks! I Follow you everyday, you're great love your style ;) Kisses from Portugal
  columbine
  columbine- 25 May, 2012 at 06:23
  It's Sandro! Thank you so much:)!
jenaly- 24 May, 2012 at 05:48
those pants were amazing http://jenalyenns.blogspot.ca/
fashionablecollections- 24 May, 2012 at 03:14
The striped pants. The lanvin shoes... I WANT IT ALL. :)
vanessa- 24 May, 2012 at 02:43
"such a beautie.." may be rather cool than a typicall beauty in my opionen
  columbine
  columbine- 24 May, 2012 at 03:09
  Yes, maybe so but I think coolness can be bautiful as well.
Sari- 24 May, 2012 at 02:40
Härliga bilder och jag gillar din outfit på första bilden!
Li Svärd Edwall- 24 May, 2012 at 02:25
1. Nu kommenterar jag - vik hädan! Tycker du kan redigera texten lite... "här ser ni Li och hennes bh från helvetet" Puss!
The slow pace- 24 May, 2012 at 02:13
That cream knitted dress is beautiful.
Catta- 24 May, 2012 at 02:11
Var kommer kjolen ifrån? Och linnet? Så fina!