Columbine header
04:58 - 30/12/2011

NEW FAVOURITE

Problem med internet alltså, det är en prövning för tålamodet. Nu är det i alla fall löst! Sitter och knåpar ihop sådana där outfit-collage eftersom några utav er har frågat om men under tiden tänkte jag tipsa om en ny favorit i doftgarderoben, nämligen Lanvins “Jeanne”. När inte Chloés “Chloé” (min eviga nr 1) vilar på min lilla hals får den här mer än gärna ta över.

I’m working on a post with collages of outfits from 2011 since I know some of you have been wanting me to do it again. But in the meantime I thought I would introduce a new addition to my perfume wardrobe; Lanvin’s “Jeanne”. When I’m not wearing Chloés “Chloé” (always on the top of my list, I have been using it since the first day it hit the stores) and feel the need for some variation, this sweet little fragrance is a great substitute.

Leave a comment

Current ye@r *

Micaela- 31 December, 2011 at 01:53
Kvinna! Måste bara säga att du är min absolut största inspiration när det gäller kläder och stil - alla tider, alla kategorier! Du gör det alltid SÅ BRA! Väntar med spänning på kollagen och ser fram emot nya fina inspirationsbilder. Tack och Gott Nytt År 2012!
    columbine
    columbine- 31 December, 2011 at 02:00
    Tack så hemskt mycket och gott nytt år på dig!
Fanny- 30 December, 2011 at 05:56
Jag älskar också Chloé och har den varje dag! Önskar att jag hittade en annan parfym som känns lite "jag" men det är verkligen en doftdjungel där ute och inte lätt att hitta något som man trivs med.
NEW POST: Blame It On Fashion - GET YOUR STAPLES RIGHT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE