INSPO.

12/05/16 - 09:02 - In: Inspiration

 

 

Tupac.

Emma- 19 May, 2012 at 09:25
Klart som fan 2pac är inspiration. Go Columbine !
Ulrika- 18 May, 2012 at 07:00
Jag håller bla med om vad FAF skrev. Precis så menade jag också. Modemässigt är detta i mina ögon skit. Om du menar att du inspireras av hip hop kulturens musik, okej. Men för mig som följt din blogg från första början kändes detta inte som du. Jag vet att jag inte på något sätt "känner" dig, men för mig är du mer/bättre än sådana här enkla poäng som fortfarande inte känns riktigt riktigt utan som en ny bloggare skulle posta för att den ville sticka ut med något annorlunda och tufft. Jag tycker inte du behöver försvara dig, jag håller din blogg som en av de absolut bästa som finns, men hoppas verkligen inte du försöker slå knut på dig för att ge en bredare internationell publik något spektakulärt. Den vurpan har Elin redan gjort och förlorat många svenska läsare på det. All cred till henne för att hon tjänar pengar på det hon gör, men för mig är hon ingen inspiration alls längre modemässigt. Tyvärr, älskade hennes blogg i början. Jag var väl lite rädd att förlora dig också Columbine. Jag brukar bli glad av dina inlägg, men inte denna gång. För mig var TuPac ett bottennapp som modeinspiration, men så är jag ingen känd bloggare heller, så du vet nog vad du gör. Antagligen ser du något bortom kalsongkanten och tatueringarna...Fortsätt med dina dagens outfit bilder, de älskar jag fortfarande!
mikaela- 18 May, 2012 at 10:13
Men det är ju hurt coolt som helst att vara rik och vit och digga rap och 90-tals hip hop liXxom?!!!!?
Pernilla- 18 May, 2012 at 01:40
Eow. Vita, medelklasshipsters i "thug life"-tischor är nästan så provocerande larvigt att det känns rätt! Eller?
Faf- 17 May, 2012 at 11:06
Not commenting about his whole being and everything he represented, let's just focus on the fashion here - I just think his style is trashy. Blings, underwear sticking out, nakedenes. And the Thug Life t-shirts.. Uhm, please no. Not what I am used to see and definitely not what I expect to see when I visit a refined blog like this, that's all. I understand we get inspired by everything and everyone but I simply did not fancy seeing this photos. Next time I'll keep my mouth shut, ok :)
Heja! « inthemakingof- 17 May, 2012 at 06:55
[...] Heja! [...]
Valeria- 17 May, 2012 at 06:52
Åh Columbine!! Fantastiskt! Fattar inte att folk bli så jäkla upprörda! Trodde att hip hop och dess frontfigurer slutat förfära folk någon gång för typ 20 år sedan. Så fel hade jag. Och rent stilmässigt! jag menar jag köper helt honom och mycket utav hiphop-stilen som en inspiration. Blinblinget, attityden, army, oversize, bandanas.... Så jävla rätt columbine. Våga bryt den oftast vita//finkulturella-normen som finns inom modevärlden!! Och ni andra kan ju dra ut pinnarna ni har i röven....
hèvi- 17 May, 2012 at 06:38
hahaha du är så grym Columbine! Keep it up
Sophia- 17 May, 2012 at 04:12
LOVE the inspiration. Thanks sweetie for sharing :)Kram.
fashionablecollections- 17 May, 2012 at 02:58
I'm honestly confused why this post is upsetting so many people. Who doesn't like Tupacs music? And if you don't why does it matter that you (or anyone else) does? lol
Viktoria Tomic- 17 May, 2012 at 02:08
<3 2pac
Ulrika- 17 May, 2012 at 01:58
Njä, känns lite krystat. Wohu...street liksom. Pösiga jeans med synlig kalsongkant och tatueringar. Känns inte som jag får någon inspiration där. Alla tycker olika men detta fick jag ingen äkta känsla av, mer som att du tyckte du måste hitta på något coolt.
  columbine
  columbine- 17 May, 2012 at 04:23
  Hehe, ok. Ja, det är ju som du säger, alla tycker olika. Men ska jag vara ärlig förstår jag inte riktigt denna kritik. En utav de vanligaste frågorna jag får är var jag hittar inspiration och sanningen är att det inte bara finns en person, en sak, en stil eller en trend som inspirerar. Jag blir influerad av miljön jag befinner mig i, kultur, arkiktektur och musik och givetvis mode och trender längs vägen. Nu valde jag att dela med mig utav EN sak. Hiphoplulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig, det är något som har fascinerat mig i många år. Vem är du att bestämma åt mig om känslan är "äkta" eller inte? Det är lite lustigt att jag kan lägga upp hur många bilder som helst på supersmala modeller i reportage som syns i världens alla tidningar utan att hälften så många reagerar men detta är krystat, otippat, weird och random?
Jo- 17 May, 2012 at 01:43
Såg Thug life tshirten från American Apparel i senaste Styleby: Fett! Tänkte på Danielle Scutt ss12. Ganster med elegans, Titta in här http://mode.joeste.se/?p=13959.
Sari- 17 May, 2012 at 08:06
Förstår inte varför vissa reagerar, kanske lite otippat men det är väl det som är kul alltså med ny inspo. Och tupac var grym på sitt vis, hela han var street. Btw har du inte sett dokumentären om honom så gör det, riktigt bra!
JULIA- 17 May, 2012 at 08:02
och exakt var är problemet i att inspireras av tupac? knas-människor. jag tycker du ska fortsätta upp precis vad du vill, och gör, columbine.
Bee- 17 May, 2012 at 04:37
seriously? wow:-(
ellis- 17 May, 2012 at 03:38
Hip Hop är en stor inspirationskälla i modevärlden streetstyle.. Tupac var grym.
Juanduh- 17 May, 2012 at 12:29
Wow, some people take things too much seriously, whats wrong with this? I like tupac, nice post!
petra- 17 May, 2012 at 12:07
I Love Tupac!!!What wrong with lovin him:)
cecilia- 16 May, 2012 at 11:31
Hahaha gillar att folk ska sluta följa din blogg för detta inlägg? Tycker han är en rätt klar inspiration för din stil. Jag är verkligen inte förvånad och skulle lätt kunna se dig i outfiten på andra bilden.
Faf- 16 May, 2012 at 11:24
You should have just left this pics in your inspiration folder.
Lisa- 16 May, 2012 at 10:43
Like!!!
Felicia- 16 May, 2012 at 10:27
Haha, tycker du ska köpa dig den där tishan Columbine...
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:59
  Har den redan:)!
Linn på Me Style- 16 May, 2012 at 10:15
vad var det där för randominlägg då?!
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:59
  Förstår inte riktigt frågan? I mitt jobb letar jag ständigt efter inspiration och Hiphopkulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig. Så jag känner inte att det är så random.
me- 16 May, 2012 at 10:06
I mean, post like this and then the last photo of Rihanna? Thought you're above that.
  columbine
  columbine- 16 May, 2012 at 10:56
  The last photo of Rihanna wasn't supposed to be there, something wrong with the codes in the pic when it was published. It was another pic of Tupac. Anyway, it's changed now so there's no need to be upset. Best, C
me- 16 May, 2012 at 10:06
Really?! Unfollow.
Beauty 3 days ago Alexandra Aronsson

Everyone loves a bargain and when you find something that is both price worthy and good for your skin you really hit the jackpot. Like REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover, €14- a 3-1 product that works as a cleanser, make-up remover and facial toner in one. A milky formula that feels soothing and smooth on […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

EDITION X is the name of the New Era x Foot Locker collaboration releasing a series of limited edition snapbacks starting Feb. 26. The first collection Xclusive NE 001 dropping today consists of four handmade 59FIFTY and 9FIFTY caps in a monochromatic palette with the team logos of the NY Yankees, LA Dodgers and Brooklyn Nets. Available at […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Whyred A film by Caroline Andersson & Nathalie Hallman “We are Caroline Andersson and Nathalie Hallman, graduates at the Visual Communication programme at Beckmans College of Design. Our roles in the making of the short film Scarlet Vice have been art directors, writers, producers, investorsand overall visionaries. Scarlet Vice is our last big […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

When seeing the make-up for Marc Jacobs Fall 2015 there is no doubt that this Fall will be all about the nineties. The pale matte skin, bushy eyebrows and bold matte lips -it is like travelling 20 years back in time. To get the right matte effect, intesity of colour and contour of the lips […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Adidas are celebrating Adidas Superstars 40th celebration and to celebrate, the Sneakersnstuff x adidas Superstar made a “Shades of White” collection. “The most common tone of white in Stockholm houses and apartments has a little but of a mix between eggshell and grey in it.” The Sneakersnstuff x adidas Stan Smith “Shades of White” features […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

In celebration of their shared passion for music, motorbikes and the art of making, the two British designers epitomize daring craftsmanship through innovative fashion design. The design ended up as a strictly limited edition leather biker boot, made from the finest quilted Italian calf leather with solid metal and rubber detailing. Unisex! “Since the day we opened the doors to the […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

JustFab, formerly JustFabulous, is an online subscription fashion retailer that carries selections of shoes, handbags, jewelry, and denim. It offers a personalised shopping experience based on members’ indicated fashion preferences. We spoke to Gerrit Müller, the President of JustFab Europe and asked him about the JustFab concept. How did it all start? – We saw […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]