Columbine header
12:59 - 30/04/2012

THURSDAY

Så här såg jag ut i torsdags när jag och Camilla svängde förbi Tommy Hilfigers lansering av The Promise Collection och Rodeos mingel i Efva Attlings butik på Biblioteksgatan. Läderkappa och randig tröja från Cos, jeans från Zara, pumps från Kurt Geiger, väska från Chanel, armband från Zanzlöza Zmycken och Balenciaga, klocka från Swatch. Lite trött efter jobbet, som synes.

-

This is what I wore last thursday when I was at the launch of The Promise Collection by Tommy Hilfiger and Rodeo Magazines party at Efva Attling. Leather coat and striped sweater from Cos, jeans from Zara, pumps from Kurt Geiger, bag from Chanel, bracelets from Zanzlöza Zmycken and Balenciaga, watch from Swatch. Maybe not the best picture, I was a bit tired..

 

Pic: Stureplan.se

Leave a comment

Current ye@r *

Karen- 2 May, 2012 at 10:16
Looking good.
Marianne- 1 May, 2012 at 04:20
Jakken er perfekt .. Elsker også armbåndet ditt fra Balenciaga
Justyna- 30 April, 2012 at 03:41
so chic.... so über chic.
Sari- 30 April, 2012 at 03:14
Så snyggt!
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE