INSPO.

12/05/16 - 09:02 - In: Inspiration

 

 

Tupac.

Emma- 19 May, 2012 at 09:25
Klart som fan 2pac är inspiration. Go Columbine !
Ulrika- 18 May, 2012 at 07:00
Jag håller bla med om vad FAF skrev. Precis så menade jag också. Modemässigt är detta i mina ögon skit. Om du menar att du inspireras av hip hop kulturens musik, okej. Men för mig som följt din blogg från första början kändes detta inte som du. Jag vet att jag inte på något sätt "känner" dig, men för mig är du mer/bättre än sådana här enkla poäng som fortfarande inte känns riktigt riktigt utan som en ny bloggare skulle posta för att den ville sticka ut med något annorlunda och tufft. Jag tycker inte du behöver försvara dig, jag håller din blogg som en av de absolut bästa som finns, men hoppas verkligen inte du försöker slå knut på dig för att ge en bredare internationell publik något spektakulärt. Den vurpan har Elin redan gjort och förlorat många svenska läsare på det. All cred till henne för att hon tjänar pengar på det hon gör, men för mig är hon ingen inspiration alls längre modemässigt. Tyvärr, älskade hennes blogg i början. Jag var väl lite rädd att förlora dig också Columbine. Jag brukar bli glad av dina inlägg, men inte denna gång. För mig var TuPac ett bottennapp som modeinspiration, men så är jag ingen känd bloggare heller, så du vet nog vad du gör. Antagligen ser du något bortom kalsongkanten och tatueringarna...Fortsätt med dina dagens outfit bilder, de älskar jag fortfarande!
mikaela- 18 May, 2012 at 10:13
Men det är ju hurt coolt som helst att vara rik och vit och digga rap och 90-tals hip hop liXxom?!!!!?
Pernilla- 18 May, 2012 at 01:40
Eow. Vita, medelklasshipsters i "thug life"-tischor är nästan så provocerande larvigt att det känns rätt! Eller?
Faf- 17 May, 2012 at 11:06
Not commenting about his whole being and everything he represented, let's just focus on the fashion here - I just think his style is trashy. Blings, underwear sticking out, nakedenes. And the Thug Life t-shirts.. Uhm, please no. Not what I am used to see and definitely not what I expect to see when I visit a refined blog like this, that's all. I understand we get inspired by everything and everyone but I simply did not fancy seeing this photos. Next time I'll keep my mouth shut, ok :)
Heja! « inthemakingof- 17 May, 2012 at 06:55
[...] Heja! [...]
Valeria- 17 May, 2012 at 06:52
Åh Columbine!! Fantastiskt! Fattar inte att folk bli så jäkla upprörda! Trodde att hip hop och dess frontfigurer slutat förfära folk någon gång för typ 20 år sedan. Så fel hade jag. Och rent stilmässigt! jag menar jag köper helt honom och mycket utav hiphop-stilen som en inspiration. Blinblinget, attityden, army, oversize, bandanas.... Så jävla rätt columbine. Våga bryt den oftast vita//finkulturella-normen som finns inom modevärlden!! Och ni andra kan ju dra ut pinnarna ni har i röven....
hèvi- 17 May, 2012 at 06:38
hahaha du är så grym Columbine! Keep it up
Sophia- 17 May, 2012 at 04:12
LOVE the inspiration. Thanks sweetie for sharing :)Kram.
fashionablecollections- 17 May, 2012 at 02:58
I'm honestly confused why this post is upsetting so many people. Who doesn't like Tupacs music? And if you don't why does it matter that you (or anyone else) does? lol
Viktoria Tomic- 17 May, 2012 at 02:08
<3 2pac
Ulrika- 17 May, 2012 at 01:58
Njä, känns lite krystat. Wohu...street liksom. Pösiga jeans med synlig kalsongkant och tatueringar. Känns inte som jag får någon inspiration där. Alla tycker olika men detta fick jag ingen äkta känsla av, mer som att du tyckte du måste hitta på något coolt.
  columbine
  columbine- 17 May, 2012 at 04:23
  Hehe, ok. Ja, det är ju som du säger, alla tycker olika. Men ska jag vara ärlig förstår jag inte riktigt denna kritik. En utav de vanligaste frågorna jag får är var jag hittar inspiration och sanningen är att det inte bara finns en person, en sak, en stil eller en trend som inspirerar. Jag blir influerad av miljön jag befinner mig i, kultur, arkiktektur och musik och givetvis mode och trender längs vägen. Nu valde jag att dela med mig utav EN sak. Hiphoplulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig, det är något som har fascinerat mig i många år. Vem är du att bestämma åt mig om känslan är "äkta" eller inte? Det är lite lustigt att jag kan lägga upp hur många bilder som helst på supersmala modeller i reportage som syns i världens alla tidningar utan att hälften så många reagerar men detta är krystat, otippat, weird och random?
Jo- 17 May, 2012 at 01:43
Såg Thug life tshirten från American Apparel i senaste Styleby: Fett! Tänkte på Danielle Scutt ss12. Ganster med elegans, Titta in här http://mode.joeste.se/?p=13959.
Sari- 17 May, 2012 at 08:06
Förstår inte varför vissa reagerar, kanske lite otippat men det är väl det som är kul alltså med ny inspo. Och tupac var grym på sitt vis, hela han var street. Btw har du inte sett dokumentären om honom så gör det, riktigt bra!
JULIA- 17 May, 2012 at 08:02
och exakt var är problemet i att inspireras av tupac? knas-människor. jag tycker du ska fortsätta upp precis vad du vill, och gör, columbine.
Bee- 17 May, 2012 at 04:37
seriously? wow:-(
ellis- 17 May, 2012 at 03:38
Hip Hop är en stor inspirationskälla i modevärlden streetstyle.. Tupac var grym.
Juanduh- 17 May, 2012 at 12:29
Wow, some people take things too much seriously, whats wrong with this? I like tupac, nice post!
petra- 17 May, 2012 at 12:07
I Love Tupac!!!What wrong with lovin him:)
cecilia- 16 May, 2012 at 11:31
Hahaha gillar att folk ska sluta följa din blogg för detta inlägg? Tycker han är en rätt klar inspiration för din stil. Jag är verkligen inte förvånad och skulle lätt kunna se dig i outfiten på andra bilden.
Faf- 16 May, 2012 at 11:24
You should have just left this pics in your inspiration folder.
Lisa- 16 May, 2012 at 10:43
Like!!!
Felicia- 16 May, 2012 at 10:27
Haha, tycker du ska köpa dig den där tishan Columbine...
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:59
  Har den redan:)!
Linn på Me Style- 16 May, 2012 at 10:15
vad var det där för randominlägg då?!
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:59
  Förstår inte riktigt frågan? I mitt jobb letar jag ständigt efter inspiration och Hiphopkulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig. Så jag känner inte att det är så random.
me- 16 May, 2012 at 10:06
I mean, post like this and then the last photo of Rihanna? Thought you're above that.
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:56
  The last photo of Rihanna wasn't supposed to be there, something wrong with the codes in the pic when it was published. It was another pic of Tupac. Anyway, it's changed now so there's no need to be upset. Best, C
me- 16 May, 2012 at 10:06
Really?! Unfollow.
Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Carin Wester  A Film by Karin Bellander, Veronika Larsson and Sara Rutberg. “Our two characters share the space through a split screen. They are both occupied with a search after something undefined, which they are carrying out in their own personal way. In the beginning you only get a cropped version of their presence, since the […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

Make-up wise there where few surprises at London Fashion Week, the no-make-up trend with a 90’s twist was big here too. Luckily there are always shows that stands out a little extra and this season the once I picked out all had something in common, black details! Giles Fall 2015 At Giles Fall 2015 the girls looked […]

Guys 3 weeks ago Fanny Nord

Staffan Lindström (MIKAs) is a model based in Stockholm. He has worked with Filippa K Man, Gucci, Hermès and Givenchy, Dries Van Noten just to name a few. We wanted to get to know the person behind the photos and off the catwalk and therefore we asked him 6 quick questions. Let us present the […]

Culture 3 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Filippa K A Film by William Hesseldahl, Stephanie Abdullah and Maximillian George. “The story is told by cross-cutting between two different locations at different points in time. In the first, a woman is running away and in the other she is chasing after someone. The stories converge as the plot unfolds. Stephanie Abdallah, Maximilian […]

Fashion 3 weeks ago Fanny Nord

Now that Milan Fashion Week is over, we wanted to list the most memorable looks from the shows. Dresses, jackets and headphones – take a look and let the jaw drop! This patchwork fur coat from Salvatore Ferragamo definitely cached our eyes. Speaking of patchwork fur coats.. Here’s one in from MSGM.  Are we the only ones […]

Beauty 4 weeks ago Alexandra Aronsson

Oh, Dolce & Gabbana how I love how the two of you portrait mothers! Because that is what Dolce & Gabbana Fall 2015 was, a celebration to mothers. Classy, sexy, elegant and very feminine mothers. A winged eyeliner and red lips a messy undo with hair accessories. We have seen it before but it never […]

Fashion 4 weeks ago Fanny Nord

Missoni followed the stream this season and did as all of the big names – aimed for the seventies. While the others took inspiration from the fashion, Missoni Fall 2015 really reminded us of the interior colors and the retro furniture. The colors looked like they were taken straight from a sofa in a retro […]

Beauty 4 weeks ago Alexandra Aronsson

Did you know that coconut oil is anti-viral and anti-fungal? That is actually supports healthy metabolism and promotes weight loss? I knew that, but I didn’t know it is because of 3 fatty acids Caprylic Acid, Capric Acid and Lauric Acid. And I didn’t know that our body converts lauric acid into monolaurin that can […]

Fashion 4 weeks ago Fanny Nord

Alberta Ferretti Fall 2015 made an extended version of Wednesday in The Addams Family. Girly yet not girly. Imagine her in her early twenties, just discovered Dracula red and playing with lace details. The collection over all felt old-fashioned in a good way. A cocky side of the 18th century. The common thing were the thigh-high […]