Columbine header
03:08 - 15/06/2010

BALENCIAGA RESORT 2011

Baleciaga resort 2011.


Nicolas Ghesquière har skapat en kollektion inspirerad av de gamla flyguniformerna fast med en ny tvist, något han själv refererar till som “Techno bomème” och visst syns det! De typiska, lite hårdare Balenciaga-siluetterna finns där även om det är en softare touch och känslan för färg är fantastisk.


Jag har alltid fascinerats av Balenciagas och Marnis val av färger och jag blev inte besviken den här gången heller.


Jag gillar det, jag gillar det mycket. Men, som sagt, jag är en sucker för Balenciaga och hur snyggt jag än tycker att det här är så tycker jag att de har gjort betydligt bättre kollektioner. Tycker att det var märkligt att se en långkjol där på slutet men det kanske är något typ utav måste i en resort-kollektion.


Missa inte mina andra reflektioner av kollektionerna för resort 2011 på MinOutfit.se/nyheter.

Leave a comment

Current ye@r *

Josef Elkins- 28 December, 2010 at 11:45
Do you by any chance have a top posters page to reward your best blog commenters?
Dannette Hagans- 18 December, 2010 at 08:31
I’ve been watching comments. I invariably find you articles informative.
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE