2011: MITT ÅR I OUTFITS

11/12/31 - 05:40 - In: Outfits

JANUARI

Trippade omkring i kort frilla, gick på STYLEBY-fest i Acne-blåsa och jag använde min orangea, stickade tröja var och varannan dag.

My hair was short, I went to a STYLEBY party (which was released i march this year) and I wore my knitted, orange sweater A LOT.

FEBRUARI

Införskaffade mig en lila volang (älskar den fortfarande, måste använda den mer), fick en plastpåse signerad Jil Sander, använde mina svarta skinnbyxor och min beiga rock typ jämt och Stockholm Fashion Week ägde rum.

Bought myself a cute little lilac peplum (I need to use it more often), got a plastic bag from Jil Sander, I wore my black leather pants and my beige coat frequently and Stockholm Fashion Week took place.

MARS

Den stickade tröjan från Velour blev ett av mina bästa köp under året, gick på middag i fin kavaj från Tiger (önskar jag hade den nu men den är dessvärre nerpackad för flytt) och trippade omkring i leopardmönstrade klackar.

My knitted sweater from Velour became one of my best buys in 2011, I went to dinner wearing that beautiful blazer from Tiger and walked around in leopard printed heels.

APRIL

Äntligen lite varmare! Jag åkte till Istanbul (vilken resa!), spatserade runt i Rodebjers härliga höstkollektion och firade Valborgsmässoafton i favoritjackan från Isabel Marant. Använde även min puderrosa fjäderjacka en del, ofta på söndagspromenader.

Finally a bit warmer! I went to Istanbul (what a trip!), I wore some of Rodebjers fab fall collection and celebrated Valborg (a swedish feast) wearing my favourite jacket from Isabel Marant. I also wore my powder pink feather coat a lot, often during hang over sundays.

MAJ

Bara ben! Jag var i Paris (det var så härligt så att man smällde av!), förälskade mig i den kritstrecksrandiga klänningen från Rodebjer (som jag har använt mycket mer, det har bara inte fastnat på bild), jag snodde Lisas svarta lackjacka och bar min gröna arméjacka, i stort sett, hela tiden. En utav mina favoriter från året är nog den rosröda mockakjolen kombinerat med just den jackan.

I went to Paris (which was a m a z i n g), fell in love with the pinstriped dress from Rodebjer (the one with the silver belt on), I snatched Lisas lovely pathent leather jacket and I wore my green army jacket, what feels like, all the time. Actually, one of my favourite outfits of the year is the one with the rusty red suede skirt paired with that jacket.

JUNI

Använde äntligen min vita klänning från Asos black på invigningen av utställningen “Northern women in Chanel”, såg till att använda så många par skor som möjligt (man måste ju få valuta för pengarna) och knöt en jeansskjorta som kjol.

Finally got to use one of my favourite dresses at the exhibition premiere of “Northern women in Chanel”, I made sure I was using as many shoes as possible (since the climate in Sweden is quit cold this is the time to get your money’s worth) and made a skirt out of a denim shirt.

JULI

Semester! Chillade i solen och knallade omkring i nya favoritsandaler från See by Chloé, gjorde egna Proenza Schouler-armband på stranden tillsammans med Lisa, använde den randiga tröjan från Cos var och varannan dag och gjorde ett utav mina bästa inköp på hela året -den mönstrade kappan från Üterque.

Vacation! Chilling in the sun and walking around in a new favourite pair of silver sandals from See by Chloé. I did my own Proenza Schouler bracelets on the beach together with Lisa, my favourite sweater was the striped one from Cos (it’s still one of my favourite sweaters) and did one of my best purchases of the year -the patterned coat from Üterque.

AUGUSTI

Modevecka i Stockholm. Jag bar puderrosa polotröja med favoritkjolen från Cos, bomberjackan i silver med slitna jeans och Altewai.Saomes fina kjol med favvoskjortan från Rodebjer. Den svarta skinnvästen från H&M blev snabbt en favorit (gillar ju som bekant lager på lager) och den marinblåa, stickade tröjan från Whyred användes, minst sagt, flitigt (ett utav årets favoritplagg, dessvärre är den borttappad nu).

-

Fashion week in Stockholm. I wore a powder pink turtle neck paired with one of my absolute favourite skirts from Cos, my silver bomber jacket together with trashed jeans and Altewai.Saomes lovely skirt with my favourite shirt from Rodebjer. The black leather vest from H&M quickly became one of my favourite pieces (as you may already know, I’m a big fan of layering) and I wore the navy blue, knitted sweater from Whyred A LOT (Actually one of my best buys but unfortunatly I’ve lost it, need to get a new one).

SEPTEMBER

Här var jag i farten, tydligen. Modevecka i London och jag hoppade på flyget i pyjamasbrallor och klackar (något många utav er blev upprörda av men jag tyckte det var perfekt), jag levde i avklippta jeans från Dr Denim och solglasögonen från Rodebjer satt på min nos varje dag (absolut min favoritaccessoar under 2011, kommer användas minst lika flitigt under nästa år). De korta jeansen från Cos blev snabbt en storfavorit i min garderob.

-

Fashion week in London and I jumped omboard my flight wearing pyjama and heels (a combo which many of you didn’t like, I thought it was perfect), I practically lived in my cut off jeans from Dr Denim and the sunnies from Rodebjer was resting on my nose almost every day (def. my favourite accessorie of 2011 and I’m sure it will be next year as well). The cropped jeans from Cos quickly became a favourite in my wardrobe.

OKTOBER

Älskade (och älskar) läderkjolen med slits från H&M, hade keps på dåliga hårdagar och matchade tweedkappan med det mesta. Nowhere släpptes och byxorna i kollektionen var och är en given favorit.

-

Loved (and love) the black leather skirt from H&M, I wore caps on bad hair days and my tweed coat was THE coat. Nowhere was launched and the jersey pants from the collection was and is a given favourite.

NOVEMBER

Med kallare väder kommer färre nytänkade outfits, jag hatar ju strumpbyxor. Men tre plagg kunde jag inte få nog av och tillhör mina bästa köp under 2011; de mönstrade jeansen från Isabel Marant, skjortan med leopardmönster från Daniel Silver x Acne och de svarta jeansen med metallplåtar.

-

As the weather gets colder the outfits becomes less versatile, since I hate pantyhose. But there were 3 pieces from my wardrobe that really are some of my best purchases of 2011; the embroided jeans from Isabel Marant, the shirt with leopard print from Daniel Silver x Acne and the jeans with metal plates (also from Acne).

DECEMBER

Så var vi här! Denna månad har inte bjussat på fullt så många härliga outfits men den där skjortan från Wrangler och tshirten från Acne är några utav de plagg som jag siktar på att knipa lagom till våren 2012.

-

And so we’re here! This month hasn’t been full of exciting outfis but the shirt from Wrangler and the tshirt from Acne are some of the pieces I’m looking forward to wearing in time for spring 2012.

 

Puh! Något egocentriskt men jag vet att många utav har frågat efter ett sådant här inlägg så jag hoppas ni gillar det! Om ni vill se förra årets inlägg så kan ni  göra det HÄR. 2011 har varit ett fantastiskt år på många vis men det har också varit ett lite tuffare år. Jag ser fram emot 2012 och hoppas att ni följer med! Stort tack för allt fint stöd som ni läsare ger mig dagligen, det är verkligen fantastiskt.

 

GOTT NYTT ÅR!

-

Ok! So a bit self centred but I know many of you guys have been asking about this type of post (since it’s the end of the year and all) so I hope you’ll like it!If you want to read last year’s post you can do that HERE. 2011 has been a fantastic year in many ways but it has also been kind of a rough year for me. I’m looking forward to 2012 and hope you’ll follow me! I really want to give you a huge THANK  YOU for all the support you readers give me on a daily basis, it’s truly amazing.

 

HAPPY NEW YEAR!

Columbine- 30 December, 2012 at 02:33
[...] att det problemet är löst snart då jag jobbar på ett inlägg med hela årets outfits (i vanlig ordning)! Men tillbaka till gårdagens klädsel, fick nyligen denna stickade polotröja från Hunkydory och [...]
Sofia- 11 February, 2012 at 12:12
Du har en fantastisk blogg kvinna! En fråga ang din outfit mars 11, den första bilden till höger, då du har ett mycket fint läppstift/glans, vart kommer det ifrån? och var kommer dina svarta skinnbyxor ifrån som du har på flera bilder? så snygga!
Sue- 7 January, 2012 at 11:15
Such great style . I enjoyed looking.
sara- 5 January, 2012 at 06:27
men SNYGG! sparar alla bilder i "inspirations-mappen" direkt.
merci pour le venin- 4 January, 2012 at 08:27
so many amazing outfits in one post. i think my favorite is the one with the silver pants.
Tonje/myideaofstyle.com- 3 January, 2012 at 02:39
Ikke EN dag uten Columbine! Tusen takk for kjempefin collage! You rock. xx Tonje
Stina- 3 January, 2012 at 01:52
Världens bästa blogg, av världens bästa tjej! xs
Ulla-Marie- 3 January, 2012 at 09:35
Augusti vann!
bea- 3 January, 2012 at 12:52
your outfit are amazing!i love your style,you have a new follower!:) beainfashion.blogspot.com
Jannica- 3 January, 2012 at 12:33
WOW! Dig skulle man ha som personal shopper... Jäklar vilka outfits du knåpar ihop - love it! Hoppas du får ett fantastiskt 2012! :)
pia- 2 January, 2012 at 10:20
Hej, tack för ditt kollage. Var jätteinspirerande! Superfint. Jag följer din blogg dagligen och får mycket inspiration av dig.Tack!.
Nereida- 2 January, 2012 at 07:35
Inspirerad till tusen!
Stina- 2 January, 2012 at 06:58
Världsklass! Det är så grymt! På flertalet bilder ser man dig i en vit skjorta, syns tydligt i september (högt upp i mitten med kavaj, solglasögon och väska) var kommer den ifrån? Letar så efter en snygg vit skjorta och denna ser Fantastisk ut!! All lycka till dig 2012!
Kay- 2 January, 2012 at 06:53
You rock girl, love your style!!
jenny- 2 January, 2012 at 05:29
Du har sån sjukt inspererande stil och måste vara den bäst klädda kvinnan i sverige! Du har verkligen känslan för mode som jag bara äääääääääääääääälskar!!
slimbykings- 2 January, 2012 at 01:23
Great revision!
Kate- 2 January, 2012 at 12:28
Happy New Year! 2011 was the year I discovered your blog and have been a big fan ever since. Thanks you for the daily inspiration and wonderful images. All the best for 2012...
Maria- 2 January, 2012 at 12:21
You have a flair to play with the same pieces combining them with other items and you make something special, it's never boring!! I am so impressed by your blog, you are so inspiring! Keep posting as much as you do :) xx Maria
Chronicles of the fashion cupboard- 2 January, 2012 at 04:27
Your style is epic and you are a total babe! LOve! I did a post about you on my blog re-posting this post because you are such an inspiration! www.chroniclesofthefashioncupboard.blogspot.com x x x x
Lisa- 2 January, 2012 at 12:38
WOW! Du er BY FAR min favorittblogger og mitt stilikon! Stå på!!
Johanna- 1 January, 2012 at 10:23
November är perfektion.
Marte N.- 1 January, 2012 at 09:45
Super oppsummering! Den eneste jeg orker å se igjennom av alle bloggene. Du er skikkelig inspirerende! :) Godt nyttår! Gleder meg til å se alle 2012 outfits!
Kimberly- 1 January, 2012 at 09:34
Honestly, your style is one of the best I've seen. This post isn't self-centered at all. Because of this post, I was able to see how amazing your style is. Since it's a new year, I decided to fix my style and be more appropriate to my age, and I think you just became my inspiration for this. Your style will now become the main outlet of mine. I wish you more amazing blogging to come.
cathrine- 1 January, 2012 at 09:05
Hei! Godt nyttår! Hvor har du kjøpt de flotte skoene fra Alexander Wang, og hva heter de? Leter og leter... Hilsen fra Cathrine
Isabel- 1 January, 2012 at 08:25
You're definitly my muse!!! xx
Sascha - Coffee and Heels- 1 January, 2012 at 04:49
Älskar dina outfits och jättefint collage! Gott nytt år!
kristinandfashion- 1 January, 2012 at 03:56
jag älskar verkligen din stil !
Sari- 1 January, 2012 at 12:41
Vilket härligt kollage, älskar din stil. God fortsättning!
Catherine- 1 January, 2012 at 12:38
you look absolutely wonderful :) happy new year, may this year usher in more opportunities for you :) my fav blogger ;)
Natalie- 1 January, 2012 at 12:25
Hej! Jag letar efter en dokumentärfilm som du la upp på din blogg för ett tag sen, tror det var i samband med internationella kvinnodagen och att den utspelade sig i sydamerika. Skulle du kunna länka till den igen? Tyckte verkligen det var en fantastiskt bra film!
Sara- 1 January, 2012 at 11:39
Du har den mest inspirerande stilen av alla bloggar jag läser. Otroligt kreativt och får mig att vilja dressa på mig plagg som jag annars inte riktigt "vågar" bära. Tack Columbine och god fortsättning!
Anette E- 1 January, 2012 at 03:45
Herlig! Takk for en fantastisk oppsummering av 2011. Det er en inspirasjon hver dag å få lese bloggen din. GODT NYTTÅR, ser fram til å følge deg videre i 2012.
Jenny- 31 December, 2011 at 11:49
tusen takk for collage, hvert eneste antrekk er intet mindre enn fantastisk!
Gry- 31 December, 2011 at 08:52
Godt nytt år til deg også, Columbine! Håper du får et bra år i 2012, jeg henger med uansett!
Kathrina- 31 December, 2011 at 08:39
Wow, that's a lot of outfits! ;) You look amazing on each picture!
Cissi- 31 December, 2011 at 07:08
Tack så mycket för att du gör dessa kollage Columbine! Det är så inspirerande. Lite som att vänta på Vogues tjocka nummer med sammanställning av alla kollektioner för säsongen. Gott Nytt År!
Paula- 31 December, 2011 at 07:02
Gott nytt år Columbine. Jag hoppas att du får avsluta 2011 på ett bra sätt ikväll iallafall! :)
Irene- 31 December, 2011 at 06:29
Happy new year to you!!!!Just wabted to say that you are my fav blogger!! http://low-cost-sirene.blogspot.com kisses!!
Giovi- 31 December, 2011 at 06:15
this year I found your blog, which is truly amazing! You became one of my main inspirations;) good new years eve!
Arre- 31 December, 2011 at 06:13
Wow - vilken killer style du har! Älskar din blogg som är full av inspiration och du är min stilikon nr 1. Har följt din blogg de senaste 2 åren och ingen annan i Sverige är lika inspirerande som du. Keep up the good work :)
Arre- 31 December, 2011 at 06:10
Wow! Vilken killer style du har! Älskar din blogg som är full av inspiration och du är min stilikon nr 1. Keep up the good work :)
Wellness 2 weeks ago Fanny Nord

The remains of Christmas and Easter holidays won’t leave you just because it’s officially over. It’s time to get sweaty and to stop with the “I’ll start on Monday“. Everyone can find a way to work out and to help you out, we have been stalking the supermodel Kelly Gale and here is what she is doing to […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

I have so many talented and creative colleagues! I thought that I should interview some of them for Beauty Department and find out about their favorite products and some of their tips and tricks. First out is Teresa Grundin. Since 1999 she has been working as a make up artist for model agency Mikas. In […]

Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

You might know Emma Elwin from the editorials and campaigns credited as the stylist putting together the thought-through looks, or maybe as the blogger introducing the half tucked-in denim shirt-skinny jeans combination into your wardrobe? From Freshnet (yeah!), via Swedish Elle she has now landed on her own website focusing on sustainable fashion. It comes […]

Wellness 3 weeks ago Sofia Chowdhury

It’s the beginning of April, how is that fitness resolution going? Just a friendly reminder. Hitting the gym is not only for those who have a short-term goal to get in shape in time for summer or for those who seem to have it as a life goal to gain as much muscles as possible. It’s simply […]

Beauty 3 weeks ago Alexandra Aronsson

I love easter! It is one of my favorite holidays actually, it means spring is coming and I get to see my family and friends, eat a lot of delicious food, drink some wine and just chillax. And then, of course, there are the easter eggs. This year instead of an egg full of candy […]

Fashion 4 weeks ago Sofia Chowdhury

We all know that even the tiniest bit of leather can be crazy expensive. But hey, for this Spring you do not have to break the piggy bank to get your hands on a cool 70’s suede skirt! The high street chains have gotten in to the game and have served us a splurge-friendly variety of this seasons it-item so […]

Beauty 4 weeks ago Alexandra Aronsson

Now that the fashion weeks for Fall are over, maybe we can concentrate one minute on what in for this Spring? I have chosen out a my favorite beauty-looks from the Spring 2014 shows that will most likely (or hopefully!) be seen in our surroundings too!   Eyeliner There are always eyeliner in some way every season […]

Beauty 1 month ago Alexandra Aronsson

It’s Friday and you deserve some luxury! Indulge in some amazing products that will everything feel so much more pretty and nice and that will help you set the right mood and vibe for the weekend.   Bring out gorgeous, soft, silky skin with a beautiful glow with Exuviance Triple Microdermabrasion.  A thin layer on clean […]

Fashion 1 month ago Fanny Nord

When the grey sky is heading away and the sun finally revealing itself it’s time to go find yourself a new delicate pair of sunglasses. Round hippie goggles or parisian cats? We present the sassiest ones for summer. Top left, Anna-Karin Karlsson, Rose et la Mer cat eye acetate, approx €600 Top right, Acne Studios, Pascal […]