Columbine header
01:26 - 28/02/2012

NI MISSAR VÄL INTE?

Hörrni, ni missar väl inte att gå in och tävla om en resa i New York!? Ni har bara idag och imorgon på er och det är sjukt enkelt att delta, ni klickar in er på http://www.tlcsverige.se/fashion och laddar upp en fin outfit. That’s it!

Kikade för övrigt på programmet “Modellagenturen” igår på TLC och måste säga att man blir både förfärad och positivt överraskad. Det är verkligen skillnad på inställningarna hos personalen på agenturen då det handlar om unga tjejer som kastas in i modevärlden. Helt klart värt att kika på! Annars är det ju lätt att fastna framför The Rachel Zoe Project. Kan inte låta bli, det är liksom skräckblandad förtjusning. Båda programmen går att att kika på här.

-
Unfortunately you can’t take part in this contest if you’re an international reader.
Leave a comment

Current ye@r *

zweiteiler- 28 February, 2012 at 11:16
I love these impressions! great photo. crystal
Carina Trinhammer- 28 February, 2012 at 04:48
Hi Columbine! :) Did you know, that there's a photo of you and your friend Lisa on style.com? Taken by Tommy Ton? Here's a link: http://www.style.com/trendsshopping/stylenotes/020912_Tommy_Ton_F2012RTW/ Have a nice day :)
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE