Columbine header
06:20 - 20/04/2012

HOME

Så här ser det ut på en hylla i mitt vardagsrum. Anteckningslappar från Rodebjer, roll on-parfym från Philosophy i doften “amazing grace”, solglasögon från Alexander Wang, ögonskugga från Chanel, doftprov från Byredo (älskar allt som finns i miniförpackningar), en len sten som jag har fått av min mamma, polaroidbilder på mina nära (här ser ni en utav mina bästa vänner, Prinsen. Het dude), handspegeln har som skymtar till vänster fick jag i födelsedagspresent av redaktionen.

-

This is what it looks like on one of the book shelves in my livingroom. Notepads from Rodebjer, roll on perfume from Philosophy (amazing grace), sunnies from Alexander Wang, eyshadow from Chanel, perfume sample from Byredo (I love mini versions of all sorts of stuff. Weird, I know), a little stone that my mother gave me, polaroid pics of friends and family (here you can see one of my closest friends, we call him The Prince. Kind of a hot dude), the hand mirror to the left is a birthay gift from the STYLEBY staff.

Leave a comment

Current ye@r *

Marilou- 28 April, 2012 at 08:23
Love the notepad, it is amazing!
Sari- 21 April, 2012 at 08:34
Riktigt het kille minsann grrrr :) Snygga solbrillor!
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE