Columbine header
09:50 - 28/02/2012

TROMPE L’OEIL

Eftersom jag ganska nyligen har flyttat så är jag rätt så sugen på att shoppa härliga grejer till den nya lägenheten. Just nu vill jag SÅ gärna ha detta tygstycke från Maison Martin Margiela som ger en illusion av ett dörrpar. När jag bodde i Schweiz under en period när jag var lite yngre (ja, där fick ni veta något nytt) så var jag alltså helt besatt av att fotografera olika dörrar, av någon konstig anledning inspirerar stora portar mig väldigt mycket. Arkitektur, generellt, har ju en tendens att göra det.

Since I’ve just moved into a new apartment I’m really into buying beautiful interior details. I want this illusion of a pair of doors made by Margiela. When I was living in Switzerland for a short period I was obsessed with taking photos of beautiful doors, I don’t know why, they just inspire me. But I guess architecture, in general has that effect.

Leave a comment

Current ye@r *

Evelina Carlson- 1 March, 2012 at 08:33
åh! gud va fint
Robin- 1 March, 2012 at 01:55
Hello! Jag har en av dessa hemma, det är en tapet i trompe l'oeil, lett att festa på vägg alt skiva (vilket jag har gjort). Jag har renoverat nu och har ingen plats för min. Är du sugen på en som redan sitter öppe på en skiva (vilket får den att se ut som en riktig dörr lutad mot väggen så får du höra av dig). Ny kostade den € 210, blir din för 1000 kr. hadefint!
Brianna- 29 February, 2012 at 05:52
what a pretty shot
Alice- 29 February, 2012 at 12:22
Så fint! Jeg har sett på dette selv også, enten som et skap eller en dør.
Cornelia- 28 February, 2012 at 11:52
Vad lustigt det där men dörrar, min moster har samma intresse och hemma hos henne är det dörrar överallt! Tavlor, plancher foto som fyller album från resor osv... Tack för en inpirerande blogg <3
Sussie- 28 February, 2012 at 10:27
Hej! Jag gillar ditt namn! Har du utländskt ursprung och att det är därför du heter som du gör? Intressant att veta! Väldigt fint är det i alla fall. Kram Sussie
NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS IS COMING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE